• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artik icime sinmiyor

Duygu durumunu karsina cikan olaylara insanlara baglamamak lazim.
Tabi bu sip diye olmuyor. Etkileniyoruz normal olarak. Ama basarilabilir birsey bence.
Bir bebek nasil yurumeye, yere dusunce tekrar ayagi kalkmaya calisiyorsa bizde oyle olmaliyiz. O bebek yere dusunce aglamiyor azimle tekrar tekrar deniyor ve sonunda basariyor. Hayat boyle. Tekrar ayagi kalkacaksin. Umutlar tukenmez yasadikca. Kendine tekrar inan guvem. Kendini sev ve icindeki mutlulugu tekrar kesfet.

Bir kere hevesin kırıldıysa hayata karşı bir daha hiç bsy eskisi gibi olmuyor malesef. Çünkü artık hayata daha gerçekçi gözlerle bakmaya başlıyorsun. Küçük mutluluklar, küçük sevinçler yememeye başlıyor ve zaten hayat sürdükçe nefes aldıkça sorunlar da bitmiyor. En azından burda dert yanan insanlar için. Bazıları için hayat kolay her türlü imkan var ellerinde. Kimileri için de hayat hep zor. Misal şimdi en büyük derdin işsizlik.. yarın bir iş buldun başladın çeşit çeşit insanla karşı karşıya kalacaksın onlarla uğraşmak zorunda kalacaksın. O zaman da içine sinmeyen şeyler olacak. Yani hayat hiç bir zaman tam anlamıyla içimize sinmeyecek. Oh be! Diyemecegiz. Çok karamsar konuştum sanırım kusura bakma ama böyle olduğunu düşünüyorum artık. Mutsuzluğu kabullenirsek onun içinde de bir mutluluk yakalarız yaratırız belki. Hayata hazır ol. Yaşamak kolay değil.

Hassas insanlar icin hayat biraz daha zor ve birazcik ucundan koparabilseydim bu kadar olmazdi en azindan avunurdum Tesekkurler.

Yirmialti yasitlarimin cogu is guc evlilik yaptilar ben de tik yok.
Gencsin diceksiniz ama bi yerden tutunsam bu kadar olmazdi yoksa cogu insanin kucumsedigi seylerle mutlu olan biriyim.

ben 28 yasındayım calısıyorum ama bende de evlilik coluk cocuk vs yok her seye kafayı takmamayı, içinde bulundugunuz kosullarla mutlu olmanızı önerririm

Hassas insanlar icin hayat biraz daha zor ve birazcik ucundan koparabilseydim bu kadar olmazdi en azindan avunurdum Tesekkurler.
Ucundan kopardığın hatta daha fazlasını aldığın günler de gelecek merak etme. Ben mezun olduktan beş yıl sonra tam anlamıyla düzgün bir işe sahip oldum ve etrafımda pek çok arkadaşım da yıllarca işsiz kaldı sıkıntı çekti ama sonunda istedikleri ise sahip oldular. Günümüz koşulları malum ekmek aslanın midesinde. Dayısı ayısı olmayanlar uğraşmak tırmalamak zorunda. Geç de olsa istediğin gibi bir iş bulacaksın inşallah ama diğer yandan mücadele devam edecek...

Ben de 26 yaşındayım ve hala okuyorum. :mad: 25 yaştan sonra genel bir çökme oluyor sanırım bende de öyle oldu. Ama herşeyin güzel olacağına, her şeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum. Olumsuz düşüncelerle boğulup daha da derine batmamak, hepsinden sıyrılıp yükselmek gerek...

Duygu durumunu karsina cikan olaylara insanlara baglamamak lazim.
Tabi bu sip diye olmuyor. Etkileniyoruz normal olarak. Ama basarilabilir birsey bence.
Bir bebek nasil yurumeye, yere dusunce tekrar ayagi kalkmaya calisiyorsa bizde oyle olmaliyiz. O bebek yere dusunce aglamiyor azimle tekrar tekrar deniyor ve sonunda basariyor. Hayat boyle. Tekrar ayagi kalkacaksin. Umutlar tukenmez yasadikca. Kendine tekrar inan guvem. Kendini sev ve icindeki mutlulugu tekrar kesfet.

Kendimi sevmek cok zor bir hal aldi evet haklisiniz Tesekkurler.

Ben de 26 yaşındayım ve hala okuyorum. :mad: 25 yaştan sonra genel bir çökme oluyor sanırım bende de öyle oldu. Ama herşeyin güzel olacağına, her şeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum. Olumsuz düşüncelerle boğulup daha da derine batmamak, hepsinden sıyrılıp yükselmek gerek...

Okumak bile iyi en azindan ugrasin var diye dusun belki sen benim yasadiklarimi yasamazsin insallah da oyle olur canim kotu dusunme :))

ilginc Kiz ilginc Kiz ne mezunusun cnm bende 27 yaşındayım üniversitede dış ticaret okudum bir sene boşta kaldım çok yere başvurdum kendi alanımla ilgili olmadı bana da arkadaşım sekreterlik ofis asistanligina başvur dedi üç yıldır bu işi yapıyorum iki yer degistirdim inan is bulunca sorunlar bitmiyor insanların kaprisini sinirini çekiyorsun bazen.Sorunlar bitmez hiç bir zaman maalesef.

ilginc Kiz ilginc Kiz ne mezunusun cnm bende 27 yaşındayım üniversitede dış ticaret okudum bir sene boşta kaldım çok yere başvurdum kendi alanımla ilgili olmadı bana da arkadaşım sekreterlik ofis asistanligina başvur dedi üç yıldır bu işi yapıyorum iki yer degistirdim inan is bulunca sorunlar bitmiyor insanların kaprisini sinirini çekiyorsun bazen.Sorunlar bitmez hiç bir zaman maalesef.

Alanim disinda da basvurdum cok farkli alanlara basvurdum olmadi onerin icin cok saol evet calismakla da problem bitmiyor Tesekkur ederim.

hiç ummadığın anda iyi bir işe girersin umudunu kaybetme sürekli başvur ilanlara bir üç olmadı diye pes etme

bende üç aya ykın iş aradım bunalıma girdim kesin olmayacak dedim o gün bir iş görüşmesine gittim üç gün sonra işe alındım

26 yasında olup hayattan tatminsizler grubuna kendimi de ekliyorum.

Okudugum bölümü biraktim simdi ikinci üniversitemi okuyorum ama o da uzadi. Hala mezun olamadim.

İnsanlarin cikarciliklari yuzunden dogru duzgun iliski kurmaz oldum, guvenimi kaybettim.

Yasitlarimin kac yil gerisindeyim sayamadim. Her ne kadar kendime herkesin hayati farklidir desem de kendimi sorguluyorum bazen.

Artik mukemmel mutluluk diye bir sey olduguna inanmiyorum. Sanirim kucuk seylerin kiymetini bilmeye devam

26 yasında olup hayattan tatminsizler grubuna kendimi de ekliyorum.

Okudugum bölümü biraktim simdi ikinci üniversitemi okuyorum ama o da uzadi. Hala mezun olamadim.

İnsanlarin cikarciliklari yuzunden dogru duzgun iliski kurmaz oldum, guvenimi kaybettim.

Yasitlarimin kac yil gerisindeyim sayamadim. Her ne kadar kendime herkesin hayati farklidir desem de kendimi sorguluyorum bazen.

Artik mukemmel mutluluk diye bir sey olduguna inanmiyorum. Sanirim kucuk seylerin kiymetini bilmeye devam

Kelin ilaci olsa misali siz de bitirince farkli gelisir belki en azindan adiniz ogrenci her yerde joker cumle :)

Ben de isi rast giden insanlarin sirrini merak ediyorum.

Aslinda asil mesele kendini ozunu koruyabilmek onu bile yapmak cok zormus.

Yazdiklarina tamamen katiliyorum tesekkurler.

Sen uzaktan herkesin her işinin rast gittiğini, mutlu olduğunu düşünüyorsun ama maalesef içerisi vitrin gibi olmayabiliyor. Okulu bitirmeden 4-5 firmadan teklif aldım. Türkiye'de en iyi firmalarda çalıştım, yurtdışında dünyanın en meşhur şirketlerinden birinde çalışıyorum ama hissettiklerim seninkinden farksız. Hiç mi hiç iş hayatında mutlu olamadım. Gördüklerimse beni fazlasıyla insanlardan, ilişkilerden uzaklaştırdı. Sanırım mutluluk için biraz kabullenmek, yetinmek, ve iç huzur gerekiyor. Kıyaslamayın kendinizi kimseyle. Herkesin varlığı özeldir.

Sen uzaktan herkesin her işinin rast gittiğini, mutlu olduğunu düşünüyorsun ama maalesef içerisi vitrin gibi olmayabiliyor. Okulu bitirmeden 4-5 firmadan teklif aldım. Türkiye'de en iyi firmalarda çalıştım, yurtdışında dünyanın en meşhur şirketlerinden birinde çalışıyorum ama hissettiklerim seninkinden farksız. Hiç mi hiç iş hayatında mutlu olamadım. Gördüklerimse beni fazlasıyla insanlardan, ilişkilerden uzaklaştırdı. Sanırım mutluluk için biraz kabullenmek, yetinmek, ve iç huzur gerekiyor. Kıyaslamayın kendinizi kimseyle. Herkesin varlığı özeldir.

Emin olun herkesin isinin rast gitmedigini biliyorum beni de iyi saniyorlar disaridan size oyle soyleyeyim.

Umarim mutlu olacaginiz is ortamlara girersiniz.

Herkesin derdi farkli benim ki birikmislik ve birazcik avunmak kisa sureli agir sartli ve ortami iyi olmayan bir ise girdim fakat bir seyler basariyorum diye seviniyor ve calismayi seviyordum cok ugrastilar direndim olmadi.

Bende 26 yaşındayım ve aynı şeyleri düşünüyorum insanlar hakkında , hiç kimse bana samimi gelmiyor , ilişkiler Çıkar üstüne , insanların birbirlerini saygısı yok, herşey o kadar boş ve saçma geliyor ki , büyümek buysa hiç te güzel bişey değil :(

Back