- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
- Konu Sahibi ilginc Kiz
-
Bence buna büyümek deniyor. 26 yaşındayım ve gün geçtikçe sanki içimdeki neşe dolu kız günden güne daha da ölüyor. Lise zamanlarimi falan hatırlıyorum. Gelecek çok umut dolu gelirdi. Günden güne büyüdükçe insanlardan soğudum herkesten uzaklaşmaya başladım. Herkes çok samimiyetsiz herkes çıkarcı gelmeye başladı. Hala çocuk parkı görünce ozeniyorum mesela. Çocuk olmak istiyorum yeniden. Büyüdükçe insanların gerçek yüzlerini görmekten oluyor bence bu. Ben mesela aşk filmi falan izlemiyorum artık inanmıyorum cunku. Hayatta yok öyle şeyler gerçek dünya çok farkli.
Bence buna büyümek deniyor. 26 yaşındayım ve gün geçtikçe sanki içimdeki neşe dolu kız günden güne daha da ölüyor. Lise zamanlarimi falan hatırlıyorum. Gelecek çok umut dolu gelirdi. Günden güne büyüdükçe insanlardan soğudum herkesten uzaklaşmaya başladım. Herkes çok samimiyetsiz herkes çıkarcı gelmeye başladı. Hala çocuk parkı görünce ozeniyorum mesela. Çocuk olmak istiyorum yeniden. Büyüdükçe insanların gerçek yüzlerini görmekten oluyor bence bu. Ben mesela aşk filmi falan izlemiyorum artık inanmıyorum cunku. Hayatta yok öyle şeyler gerçek dünya çok farkli.
hayata, insanlara,duygulara çok anlam yüklemezsek hepsi geçici aslında. gelişi güzel yaşamak lâzım bazen.
biraz daha kendini keşfetmeye bakmalı insan , üzüntülerin çoğu kendimizi tanımamaktan ve her durumu olduğundan fazla kafaya takmaktan doğuyor.
Ülkemdeki gençlerin umutlarını ellerinden alıp onlara bu duyguları yaşatanlara lanet olsun! Suç sizde değil. Yalnız da değilsiniz. Gençlerin çoğu bu durumda. Umarım bir an önce eğitiminiz ve yetenekleriniz doğrultusunda bir iş bulur ve hayata umutla bakmaya başlarsınız.Merhaba arkadaslar isterdim ki bir derdim olmasin ve konu acmayayim ve burdayim.
Hayata karsi hevesleri olan kucuk seylerle mutlu olan biriydim su donemde her sey degisti her sey anlamsiz geldi cunku icimdeki guzelliklerin heveslerim soldu diyebilirim.
Tabi ki bunlarin nedeni var arda arda yasadigim dertler ve galiba genel olarak insanlarin duygularindan cok cikar iliskisiyle yaklasmasi olabilir
Tvde bir dizi olsa gercek hayatta boyle olmaz erkek bu kadar ugrasmaz diyorum rolleri bile beni inandirmiyor gercek hayatta surekli sevgili degistiriyor diyorum.
Dort seneye yaklasicak mezun oldum iki sene is aramak ve bir sene kpss hazirligi ile gecti.Bir ise girdim agirdi ama hic yoktan iyidir dedim fakat bekar kiz olunca farkli yaklastilar ben de istemeyince isten cikartildim nasil denk geldim bilmiyorum sans yok bende galiba diyorum.
Ben iliskilerde uyuma sevmeye bakiyorum ve oyle birini bulamadim nasip mi bilmiyorum insanlar guzel ve akilli oldugumu soyler ama olmayinca olmuyor.
Bir yerden baslasam bu kadar tukenmezdim eski beni bulamiyorum belki hic bulamiycam sanki beddua almis gibi hissediyorum.
Allahtan muhtacligimiz yok maddi olarak ama insana koyuyor.
Inancli olmaya calisan biriyim ama o da icimden gelmiyor ve kendimi iyi gormedigimden yapmak gelmiyor layik gorememek gibi bir sey oldu.
Normal bir hayat sursem yeticek iyi bir insan iyi bir evlat olsam yeticek ama o gucu bulamiyorum ve bu beni uzuyor.
Kisaca ben tutunamadim galiba...
Böyle düşüncelere, günümüz insanı sıkça kapılıyor galiba.
Her işi rast giden insanlara çok özeniyorum. İnsanların oturarak sahip olduğu en ufak bir şeye ben haftalarca, aylarca uğraştıktan sonra sahip olabiliyorum. Ya da hiç olamıyorum tabii böyle bir gerçek de var.
Ben de umursamamayı öğrendim ne yalan söyleyeyim. Kaliteli bir gün geçirmeye, ufak mutluluklarla dolu, kötünün iyisi bir gün geçirmeye odakladım kendimi. Eninde sonunda toprağın altında bir yer bulacağız kendimize diyorum. Büyük hesaplar yapıp günlerimi rezil etmeyeyim diyorum ama insanız kendimiz için en iyisi olsun istiyoruz.
Mutsuzluklar içinde mutlu olmak için ruhumu teslim edeceğim yakında sanırım.
Verebileceğim en iyi tavsiye bol bol kitap okumanız.
Ayni gibiyiz bende is bulamadim cok boslukta oluyor insan. Bence guclu olmalisin yasadiklarin guclendirmeli seni. tabi eski konun var mi bilmiyorum, bakmadim ama ne yasarsan yasa.. sen, senin kiymetini bil. Cunku kendini ve kiymetini bildikce etraftakilerde cok farkli gelicek gözüne.Rabb'im yardimcin olsun.
Ülkemdeki gençlerin umutlarını ellerinden alıp onlara bu duyguları yaşatanlara lanet olsun! Suç sizde değil. Yalnız da değilsiniz. Gençlerin çoğu bu durumda. Umarım bir an önce eğitiminiz ve yetenekleriniz doğrultusunda bir iş bulur ve hayata umutla bakmaya başlarsınız.
Bir kere hevesin kırıldıysa hayata karşı bir daha hiç bsy eskisi gibi olmuyor malesef. Çünkü artık hayata daha gerçekçi gözlerle bakmaya başlıyorsun. Küçük mutluluklar, küçük sevinçler yememeye başlıyor ve zaten hayat sürdükçe nefes aldıkça sorunlar da bitmiyor. En azından burda dert yanan insanlar için. Bazıları için hayat kolay her türlü imkan var ellerinde. Kimileri için de hayat hep zor. Misal şimdi en büyük derdin işsizlik.. yarın bir iş buldun başladın çeşit çeşit insanla karşı karşıya kalacaksın onlarla uğraşmak zorunda kalacaksın. O zaman da içine sinmeyen şeyler olacak. Yani hayat hiç bir zaman tam anlamıyla içimize sinmeyecek. Oh be! Diyemecegiz. Çok karamsar konuştum sanırım kusura bakma ama böyle olduğunu düşünüyorum artık. Mutsuzluğu kabullenirsek onun içinde de bir mutluluk yakalarız yaratırız belki. Hayata hazır ol. Yaşamak kolay değil.Merhaba arkadaslar isterdim ki bir derdim olmasin ve konu acmayayim ve burdayim.
Hayata karsi hevesleri olan kucuk seylerle mutlu olan biriydim su donemde her sey degisti her sey anlamsiz geldi cunku icimdeki guzelliklerin heveslerim soldu diyebilirim.
Tabi ki bunlarin nedeni var arda arda yasadigim dertler ve galiba genel olarak insanlarin duygularindan cok cikar iliskisiyle yaklasmasi olabilir
Tvde bir dizi olsa gercek hayatta boyle olmaz erkek bu kadar ugrasmaz diyorum rolleri bile beni inandirmiyor gercek hayatta surekli sevgili degistiriyor diyorum.
Dort seneye yaklasicak mezun oldum iki sene is aramak ve bir sene kpss hazirligi ile gecti.Bir ise girdim agirdi ama hic yoktan iyidir dedim fakat bekar kiz olunca farkli yaklastilar ben de istemeyince isten cikartildim nasil denk geldim bilmiyorum sans yok bende galiba diyorum.
Ben iliskilerde uyuma sevmeye bakiyorum ve oyle birini bulamadim nasip mi bilmiyorum insanlar guzel ve akilli oldugumu soyler ama olmayinca olmuyor.
Bir yerden baslasam bu kadar tukenmezdim eski beni bulamiyorum belki hic bulamiycam sanki beddua almis gibi hissediyorum.
Allahtan muhtacligimiz yok maddi olarak ama insana koyuyor.
Inancli olmaya calisan biriyim ama o da icimden gelmiyor ve kendimi iyi gormedigimden yapmak gelmiyor layik gorememek gibi bir sey oldu.
Normal bir hayat sursem yeticek iyi bir insan iyi bir evlat olsam yeticek ama o gucu bulamiyorum ve bu beni uzuyor.
Kisaca ben tutunamadim galiba...
5 yildir issizlik kidemli biriyim.senin gibi dusunuyorum ... beni ariyorlar isleri düşünce... işim olacak olsun amanin kac kişi ariyor ..spor yapsam polislige mi girecksin diye merak edip hemen soruyorlar... işe gircem dedi kiz bana hergun mesaj atti ne oldu diye..en son olmadi deyince bir daha aramadi alemlercocuklugumu cok ozledim negzel tek derdim arabanin altina giren toptu
Insallah iyi bir ise girersin de arkadaslarin guzel bir sekilde sasirir.
Öncelikle o diziler mahvetti bizi :)Dizilerdeki gibi eşi olmayıp eşlerine saran insanlar tanıyorum :) Yok öyle hayatlar onlar hayaller kısmında yaşayanlar bu yüzden ben game of Thrones vs izliyorum kıyaslama yapmıyorum :)
Kadın olmak başlı başına zor o yüzden Kalkanlar kalkacak mecburen.Kötüler heryerde kötü ben sırf öyle tipler yüzünden kendi branşımdan uzaklaştım,soğudum .Su akar yolunu bulur kendini mutlu ve güvende hissedebileceğin bir yer mutlaka olacaktır.Biraz daha sık dişini ve aramalara devam .Zamanı gelmemiştir.Belkide bu dönemi böyle geçirmen daha faydalıdır senin için.Boşlukları doldurabilirsin ,artılar ekleyebilirsin şu süreçte kendine böylece hem zaman boşa geçmez hemde kendi ellerinle aşağıya çekmezsin kendini
kaç yaşındasınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?