Artik esimin boyle davranmasindan cok yoruldum

En uyuz olduğum şeydir onun bunun yanında artistlik yapanlar hiç tahammülüm yok şükür eşim böyle değil

Ama sonra yine bagiriyo basbasa kaldik insan bi ilgilenmez mi sizcede ya uyurken bi ozur dileyip opmez mi uf bilemiyorum ya sinir oldum
cok naz asik usandiri 10 kez gelmez ki kimse yanina terselmeuin bence ya hic umursamasa benim kocam.gbi ?

Benim kocam olsa bende o anda yapma desem benimkide bozulur.benden kaynaklandığı için huzursuz olurdum konu en başını düşüncek olursak. işve cilveyi yapması gereken kadındır siz özüre karşılık hala ondan yaklaşım bekliyosunuz. öptünüzmü bu arada sanırım fransız öpücüğü oldu en uzunundan

ozür dilemis sabah öpmüs hastanede ugrasmis markete davet etmis yemegi birlikte yemek icin geri dönmüs yanınıza siz cok terslemissiniz

Siz baştan dengesiz davranmışsınız. Sabah özür dilemiş öpmüş, siz soğuk yapmışsınız, sonra annenizin yanında konuşmuşsunuz. Saçma yani.

Kizlar kusura bakmayin yazamadimm optum yattim sonra esim sabah ise giderken optu kokladi Uyandim sadece bende ozur dilerim diyip sarildimm baristikkkk yarinda arkadaslarla piknige gidiyoruzzzz hepinize cok tesekkur ederim

Esin icin genelde "saman alevi gibi" tabiri kullanilir. Huyunu ogrenmis olman gerekir. Siniri gecince ozur dilemis, affettirmeye calismis. Sen terslemisin. Her seferinde bunu yapmissin hemde. Bu kadar naz herkesi usandirir.

mal mısın demesı cok ayıp

ama adam o kadar gönlunuzu almaya calısmıs siz basbasa iken
siz yuz vermemişsiniz
sonra insanların içinde otogara yetişmeye çalışırken işin nasıldı diye sohbet açmışsınız :)

bu da olmamış yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…