Haklisiniz galiba ben susup cekildikce o olaylari normallestiriyor hicbirsey olmamis gibi ve bu umursamaz sakinligi bni dahada cok sinirlendiriyorTamam eş kaba, ani çıkışlar var ama siz de pek bir nazlısınız gibi geldi. Dönüp niye sormuyorsunuz, dün yaptığın kabalığın farkında mısın diye? Yeri geldiyse siz de hesap sorun yoksa eşiniz unutmaya meyilli böyle yaşar gider gibi
Ama sonra yine bagiriyo basbasa kaldik insan bi ilgilenmez mi sizcede ya uyurken bi ozur dileyip opmez mi uf bilemiyorum ya sinir oldumMal mısın demiş, sonra öpmüş özür dilemiş. Başka ne yapacak bilemiyorum, belki benim beklentilerim düşüktür
E adam adım atıyor,sen terslıyorsun..
Sen yaklasınca o tersliyor..
Merkür retrosu böyle bişe mi ki..
ya en cok sinir oldugum sey onun bi kalesiz hicbisey olmamis havalari yaaE adam adım atıyor,sen terslıyorsun..
Haklisiniz galiba ben biraz fazla kindarimBirincisi adam sabah sizi öpüp özür dilemiş zaten fazla uzatmışsınız. İkincisi bir sıkıntı olduğunda üstünden çok zaman geçmeden konuşup halletmek gerekiyor, içten içe kırgınlıklar sınra gereksiz büyüyor sonuçsuz kalıyor
Haklisinz zatn smdi yan tarafimda hor hor uyuyorRahatsiz oldugun seyleri dile getirmezsen daha cok kirilirsin.Dile getir derken git catir catir tartis laf sok anlaminda degil guzelce soyle hatasini bilsin onemsedigini bilsin.Erkekler genel olarak boyle durduk yerde bagirip cagirabiliyor sonra ben ozur dilerim affet hatalıyım demiyor da seni konusturmaya calisiyor ya da öpüyor falan ...Bu aslinda özür dilemek onun icin o oyle düşünüyor yani.Çok takılma bence uzatinca sen stres üzüntü adam gidip uyumus keyfine bak
Ama sonra yine bagiriyo basbasa kaldik insan bi ilgilenmez mi sizcede ya uyurken bi ozur dileyip opmez mi uf bilemiyorum ya sinir oldum
HaklisinizSorunlar,beklentiler konuşarak çözülür.
Bekleyerek,düşünerek değil maalesef ..
Yaşlar küçük olunca bunlar çok olağan...Adamin gönlünüzü almaya calismasi kabahat calismamasi kabahat. Ozur dilemis elinizi tutmaya calismis yanit yok sizden. Adam da ne zaman ne yapaxagini sasirmis bence. Siz de tutarli degilsinizki.
Merkür retrosunda kötü seyler mi yasicaazzE adam adım atıyor,sen terslıyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?