• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Dayanamıyorum.

fairy05

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
86
0
16
İstanbul
Merhaba Arkadaslar uzun sure anksiyete tedavisi gördum cok zor gunler gecirdim Gunlerce.gozumu kirpmadan ise gittim gun geldi uykudan gozumu acamadim ise gittim Bu yuzden sosyal hayatimi bitiremem dedim cunku tek sosyalligim isimdi oraya gitmesem evde boguluyordum ayni zamanda Sosyal fobi vardi vardi biryer biraz kalabalik olsun hemen alerji oluyordum kizariyordum kacmak istiyordum ordan cok zor zamanlardi Allahin izniyle Atlattim dedim bitti dedim yaklasik iki yildir ilac kullanmiyordum ama vu ara nekadar kabul etmek istemesemde yine o gunlere dondum Eve gelmek istwmiyorum eve gelince aklima bir suru kotusey geliyo eve girmek istemiyorum sanki basima kotu swyler gelicek gibi hissediyorum ama birsuru sey insanlara hic guvenmiyorum surekli arkamdan is cevirdiklerini banq kotuluk yapacaklarini dusunuyorum en yakinlarimin bile bunlari kimseye anlatamiyorum cunki anlamiyor kimse tedavi olurkende beni anlamadilar sen manyakmisin icme o ilaclari hersey kafanda bitiyo dediler bitmiyo iste olmuyo beceremiyorum Eve gelmek istemiyorum surekli calismak istiyorum Ailemede benim yuzumden zarar gelicek diye.korkuyorum Arkadaslarimi hic bir yere davet edemiyorum korkuyorum ya gelirken yolda baslarina bisey gelirse benim yuzumden onlara bisey olur diye annem bazen mahallede cocuklari bakkala gonderiyo gonderme anne diyorum yalvariyorum resmen ya bakkala giderken onlara bisey olursa diye Dayanamiyorum boguluyorum kisacik uykularimda kabuslar goruyorum
tekrar doktora gitmek istiyorum ama hangi doktora nasl gidicem bilmiyorum doktorlara bile guvenmiyorum Takintilarim var eski doktoruma tekrar gitmek istemiyorum bana doktor onerebilirmisiniz istanbul avrupa yakasinda asyada olabilir Cok korkuyorum Yasam Kalitem iyice dustu hep yuregim agzimda yasiyorum
Kimseye anlatamiyorum...(((

geçmiş olsun arkadaşım gerçekten zor bir durum herşeyden kötü birşey gelecekmiş gibi bir şeyler beklemek.. umarım kısa zamanda sağlığına kavuşursun

Çok geçmiş olsun canımm. Bu konuda herhangi bir Psikologla görüştün mü? İlaç dışında başka tedaviler uygulandı mı?

geçmiş olsun arkadaşım gerçekten zor bir durum herşeyden kötü birşey gelecekmiş gibi bir şeyler beklemek.. umarım kısa zamanda sağlığına kavuşursun

Çok geçmiş olsun canımm. Bu konuda herhangi bir Psikologla görüştün mü? İlaç dışında başka tedaviler uygulandı mı?

Sagol canim Allah Razi olsun daha once gittim ilac tedavisi verdi ilaclari icnce Duzeldim hatta yaklasik iki yildir ilac bile kullanmiyordum ama simdi yeniden basa dondum O doktora yine gitmek istemiyorum ilac disinda baska bir tedavi vermesi canim

En yakın zamanda herşey daha güzel olacak canım. Yeterki buna inan... Aynı doktora değilde farklı doktorları bir araştır istersen. Belki daha farklı bir tedavi önerir. Çok geçmiş olsun.

En yakın zamanda herşey daha güzel olacak canım. Yeterki buna inan... Aynı doktora değilde farklı doktorları bir araştır istersen. Belki daha farklı bir tedavi önerir. Çok geçmiş olsun.

Canimmm cokk tesekkurederim bunlari duymak bile iyi geliyor Doktor arastiriyorum buldugum doktorlara gidenlerin yorumlarini okuyorum Karar vermeye.calisiyorum Allah Bu hastalikla Ugrasan Herkese Yardim Etsin
Doktor Tavsiyelerini Bekliyorum Bizim halimizden Yanlizca biz Cekenler Anlariz

Uzun sure ugrastim tekrar ilac almak istemiyorum diye doktora gitmeyi hep erteledim ama malesef hayatim dahq icinden cikilmaz hale geldi Dayanamiyorum Artik randrvu aldm sonunda persembe gunu Allah nasip ederse gidiyorum doktora haftalardir ne yasadigimi bilmiyorum uykularim beni terk etti kisa kisa olan uykularimda kabuslarla uyaniyoum cok zor cokkk

Seni cok iyi anlıyorum canim. Cok zor bİr durum,doktora gitmekle en iyisini yapmissin umarım en kısa zamanda kurtulursun bu durumdan:(

Merhaba arkadaslar bugun doktora gittim ilac verdi ilaclari henuz almadim ama doktordan cok memnun kaldigim soylenemez sanirim yine kendi doktoruma gidicem cunku benimle hic konusmadi dinledi dinledi ilaclari yazdi gonderdi hic bisey anlamadim

Back