Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar ajiteyim inanamazsiniz sanki herkes textbook okuyor ben eski dersane kitaplari
O zaman ilk tekrarimi tamamlayim sonrasinda tts isini hallederim degil mi
Benim tum kaynaklarim tusem, offlinelarina gittim hepsi cizili. Yalnizca anatomi infotus, tusemin anatomisi iyi degil diye aldim ama okumadim henuz.puana göre değişir, ben yüksek tutunca vardığım karar,
Anatomi smt- ama tw kitabını değiştirmeyeceğim smtden çizdim eksikleri ekledim.
Fizyoloji: Data
Mikrobiyoloji: Tw ama Parazit + mantar Tusemde çalışıyorum
Kalan tüm temel Tusem.
Kliniğin hepsi TW, ama asıl olan konu kitabı değil soru çözmek zaten. Şimdiye kadar mikrop ile biyokimyayı hallettim. En zoruma giden anatomi, kalanlar da bir şekilde çözülecektir. Data fizyoloji kitabı sipariş ettim. , tw kliniği öneririm, sayfa sayısı az offlineları ayrı ayrı satıyorlar. Genel Cerrahi ve Dahiliye alabilirsin. Kimisi tekrardan önce hızlıca tts göz gezdir tekrar sonrası çöz diyor. Ama eğer kitapların çiziliyse çizili kitaplarla devam etmekte fayda var. Kitaptan memnun değilsen dediklerimle değiştirebilirsin.
Benim tum kaynaklarim tusem, offlinelarina gittim hepsi cizili. Yalnizca anatomi infotus, tusemin anatomisi iyi degil diye aldim ama okumadim henuz.
Anatomiyi hicbir sekilde anlayamiyorum.Tusem, temeli iyi ama fizyolojisi kötü. Fizyoloji çok atipikleşti. Kliniği de ben tw ye gittim, hiç tekrar atamadım 85 net yaptım. Nisan ayının sonunda babam çok ciddi rahatsızlık geçirdi, 2 ay falan hiç çalışmadım. Zaten intörnlükte bırakmıştım. Tusemin kliniği iyi değil diyor herkes. Ama gitmediğim için bilemem. Yine de açık sözlü olmak gerekirse hedefiniz kaç? 65 e kadar dersanelerin bir farkı yok. Hepsi 65 aldırır.
Anatomiyi okuyarak anlayabiliyor musunuz ? Benimde en büyük sıkıntım o 3 doğru 8 yanlış yapmışım ağustosta. Ama dediğim gibi hiç tekrar atmadan girdiğim için, temel daha kötü geldi zaten.
Anatomiyi hicbir sekilde anlayamiyorum.
Hedefim 60 ustu. Daha fazlasini istifa etmeden alabilecegimi dusunmuyorum. Pediatri ya da kadin dogum yazabilirim.
70 alip psikiyatri ya da derma yazsam oralarda mutlu olabilecegimi de dusunmuyorum. O yuzden cok kasmak da istemiyorum. Kafam cok karisik.
Istifa edip calisan arkadaslarimdan 56-57 alanlar oldu. Bazen ne yaparsan yap olmuyor. Umutsuzlugum had safhada bu gunlerde.
Cok tesekkur ederim. Baska bir onerin olursa dinlemek isterim yine. Kolay gelsin ikimize deo zaman hızlı tekrar fazına geçmeniz gerekiyor. temele 2-3 ayda 3 tekrar atın. Sonra kliniğe bakın derim. Saygın hocanın önerisidir. Yarım saatlik bir ses kaydında bu şekilde 60 a çıkılabileceğini söylüyordu.
puana göre değişir, ben yüksek tutunca vardığım karar,
Anatomi smt- ama tw kitabını değiştirmeyeceğim smtden çizdim eksikleri ekledim.
Fizyoloji: Data
Mikrobiyoloji: Tw ama Parazit + mantar Tusemde çalışıyorum
Kalan tüm temel Tusem.
Kliniğin hepsi TW, ama asıl olan konu kitabı değil soru çözmek zaten. Şimdiye kadar mikrop ile biyokimyayı hallettim. En zoruma giden anatomi, kalanlar da bir şekilde çözülecektir. Data fizyoloji kitabı sipariş ettim. , tw kliniği öneririm, sayfa sayısı az offlineları ayrı ayrı satıyorlar. Genel Cerrahi ve Dahiliye alabilirsin. Kimisi tekrardan önce hızlıca tts göz gezdir tekrar sonrası çöz diyor. Ama eğer kitapların çiziliyse çizili kitaplarla devam etmekte fayda var. Kitaptan memnun değilsen dediklerimle değiştirebilirsin.
Benim tum kaynaklarim tusem, offlinelarina gittim hepsi cizili. Yalnizca anatomi infotus, tusemin anatomisi iyi degil diye aldim ama okumadim henuz.
Tusdatanin sadece fizyo offline’ini alabilir miyim peki?TW genel cerrahi iyi mi? Genel cerrahide sıfır sayılırım. Offline'ı 1400 tl, değer mi sizce?
Bence fizyolojiyi değiştirip Tusdata'nınkini alsanız daha iyi olur. Tayfun hoca güzel anlatıyor.
TW genel cerrahi iyi mi? Genel cerrahide sıfır sayılırım. Offline'ı 1400 tl, değer mi sizce?
Bence fizyolojiyi değiştirip Tusdata'nınkini alsanız daha iyi olur. Tayfun hoca güzel anlatıyor.
Ağzımdan aldın lafıSuan o ilacin adini ogrenmek icin bi kac akrabami feda edebilirim
Çok sevindimSon güncelleme; Bugün DHY kuraları çekildi. Çok düşük ihtimalli rahat bir yeri yazmıştım, gelmezse de mustafi olup ders çalışacaktım. Zaten tam ders çalışma temposuna da girmiştim. Mola vermeden kemiksiz 2 saat çalışabiliyordum. Çok iyi tempo yapmıştım. Kurayı bile takip etmedim. Ama öğlen bir telefon çalmaya başladı bir daha susmadı. Hayırlı olsun ilk tercihine yerleşmişsin diye.
Şimdi çalışmayı-diyeti bıraktım bugünlük. Öğlen yemeği yemiyordum dışardan pizza söyledim kutlama yapıyorum. Biraz sonra çıkıp gerekli evraklarımı toplayacağım. Sonra dönüp çalışmaya devam.
Bu arada sırt ve boyun ağrılarımın çoğu, emektar sandalyemi geri getirince düzeldi. Tüm eşyalarımı yayladaki evimize nakletmiştik. Ordan getirdiler bir haftasonu. Emektar 8 yıllık sandalyem, müdür koltuğumla çok mutluyum Şu anda tek sıkıntı masa. Büro tipi çalışma masası var evde. Ama çok yüksek ders çalışmak için, benim kitaba 45 cm uzaktan bakmam lazımken eğilince 25 cmye iniyor. Ama olur o kadarda idare edicem artık.
İyidir ama 1400 liraya değer mi kararını siz vericeksiniz.Başka kimseden dinlemedim 3. sınıftayken mi 4. sınıftayken mi keşşaf diye bir adamdan dinlemiştim iğrençti. Ahmet Erkek bilgi yönünden efsane bir adam. Kitabı da tüm tusworld kitapları arasındaki en iyi kitap. Bulunduğunuz şehirde Tusworld varsa Sadece Ahmet Erkekin canlı dersine gitmek istediğinizi söyleyin belki daha uygun bir fiyat alabilirsiniz.
Tusdatanin sadece fizyo offline’ini alabilir miyim peki?
Cok tesekkur ederim. Baska bir onerin olursa dinlemek isterim yine. Kolay gelsin ikimize de
Ağzımdan aldın lafı
Konu sahibi hanımefendi, ha gayret. Üç, dört günde bir birgün ara verseniz.