Artık dayanamıyorum

Mesajınızın bu kısmından şunu anladım; hekimliği idealleri için değil az eforla çok para kazanmak için yapmak istiyorsunuz, bu nedenle tıp fakültesi okumuşsunuz?

Mühendisim, doktorama başladım, aynı zamanda evliyim ve çalışıyorum. Öyle zor zamanlardan geçtim ki. Ama asla "salla başını al maaşını" bir iş istemediğim için bunlar bana zerre dokunmadı.

Eğer yukarıda anladığım gibi bir tavra sahipseniz umarım uzmanlık kazanacağınız alanda sizin hastanız olmam.
O kadar tersten anlamissiniz ki. Kimsenin az eforla cok para derdi yok hekimlikte. Konu sahibini anlamak icin periferde acilde bir gece nobet tutmak gerekir ama :KK45:

Hekimlik mesleği çok ciddi sıkıntılar içinde. Zaten halkın gösterdiği tavır ortadayken olumsuz bir şey yazmak istemedim. Benim de yakınlarım ciddi hastalıklar geçirdiler, Bende bu yüzden bu ciddi hastalara ciddi bakıp maksimum faydayı görmesini isterim. Hekim olmama ya da okumama rağmen kendi yakınlarıma bile baktırırken zorlandım. Yeni nesil sıfır kıymet veriyor meslektaşlarına. Ama çok büyük hocalarımız var, eğer bu meslekte biraz etik kaldıysa bu da onların sayesinde. bu ciddi hastalara imkanlar dahilinde iyi bakılmasını istiyorum Ama benim istememle olmuyor o zamanda geriliyorum. Tüm bu sinir stres gerginlik altında yaşamaya gerek yok.
Ben de ayni durumdayim. Bir yandan mecburim devam ediyor.
Tek motivasyonum acilden, pratisyenlikten kurtulmak. Bundan buyuk motivasyon yok gercekten.
Bir de alanimda uzman olmak ve gercekten hasta takip etmek istiyorum. Cunku bunu yapmazsam okudugum okula, aldigim egitime haksizlik etmis olurum.

Çok kötü değil
Tercih yapacak mısın?

hayır puanlar çok yükseldi. Herifin biri nerdeyse 80 almış, 68 ile ilk 500e giremiyorsun. Zaten benimde 70 almam lazım en az. Bakalım şubat olmazsa ağustosa girerim. Bu tusa çalışamadım zaten.

Sn meslektaşım, kamp düşük puanlı öğrenciler için yararlıdır 60+ isteyen kimsenin kampta işi yoktur. Farma, fizyoya ağustos tusumun puanıyla zaten yerleşebilirim. Ama istemiyorum. Temel bilimde ne işim var, temel bilim yazacaksam patoloji ya da biyokimya olmalı.

Teşekkür ederim. Kamp düşüncesinden vazgeçmeye başladım ben de ama motivasyon eksikliğim çok, motive olup çalışmaya başlayınca da konsantrasyon eksikliği yaşıyorum. :KK43:
Mecburi görev yeriniz hayırlı olsun. Sanırım siz dermatoloji, göz gibi bölümler istiyorsunuz. Bence şubata kadar o puanlara yükselmeniz çok olası.

hayır puanlar çok yükseldi. Herifin biri nerdeyse 80 almış, 68 ile ilk 500e giremiyorsun. Zaten benimde 70 almam lazım en az. Bakalım şubat olmazsa ağustosa girerim. Bu tusa çalışamadım zaten.

O 79 alan beni bitirdi :KK70: Daha tıp fakültesine girmeden Tus’a çalışmaya başlamış olabileceğini düşünüyorum.

Teşekkür ederim. Kamp düşüncesinden vazgeçmeye başladım ben de ama motivasyon eksikliğim çok, motive olup çalışmaya başlayınca da konsantrasyon eksikliği yaşıyorum. :KK43:
Mecburi görev yeriniz hayırlı olsun. Sanırım siz dermatoloji, göz gibi bölümler istiyorsunuz. Bence şubata kadar o puanlara yükselmeniz çok olası.
teşekkür ederim. Bu arada soru kampına katılabilirsiniz benim bahsettiğim konu kampıydı.
Motivasyon konsantrasyon herkesin ortak derdi zaten. Oturup çalışan kazanacak, 70 alan kime sorsam en az 10 saat çalışmış günde. Bu tesadüf değil. Çalışamazsanda otur.

Yorumlar beni ürküttü ya bu kadar zor mu,ben daha başındayım :KK43:
Baştan çalışmaya başla o zaman. Bak 79 alan abimiz hoca slaytlarına çalışmamış, tus kitaplarına ve textbooklara çalışmış. Şaka bir yana artık 5-6. sınıfla olmaz tus. Her komitede bakmaya çalışın, 4. sınıf stajlarında boş zamanlarınızda o stajın tus kitabına çalışın ezberleyin. Stajdada fayda görürsünüz.

Yorumlar beni ürküttü ya bu kadar zor mu,ben daha başındayım :KK43:

Tus çalışma sürecinin en güzel tarafı başı bence. “Yaaa ne var ki çalışıp yaparım, yapan o kadar insan var sonuçta, 65 puan ne ki?” :KK70: Yavaş yavaş çalışmaya başladıkça hedefler küçülüyor, ben en son farklı iş alanlarını araştırmaya başlamıştım :KK70:

teşekkür ederim. Bu arada soru kampına katılabilirsiniz benim bahsettiğim konu kampıydı.
Motivasyon konsantrasyon herkesin ortak derdi zaten. Oturup çalışan kazanacak, 70 alan kime sorsam en az 10 saat çalışmış günde. Bu tesadüf değil. Çalışamazsanda otur.

Anladım, soru kampına bi bakayım o zaman.
Biliyorum malesef ya o popo o sandalyeyle bütünleşecek :KK43:

Kizlar bende 2008-2013 tus sorulari var ancak 2013-2018 tts istiyorum sizlerde var mi nereden temin etmemi onerirsiniz?

Kizlar bende 2008-2013 tus sorulari var ancak 2013-2018 tts istiyorum sizlerde var mi nereden temin etmemi onerirsiniz?

antitusifden indir. Ben yandalları, soruları vs indirdim babama verdim basıyor, birkaç güne matbaacı tanıdığına ciltletip hazırlatıp verir.

antitusifden indir. Ben yandalları, soruları vs indirdim babama verdim basıyor, birkaç güne matbaacı tanıdığına ciltletip hazırlatıp verir.
O kadar ajiteyim inanamazsiniz sanki herkes textbook okuyor ben eski dersane kitaplari:oops:
O zaman ilk tekrarimi tamamlayim sonrasinda tts isini hallederim degil mi

X