Gebeliğe Hazırlık Artık dayanamıyorum hashimoto pcos insülin direnci insanların küçümsemeleri yıldım :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa çok teşekkür ederiim , ben kafamdan silmeye çalıştıkça daha da çok şey yaşıyorum yani şöyle diyorum ki tamam toparlanıyorum sağlıklı besleniyorum önce bedenim iyi olacak bebek sağlıklı bir vücuda gelecek onca çaba vs ya birisi hamile kalıyor ve benim kalmamamla ilgili canımı yakıyorlar hamile olduğu haberini bana mutlulukla bildirenler var hediyeler alıyorum mutlu bir şekilde kutluyoruz ama can yakanlar hayatımdan 1 ay geriye atıyorlar beni
Ben sanırım çok sevilmedim küçüklüğümde kendimi hep bu yönden eksik hissediyorum ve ben kendimi sevemiyorum , insanlar da sanırım bunu anlamakta çok profesyonel ve kimi zayıf görseler can yakıyorlar yukarıda arkadaşımızın belirttiği gibi davranamıyorum güçlü göstersem kendimi cüret edemezler böyle birşeye ama yapamıyorum
Herşey senin elinde aşkım benim bildiğim tek bişey var fazla tevazu gösterirsen vasat insanlardan nasihat dinlersin diyeceğim o ki yırtıklaş azıcık ayol ahahahah 😂❤️💕

Back