artık dayanamıyorum biri bişey desin ?

8 ay miiii . Ya oda çok değil mi eşim de çok heveslendi dün çıkmadı diye biraz daha bekleyelim tekrar test yap diyor
Canım seni anlıyorum ama böyle yaparsan hamile kalma süreni uzatirsin çünkü stres de etkiliyor çok. Ben de başlarda biraz senin gibiydim. Karakter özelliği olarak biraz sabırsız bir insanımdir. Üstelik kontrol odakliyim. Bilimle ilgilendiğim için mi farkinda olmadan bu yaklasimi edindim bilmiyorum ama dünyayı neden sonuç ilişkisine göre yordadiginda bir şeylerin kontrol edilebilir olduğu yanılgısına kapiliyorsun. Oysa hamile kalma sureci ve hamileligin tamamenn kontrolüm dışında ve Allah ın takdiri olduğunu net bir şekilde gördüm ve yaşadım. Allah ne zaman isterse o zaman hamile kalacağız. İstezmezse de kalmayacağız. Nasibiımız de ne varsa o...
Ben önceden çok istiyordum bebek hatta eşim kiziyordu bu kadar çok isteme Allah seni ordan sinar. 8 ay sonra hamile kaldım evet ama bebeğim karnımda öldü.Kalbi durdu. Ve benim onu kurtarmak için yapabileceğim hiçbir şey yoktu... Allah verdi, tam da evlilik yildonumunde almistim hamile olduğum müjdesini ve bebeğim yaşasaydı beklenen doğum tarihi tam da eşimin doğum günüydü. Sence bunlar tesadüf mu? En zayıf noktamdan sinandim ve yine de şükrediyorum... Çünkü bu zaman zarfında o kadar şey öğrendim ki ve değişim. Daha sabırlı, daha dingin, daha olgun bir kadın oldum.
Diyeceğim o ki, daha baştan boyle canını sıkma. Benim tahminim çevremden ve eşinden de böyle bebek beklentisi yönünde söylemler aliyorsundur. Daha cok yeni evlisin evliliginin sevdiginin yanında olmasının tadını çıkar. Her şey zamanı gelince olur ıns

Cikmazsa eger 1 hafta sonra adet olmazsan tekrar dene ilac kullanma. Benim arkadasimin adetten 10gun sonra cikmisti benim 4 gun kala cikmisti.
Maşallah canım bişi sorucam sat göre hesaplanıyor ya hamilelik seninki tuttu mu doğum tarihi az çok netleşmiştir
Tahmini dogum 6 kasim ama ben sezeryan olacağım icin haftaya dogum yapicam. Sata gore dogum tarihini soruyosan eger evet gununu bekliyo bebis ama sata gore yumurtlamayi soruyosan eger benim gec yumurtlamam oldu. Cogu kisi 13 14 15.gunde yumurtlarken bende pko oldugu icin 19.gunde yumurtladim

Ozaman yumurtlamaya göre mi oldu canım bende geç yumurtladım test yaptım şuan hamileyim kan vericem ama aklım karıştı geç yumurtladım ya sata göre mi yumurtlamaya göre mi die ondan sordum

Aynn cnm doktor kan testi yapmadılar adetin geciktiginde gel öyle yapalım dediler bekliyomm hayırlısı artık

Çok haklısın stres yapmamak gerekiyor ama bende çok aceleci bir insanım özellikle bu konuda. İlk belirtiler de eşime acaba mi dedim oda dile getirme çok peşine düşme imtihanimiz olur dedi sabret dedi ama napiyim gerçekten şu an erken yaşım bile daha 19 gurbetteyim tek başımayim arkadaşlarım hamile bugun doktora gittim kan testi yapmadılar geçerse gel öyle yapalım dediler bekliyorum artık Allah hayirlisni versin ne diyelim

Yazdiklarina harfi harfine katiliyorum canim. Herseyin bir zamani var Allah biliyor. Bebegin kacinci haftada kalbi durdu..

Ozaman yumurtlamaya göre mi oldu canım bende geç yumurtladım test yaptım şuan hamileyim kan vericem ama aklım karıştı geç yumurtladım ya sata göre mi yumurtlamaya göre mi die ondan sordum
Yumurtlama gunu iliskiye girdim ama sata gore cikiyor ultrasonda. Yani seninde hamileligin sata gore olcak. Sadece ilk zamanlar 1 2 hafta geriden gidiyodu bebegim ama simdi masallah 2 hafta one gecti. Ultrason cihazinin kalitesi de etkiliyor bebegin haftasini
Aynn cnm doktor kan testi yapmadılar adetin geciktiginde gel öyle yapalım dediler bekliyomm hayırlısı artık
Kiz zaten acile gidince adetim gecti gebelik suphem var diceksin kanda bakmalari icin yoksa adet gecmeden bakmiyolar. Benim adete 4 gun kala acile gittim adetim 2 gun gecikti rahatsizim ilac kullancam gebelik suphem var dedim oyle baktilar kanda

Yazdiklarina harfi harfine katiliyorum canim. Herseyin bir zamani var Allah biliyor. Bebegin kacinci haftada kalbi durdu..
Canım ben 9 hafta+2 günlükken gittim kontrole ama bebeğin kalbi 7 haftalık falanken durmuş. "Missed abortus" olarak adlandiriliyor. Dusuge ilişkin en ufak belirti yoktu midem bile bulanmaya devam ediyordu. Bir anda şok olduk esimle doktor kalbi atmıyor deyince.

Canım ıns olur en kisa surede. Daha once yazdigim gibi adetin gecikmedikce bakmazlar. Özel hastane veya sağlık merkezine gidip direk beta hcg ye batırmak istiyorum dersen bakarlar. Devlette ücretsiz yaptırmak istiyorsan adetim gecikti de. Hamile olsan da stres bitmiyor. Ben hamile kalsam diyordmlum hamile kaldım ama bu sefer bebek iyi mi kaygısı başlıyor. Yok kese ne zaman görünce k yok kalp atisi ne zaman duyulacak vs . Üstüne de korkunç mide bulantilari ben hele çalışırken çok zorlandım. Evde de koku ve bulantidan halsizlikten yemek bile yapamaz olmuştum. Bir yandan çok mutluydum ama hamileligin ilk ayları çok zormuş... o yüzden hemen olmasa üzülme eşinle gez toz. Yasin da çok genç daha

Cnm zaten özele gittim yapmadılar gecikmeyi bekle öyle gel dediler . Aynn çocuk olsa da dert olmasa da biz kadınlar hep böyleyiz sanırım her konuda . Senin bebeğin kalbi nasıl durmuş onu anlamadım ne sebepten

Cnm zaten özele gittim yapmadılar gecikmeyi bekle öyle gel dediler . Aynn çocuk olsa da dert olmasa da biz kadınlar hep böyleyiz sanırım her konuda . Senin bebeğin kalbi nasıl durmuş onu anlamadım ne sebepten
Özelde muayeneye mi gittin canım? Eğer doktira muaneye gidersen gecikme olmadan yapmıyorlar. Şahsen ben isim vermiyim yarı devlet yarı özel tıp merkezinde, işyerinin ordaki sağlık ocağına ve evimin yakınındaki özel hastaneye gittimde hepsi direk beta hcg testi yaptircam deyince kan aldılar. Bir ara gebelikte sürekli takip ettim çünkü değeri.
Ben de bilmiyorum canım neden kalbi durdu. Doktor net bir şey diyemedi. Ilk düsuğü çok normal karşıladıkları için arastirmiyorlar bile. Ben kendim üstüne düşüp bazı testler yaptircam nedenini anlamak için. Inşallah en azından nedenini bulurum. Yoksa da tesadufi sağlıksız dollenme sonucu düşmüş olacağına kanaat getircem. Yani basit bir sanssizlik diyorlar. Gebelik çok kompleks bir süreç tipta hala bu konuda çözülemeyen çok şey var. Yoksa herkes tedaviye hemen hamile kalırdı ve kimse dusuk yapmazdi.
Senin yaşın genç canım. O yüzden daha sağlıklı yumurtaların vardır bu bir avantaj.

Evet cnm ben özel e muayeneye gittim doktorda gecikmesini bekleyelim dedi ultrasonda baktı bişey gözükmedi . Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin

Peki bu kasık ağrıları ne o zmn hayatımda ilk defa yaşıyorum dayanamiyorum artık bir haftadır
Canim yazini görünce yazmak istedim. Yeni evliyken kasık ağrıları çoğu kişide oluyo bende de olmuştu degisik bi sanciydi hatta tam 1 aylık evliyken senin gibi doktora gitmistim hamilemiyim acaba diye ama değildim. Daha 1 aylık evliymissin ilk aydan olacak diye bişey yok diğer aylar da olur hayirlisiyla. Ben 15 aylık evliyim henüz hamile kalamadim. Senin üzülüp stres yapman için daha erken. İnşallah en kisa zamanda hamile kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…