- 9 Ekim 2017
- 169
- 146
- 23
- 28
Noldu ne cikti canim gittinmi doktoraEvet orası öyle. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah benm bugün adete 3-4 gün var bugün gidip hem muayene olcam hem test yapcm umarım varsa çıkar testte yoksa da nasip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noldu ne cikti canim gittinmi doktoraEvet orası öyle. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah benm bugün adete 3-4 gün var bugün gidip hem muayene olcam hem test yapcm umarım varsa çıkar testte yoksa da nasip
Gittim cnm gittim ama keşke gitmeseydim hiç ilgilenmediler kan testi bile yapmadı adam idrar tahlili yaptı oda negatif çıktı agrilarimi sorduğumda da geçer geçer diyor geldiğimden beri agliyorm çok umitlenmistimNoldu ne cikti canim gittinmi doktora
Evet yarın tam 1 ay olcak ama umitlendim çok seviyorum bebekleri çok istiyorum bu belirtiler olunca çok heveslendim simdi olmuyor peki ya sonra hic olmazsaYeni gelin yaziyor profilinde yeni mi evlisin canm.eger oyleyse niye bu kadar ağlayıp üzüyorsun ki kendini
İlahi canm sendedur daha vücut kendini anca hazırlar.bende 3.ayimda hamile kalmıştım.hic sikma canınıEvet yarın tam 1 ay olcak ama umitlendim çok seviyorum bebekleri çok istiyorum bu belirtiler olunca çok heveslendim simdi olmuyor peki ya sonra hic olmazsa
Peki bu kasık ağrıları ne o zmn hayatımda ilk defa yaşıyorum dayanamiyorum artık bir haftadırİlahi canm sendedur daha vücut kendini anca hazırlar.bende 3.ayimda hamile kalmıştım.hic sikma canını
Simdi yeni evlisin ya belki ondan.belki iltihap falan var enfeksiyon da olabilir.usutmus olabilirsin yada vücut gebeliğe hazırlıyor kendini.Peki bu kasık ağrıları ne o zmn hayatımda ilk defa yaşıyorum dayanamiyorum artık bir haftadır
Canım hayırlısı olsun. Yeni evlendiğin zamanlar vucütta değişiklikler oluyor. Bende de olmuştu, hatta bebek denemelerine başladığımızda bu değişimleri hamileliğe ben de çok yormuştum ama sonra vucudum normale dönmüştü. ilk zamanlar insan hevesleniyor evet ama normal bir kadının hamile kalma süresi ortalama 8 ay. Neden ilk ay olmadı diye kendini yıpratma hemen. Bir de evde gebelik testleri bulundur. İlk zamanlar çok işe yarıyorEvet yarın tam 1 ay olcak ama umitlendim çok seviyorum bebekleri çok istiyorum bu belirtiler olunca çok heveslendim simdi olmuyor peki ya sonra hic olmazsa
Bende korkunç göğüs ağrıları oluyordu mesela. Sağıma soluma yatamıyorum adet öncesi, ama hormon tahilili verdiğimde hiçbir şey çıkmamıştı. Belli bir nedeni yoktu. Yeni evli arkadaşlarla konuştum, onlarda da bu tarz değişimler olmuş.Peki bu kasık ağrıları ne o zmn hayatımda ilk defa yaşıyorum dayanamiyorum artık bir haftadır
Canim soyledigim gibi gebelikte boyle anlattigin gibi agrilar olmuyor ozele git kan testi ver direk gidebiliyorsanGittim cnm gittim ama keşke gitmeseydim hiç ilgilenmediler kan testi bile yapmadı adam idrar tahlili yaptı oda negatif çıktı agrilarimi sorduğumda da geçer geçer diyor geldiğimden beri agliyorm çok umitlenmistim
Kiz sen 1 aylik mi evlisin daha :) bende 1 aylikken hamileyim die umutlaniyodum ama kasik agrim oldugu gun hamileyim diyodum veya adet olcam diyodum 2.ay ogrendimki kasik agrim oldugunda yumurtluyomusum ve 2.ay kasik agrim olan gunde iliski oldu hamile kaldim. Sende dene.Peki bu kasık ağrıları ne o zmn hayatımda ilk defa yaşıyorum dayanamiyorum artık bir haftadır
Simdi yeni evlisin ya belki ondan.belki iltihap falan var enfeksiyon da olabilir.usutmus olabilirsin yada vücut gebeliğe hazırlıyor kendini.
Canım hayırlısı olsun. Yeni evlendiğin zamanlar vucütta değişiklikler oluyor. Bende de olmuştu, hatta bebek denemelerine başladığımızda bu değişimleri hamileliğe ben de çok yormuştum ama sonra vucudum normale dönmüştü. ilk zamanlar insan hevesleniyor evet ama normal bir kadının hamile kalma süresi ortalama 8 ay. Neden ilk ay olmadı diye kendini yıpratma hemen. Bir de evde gebelik testleri bulundur. İlk zamanlar çok işe yarıyor
Bende korkunç göğüs ağrıları oluyordu mesela. Sağıma soluma yatamıyorum adet öncesi, ama hormon tahilili verdiğimde hiçbir şey çıkmamıştı. Belli bir nedeni yoktu. Yeni evli arkadaşlarla konuştum, onlarda da bu tarz değişimler olmuş.
Kiz sen 1 aylik mi evlisin daha :) bende 1 aylikken hamileyim die umutlaniyodum ama kasik agrim oldugu gun hamileyim diyodum veya adet olcam diyodum 2.ay ogrendimki kasik agrim oldugunda yumurtluyomusum ve 2.ay kasik agrim olan gunde iliski oldu hamile kaldim. Sende dene.
Hahahah ayni seyi bende soylemistim biliyo musun :) cok hevesliydim hemen bebegim olsun falan. Sukur 2.ayda oldu ama oluncada dr korkusu basladi sonra korku gecti agri sizi kıyafet sorunu basladi derken simdi haftaya dogumum var hem yuruyemiyorum hem heryerim agriyo hemde dogumu dusunmekten psikolojm bozuluyo :) ama yinede Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kisa surede. Hamileligimi huzurlu geciremedigim halde hic erkendi yada olmasa miydi acaba demedim nolursa olsun insan bebegi olsun istiyo seni anliyorum ama kiminin ilk ay olur kiminin yillar gecer olmaz bu yuzden isyan etmeden dua etmek beklemek gerekiyor. Ben meryem süresini okumustum sende oku canim. Insallah gonlune gore olurİlk ayy hamile kalanlar nasıl kalıyor peki çok merak ediyorum
Hahahah ayni seyi bende soylemistim biliyo musun :) cok hevesliydim hemen bebegim olsun falan. Sukur 2.ayda oldu ama oluncada dr korkusu basladi sonra korku gecti agri sizi kıyafet sorunu basladi derken simdi haftaya dogumum var hem yuruyemiyorum hem heryerim agriyo hemde dogumu dusunmekten psikolojm bozuluyo :) ama yinede Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kisa surede. Hamileligimi huzurlu geciremedigim halde hic erkendi yada olmasa miydi acaba demedim nolursa olsun insan bebegi olsun istiyo seni anliyorum ama kiminin ilk ay olur kiminin yillar gecer olmaz bu yuzden isyan etmeden dua etmek beklemek gerekiyor. Ben meryem süresini okumustum sende oku canim. Insallah gonlune gore olur
Maşallah canım bişi sorucam sat göre hesaplanıyor ya hamilelik seninki tuttu mu doğum tarihi az çok netleşmiştirHahahah ayni seyi bende soylemistim biliyo musun :) cok hevesliydim hemen bebegim olsun falan. Sukur 2.ayda oldu ama oluncada dr korkusu basladi sonra korku gecti agri sizi kıyafet sorunu basladi derken simdi haftaya dogumum var hem yuruyemiyorum hem heryerim agriyo hemde dogumu dusunmekten psikolojm bozuluyo :) ama yinede Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kisa surede. Hamileligimi huzurlu geciremedigim halde hic erkendi yada olmasa miydi acaba demedim nolursa olsun insan bebegi olsun istiyo seni anliyorum ama kiminin ilk ay olur kiminin yillar gecer olmaz bu yuzden isyan etmeden dua etmek beklemek gerekiyor. Ben meryem süresini okumustum sende oku canim. Insallah gonlune gore olur
Canim simdiden boyle endiseye girersen isin cok zor. Bizim hic bir sorunumuz yok ama ben korunmadigimizin 9.ayi hamile kaldim. Herkesin vucudu farkli. Daha ilk aydan hamile kalmak cok zor zaten. Boyle yaparsaniz evliliginiz bile yipranir daha yeni evlisiniz. Biraz arastir bak goruceksin. Sapasaglam hic bir sorunu olmayan 100 ciftten sadece 15 i hamile kalabiliyor 1 aydaİlk ayy hamile kalanlar nasıl kalıyor peki çok merak ediyorum
Canim simdiden boyle endiseye girersen isin cok zor. Bizim hic bir sorunumuz yok ama ben korunmadigimizin 9.ayi hamile kaldim. Herkesin vucudu farkli. Daha ilk aydan hamile kalmak cok zor zaten. Boyle yaparsaniz evliliginiz bile yipranir daha yeni evlisiniz. Biraz arastir bak goruceksin. Sapasaglam hic bir sorunu olmayan 100 ciftten sadece 15 i hamile kalabiliyor 1 ayda