Artık çok yoruldum ve bıktım

Merhaba, tekrar doktora gittiniz mi benim kasıklarımda genital bölgede özellikle gögüs altımda var ve emzirme döneminde çok arttı canımı çok yakıyor genel cerrahiye gittim köpek menesi hastalığı ağızdan steroid hormonu alman gerekir bebeklere geçer dedi ikizlerim var ve emzirdiğim için ötelemek zorunda kaldım ama çok çok acı veriyor yinede bu hafta cildiyeye gitmem gerekicek genital değil de gögüs altı çok zor

Bu dünya da yapayalnız olduğumu düşünüyordum değilmişim meğer bi çok insan aynı hastalıktan muzdaripmiş çözümünü bulan var mı Allah aşkına yazsın biri. Doktorlar ilaçlar falan kesmiyo artık

Bu hastalığın çözümünü bilmiyorum ama arastirdigima göre süt içmemek gerekiyormuş süt tetikliyormus
Yıllardır bende de koltuk altında kasıklarda çıban şeklinde çıkardı.
Bir kaç kez operasyonla aldırdım
3 sene önce gittiğim dermatolog köpek memesi hastaligi dedi.Kimseler bilmiyor yeni yeni öğreniliyor bu hastalık dedi.
Süt içmediğim zaman çıkmazdı
Süt içmeyi de çok severim 39 yaşındayım halen süt icerim.Sütü içmeyi biraktim bir ara rahat ettim.Süt içiyorsanız sütü
bırakıp bir deneyin isterseniz
Sarımsak yemek de bu hastalığa çok iyi geliyor.

koltuk altı, göğüs altı ve nadir de olsa çevresi genellikle göğüs altı, iki üç kere göbeğimde çıkan büyük kırmızı ucu beyaz olmayan bir şey var aylardır devam ediyor dokununca çok acıyor üstüne de yatamıyorum fazla kilolu biriyim ondan kaynaklandığını düşünüp umursamadım daha sonrasında int bakınca köpek memesi hastalığı diye bir şey gördüm bana onun başlangıcı gibi geldi cildiyeye randevu bulamıyorum ve bu çıksn şeyler günler sonra akıyor şeffaf su ams kötğ kokusu var bundan da ziyade morluk olsrak izi kalıyor her çıkanın lütfen acil cevap alabilir miyim

Eklentiler

• IMG_8164.jpeg
    61,1 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…