M mamacita Guru Kayıtlı Üye 25 Haziran 2010 199 490 303 İstanbul 18 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi mamacita #61 Katibin Ruhu .!.: Ne alaka ya? Misafirin canına okusanız bu sefer onu sokacaktı burnunuza. Yani kısacası laf sokası gelmiş ve sokmuş. Çok şetmeyin. Genişletmek için tıkla... Aynen tüm tuşlara bastı resmen hangisi tutarsa diye.
Katibin Ruhu .!.: Ne alaka ya? Misafirin canına okusanız bu sefer onu sokacaktı burnunuza. Yani kısacası laf sokası gelmiş ve sokmuş. Çok şetmeyin. Genişletmek için tıkla... Aynen tüm tuşlara bastı resmen hangisi tutarsa diye.
Vasfiyeteyzeniz Guru Kayıtlı Üye 1 Ekim 2013 8.008 16.357 448 34 18 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi mamacita #62 mamacita .!.: Tabii ki sordum da geçerli bir cevap alamadım ama kendimi bu kadar enayi hissettiğim az olmuştur. Genişletmek için tıkla... Eşine bahsettin mi bu durumu ?
mamacita .!.: Tabii ki sordum da geçerli bir cevap alamadım ama kendimi bu kadar enayi hissettiğim az olmuştur. Genişletmek için tıkla... Eşine bahsettin mi bu durumu ?