Selamlar,
Uzatmadan konuya giriyorum. Ben eşimin 2. Evliliğiyim. İlk eşinden çocuğu falan da yok.
Çoğu zaman unutuyorum ilk eş olmadığımı taa ki eltimle diyaloğa girene kadar.
Yani şöyle düşünün aynı şehirlerde yaşamıyoruz yılda max 5 kere bir araya geliyoruz ama her seferinde bir eski eş muhabbeti. Hayır kadını sevdiğinden değil kadına gıcık oluyor amacı tamamen dedikodusunu yapmak. Tamam diyorum, allah yolunu bahtını açık etsin diyorum, kimse boşanmak için evlenmez onun da kim bilir ne hayalleri vardı diyorum kapatıyorum sonra hooop başa dönüyor bir sonraki buluşmada.
Eltim çirkef, kaostan beslenen bir tip manipülasyon yeteneği de yüksek ama benim o kadar umrumda değil ki bu elticilik işleri, elş boş gönderiyorum.
Neyse bir kaç gündüz yazlığa bize geldiler. Misafir elimden geldiğince ağırlıyorum. Eşimin en yakın arkadaşıyla da aynı yazlıkta komşuyuz. Bugün denizde eşimin arkadaşının eşine çat diye benim yanımda eski eşle yaşadığı kavgayı anlattı kıza küfrediyor falan yorum yapmadım kafamı çevirip bakmadım. Sonra kız az önce beni çağırdı. Ya mamacita bu kadın geldi bana eski eşle ilgili bi ton konuştu sen yokken. Ağzımdan laf almaya çalıştı. Kadını instagramda stalk’luyormuş dedi neye uğradığımı şaşırdım.
Özetle bu kadın şu an evimde misafir, yalan söyleme, olay çarpıtma huyu var. Kocalarımız hafta sonu gelecek. Ben buna da sessiz kalırsam iyice salak gibi hissedeceğim ama konuşursam da olaylar çıkacak inanın hiç istemiyorum kavga gürültü uğraşmak napayım?
bence eşiniz de, siz de direkt söyleyin
cunku benzer durum olmasa da, benım kaynanam da anlatırdı ya da komsuları. ben boyle yaptım, nazıkce bekledım ya da soyledım anlamadılar. fena tersledım, babamın yanında bıle onları anlatıyorlardı.
aılemın yanında onlardan bahsetmeyın dedım, kotu yasadınız, bız de bunlara magruz kaldık hatta. ama benım aılem artık esımın gecmısını, sızın bızım eskı dunurler ya da eskı gelın lafını duymak ıstemıyorlar dedım. bana saygı duyun, onlara daha cok saygı duyun bi zahmet dedım
ya benım kaynanam, dusman oldugu ınsanlardan bahsederken bıle agız alıskanlıgı bızım dunurler derdı, bızım o seytan gelın var ya derdı, benım ve aılemın yanında.
ustelık toplam 11 aylık evlılık ama bıtmeyen mahkemeler . cocuk oldugu ıcın halen de vardır. neyse 15 sene once yapılan ve 11 aylık evlılık. ustune bır de sureklı kaoslu bır bosanma ve halen devam eden sorunlar. cocugu gostermeme vs.
yanı demem o ki, esımın benden once bır de nısanlısı olmus ama kadın, halen gecmıstekı olayları unutamayıp ve benı aılemı de komsusu sanar bır samımıyetle, bızım ıyı nıyetımızden onu hos gormemızden gaz alarak, cok rahattı
ben en son delırdım ve artık susmayı ogrendı ama omrumu yedı valla