- 18 Temmuz 2022
- 3.823
- 44
- 53
Arkadaşlar Selam!Yeni eve de taşındım ama şu koca cezası düzelmedi .hep umut ederdim ayrı yaşayınca pek şey değişecek ama değişmedi.demek buraya yazmıştım kp eve taşındığımız gün gelip para verdi,artırın falan.eşim olacak herif ilk zamanlar üzerine para koydu,ama son zamanlar koymuyor.demek bizim de bayramımız bu günlerde Novruz.bilmem biliyor musunuz ne?tatlılar baklava falan pişiririz sofra açarız.demek bu herife ben söylemesem hiç bşr şey yapmaz.ama kardeşi evine iyi bakıyor karısına çocuklarına .ben bından bayram için para istedim vermedi.ben de evdeki o paradan aldım gittim lazım olacakları almaya.sonra buna söyledim bunu.neden götürüyorsun parayı?çocuklar için devlet para veriyor.bana dedi neden çocukların parasını bu paranın üstüne koymamışsın?!benden para galan isteme.ben de dedim bana 1000₽ yolluyorsun 1 kere dükkana girdim 2-3 tane şeyler için 500₽ bitti.o parayla ben nasıl dolanayım?!peki çocuklara 50 tane şey lazım senin umrunda mı?çocukşrı geçtim peki ben?ben de kendime yeni şeyler almak istiyorum nasıl alayım?!senin kendi paran yokmu ki diyor bana?!sanki ben bankada çalışıyorum .neyse parayı gizlemiş benden.babası soracak olursa olanları harfiyen anlatacağım.tamamen beni dağıtmış bu adam Allah’a havale etmişim onu oruçluyum.hep namazda dua ederim benim canımı bundan kurtarsın Rabbim
Dün bayramdı sonuncu Çarşamba gecesi.babası bunu yollamıştı eve,geldi eve çağırmadım sofraya onu,ben ve çocuklar yedik içtik.bu uyudu .sonra kalkmış yemiş benim pişirdiklerimden.burnundan gelir İnşaAllah.evde kaç şey eksik ben de almayacağım pişirir ben ve çocuklarım yeriz .sadece bu haksızlığı yiyemiyorum.tahammülüm yok.annem babama söyleyince konuyu değiştiriyorlar .bu evde o saha da kötü oldu.bu eve geldiğimden toplasak 15 gün onun yanında uyumadım.çocuklarla yatıyorum .para vermesin ben de hiç bir paraya dokunmayayım.ha bu arada bugun kv’nim doğum günü.kendisine söyledim gelelim mi doğum gününüze bana dedi hayır kutlamayacağım.eltim pasta yapmış ona.bilmiyorum ne yapsam şimdi gitmesem söyler ki niye gelmedi.Bu hasta aileye nerden düştüm bilmedim