Birinden hoşlanıyorum. Hoşlantı değil aslında aşığım ona..
Bu kişi 4 sene önce lise yıllarında benden hoşlandığını söylettirmişti.(arkadaşı aracılığıyla), ben kabul etmemiştim kesip atmıştım. Şimdi ben ona aşığım sadece facebookta görüyorum onu. En kötüsüde onun en yakın arkadaşı benden hoşlanıyor şimdi ....
aşık oluğum çocuğu görmek için gittiğimde görmüş beni ve facebooktan bulmuş.Bu olaydan onunda haberi var.Hoşlandığım kişiyle nette konustum .Böyle böyle dedim senin arkadaşın geldi bana hoşlandığını söyledi mesaj çekti face'den dedim.. pat diye telefon numarasını verdi..Ne zamandır konusuyoruz numarasını vermeyen insan hemen verdi.Aradım niçin verdin numaranı dedim. Öylesine verdim dedi. Ama varda ne oluyo mesaj bile atamıyorum çekiniyorum ne diye atayım şimdi durduk yere
Ben şimdi ona açılmaya karar verdim...ama,çok korkuyorum aslında .Eğer olmazsa arkadaşlığımızda bitecek ve ilk defa böyle birine dürüstçe duygularımı açıcam ... off gün geliyor bazen artık söyle diyorum bazen de sakın aslaa söyleme.. ama bazen de diyorum ki söyle gitsin ''keşke'' diyeceksem bir gün daha çok üzülürüm en azından bilsin onu sevdiğimi kabul etmezse kendisi bilir...
Arkadaşının benden hoşlanması çok kötü oldu ya![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Ben şimdi ona açılmaya karar verdim...ama,çok korkuyorum aslında .Eğer olmazsa arkadaşlığımızda bitecek ve ilk defa böyle birine dürüstçe duygularımı açıcam ... off gün geliyor bazen artık söyle diyorum bazen de sakın aslaa söyleme.. ama bazen de diyorum ki söyle gitsin ''keşke'' diyeceksem bir gün daha çok üzülürüm en azından bilsin onu sevdiğimi kabul etmezse kendisi bilir...
Arkadaşının benden hoşlanması çok kötü oldu ya
Son düzenleme: