Artık birşeyler yapmalıyım!!!

Palmiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
14
0
36
İstanbul
Birinden hoşlanıyorum. Hoşlantı değil aslında aşığım ona..:1: Bu kişi 4 sene önce lise yıllarında benden hoşlandığını söylettirmişti.(arkadaşı aracılığıyla), ben kabul etmemiştim kesip atmıştım. Şimdi ben ona aşığım sadece facebookta görüyorum onu. En kötüsüde onun en yakın arkadaşı benden hoşlanıyor şimdi ....:(aşık oluğum çocuğu görmek için gittiğimde görmüş beni ve facebooktan bulmuş.Bu olaydan onunda haberi var.Hoşlandığım kişiyle nette konustum .Böyle böyle dedim senin arkadaşın geldi bana hoşlandığını söyledi mesaj çekti face'den dedim.. pat diye telefon numarasını verdi..Ne zamandır konusuyoruz numarasını vermeyen insan hemen verdi.Aradım niçin verdin numaranı dedim. Öylesine verdim dedi. Ama varda ne oluyo mesaj bile atamıyorum çekiniyorum ne diye atayım şimdi durduk yere:(

Ben şimdi ona açılmaya karar verdim...ama,çok korkuyorum aslında .Eğer olmazsa arkadaşlığımızda bitecek ve ilk defa böyle birine dürüstçe duygularımı açıcam ... off gün geliyor bazen artık söyle diyorum bazen de sakın aslaa söyleme.. ama bazen de diyorum ki söyle gitsin ''keşke'' diyeceksem bir gün daha çok üzülürüm en azından bilsin onu sevdiğimi kabul etmezse kendisi bilir...

Arkadaşının benden hoşlanması çok kötü oldu ya :(

Son düzenleme:
canım bencede açıl gitsin ya belirsizlik içinde yaşayacağına en azından ne yapacağını bilirsin arkadaşıda hoşlanıyor olabilir senden takma bence onu kafana...peki senin sevdiğin çocuk arkadaşının senden hoşlandığını biliyor mu?biliyorsa tepkisi ne oldu?

Son düzenleme:
Evet Zehra'cım biliyor ...beni sormuş arkadaşı tanıştırsana beni demiş.. Oda bak eğer arkadaş olarak tanışmak istersen tanıştırırım yoksa diğer türlü gelme demiş...

Son düzenleme:
Evet Zehra'cım biliyor ...beni sormuş arkadaşı tanıştırsana beni demiş.. Oda bak eğer arkadaş olarak tanışmak istersen tanıştırırım yoksa diğer türlü gelme demiş...

hımm anladım canım ama cevabı enteresan oda hala seni seviyor olmasın yoksa neden öyle desinki dimi ama?

bence sen hiç vakit kaybetmeden samimice duygularını aç canım...birde daha önce sen onu reddettin oda seni reddeder diye mi korkuyosun yoksa?

bencede acil cnm yada acik acik soylemede ona karsi yakin oldugunu hissettir
oda senin bu hallerinden cesaret alip acilir belki...
cunku benim dusuncem bu cocuk seni hala seviyo...

bence sen hiç vakit kaybetmeden samimice duygularını aç canım...birde daha önce sen onu reddettin oda seni reddeder diye mi korkuyosun yoksa?

Evet canım o korkuda var tabii ama en kısa sürede cesaretimi toplayıp açılıcam yorumun için teşekkür ederim Zehra'cım:70:

bencede acil cnm yada acik acik soylemede ona karsi yakin oldugunu hissettir
oda senin bu hallerinden cesaret alip acilir belki...
cunku benim dusuncem bu cocuk seni hala seviyo...

İnşallah seviyordur da bende hayal kırıklığına uğramam yoksa bu durum beni çok üzer... Ama bir şekilde kabullenip sineye çekerim:)

Yorumun için teşekkürler Mermaid:70:

Son düzenleme:
Kızlarr haydiyin sizlerinde düşüncelerinizi alayım toplam iki kişi yorum yaptı sadece:43:

Son düzenleme:
Yorumlarınızı bekliyorum kızlar ben simdi hoslandıgım cocuga acılmayı düsündügümü belirtmistim, ama sizce nasıl ve ne sekilde söylemeliyim ...yüz yüze söylemeyi cok istiyorum ama bunu basaramam heyecanlanırım telde de öyle ne diyecegimi unuturum kesin.onun icin netten söylemeye karar verdim ama bununda basit kacacagını söyledilerr gercekten ne yapacagımı sasırmıs durumdayım zaten fazlaca heyecan var ... :18:

Back