- 7 Mayıs 2011
- 715
- 88
- 318
- Konu Sahibi Anotherinlife
merhaba kızlar ;ben evlılıgım başında kaynana kayınpeder kocadan cok çektim..eşim tek cocuk oldugu ıcın uzerımızdeki baskıları gun ve gun arttı...eşim kaynanamı dınleyıp hamıleyken hep ustume geldı o zamanlar hep sustum sustum ama ezdıkçe ezdıler...sonra bnde başladım kendımı savunmaya lafmı ediyolar bnde konuştum...zamanla kayınvalde kayınpeder sustu(yıne arada sataşıolar ama ben yıne susuyorum takmıorum) ..ama eşimle aramızdakı sorunlar bıtmedi...benm onun ailesine karşı olan tavrımda bıtmedi..cunku onlarn yuzunden oğlum 1 ay kuvozde kaldı...onlar hamıleyken sureklı eşimi üstüme saldlar...doldurdular hep...çok sustum cok laf yedım sokak ortasında kucuk çocuk gibi azar yedım hemde seslı bi ses tonuyla ...rezillik yasadım bebegım 3 aylıkken karnımdakı çırpınışlarını bılırım...çok ezildim horlandım ıstenmeyen bı gelın oldum ve yuzumede söledıler sen benm ıstedıgım gelın değilsin dediler...ben eşimin 2.eşiyim..(buarada eşim benı terkedip başkasıyla evlendı ve 3 yıl sora anıden karşıma çıkıp ben boşandım dedi bnde salak gibi kabul ettım cunku cok sevıodum)ilk zamanlar benı o kızla hiç kıyaslamadılr ama buaralar yok o daha iyiydi falan dediler yuzume...bana o kzıdan arta kalanlarla avutmaya çalıştılar sustum bişey demedim ama çok dokundu herşeyı değiştirttim ve kaynanamlara bu dokundu...eşim butun altınlarımı bozdurdu yerınede bana araba sozu verdı alınca iyice kudurdular....ya kısacası diğer kızla kıyaslanmaya başlandım oysa benım ailemle görüşmeye geldiklerinde eşimın ailesi o kızdan ve ailesınden memnun olmadıklarını eşimin o kızla zorla evlendıgını söylemişlerdi...bende ikna oldum daha dorusu kendımı ıkna ettım keşke olmasaydım dıorum sımdı..kısacası benı kandırdı hepsi...hatta o kız evı terketmiş eşimin ailesi yuzunden , bunu bana söleyen(tabıkı evlendıkten sora)bır suru kışı oldu....iyice soğudum ailesinın tavırları yuzunden kısacası o kıza da kendımede acıdım....sonucta onla aynı ınsana değer verdık oda bnde bu ınsanların ıcıne gırdık ama onun şansı varmış ılk yıldan yaptıklarını cekemeyıp gitmiş kaynanamda eşime gidip tekrar getirmemesini sölemiş bunuda yuzume söledi kaynanam dusunun yanı....
neyse az öz bahsettım size konu su kendıme engel olamıorum ıcımde bı hırs bı ofke hep var oğlumun kuvozdeki gunlerı aklıma gelınce delırıyorum onlara yaptıklarını ödettırmek ıstıorum ama olmuo....mesela eşimle ilgili bı şıkayetım var benı kızları gıbı görup eşimi uyarmıyolar hep beni suçluolar artık bnde vazgectım hiçbişeyı onlara söylememeyi...son sölediğimde sözler şunlar''sen bızm içimize gırmedın hep uzaktan durdun,eşine ii davranmadın herkes senin sesini duyuyormuş apartmanda,eski gelınım daha iyiydi bı ınat ugruna gitti keşke gitmeseymiş''falan filan ....ağladım oturup hungur hungur gencecıktım onu cok sevdıgım ıcın okulumu hayatımı bırakıp 2.eşi olamyı kabul ettım...sonuç ne ???istenmnyen sevilmeyen kocası tarafından arka görmeyen bırı oldum....onuda gectım eşim beni sınır ettı ben suçlu oldum neden?sesim ddaha yuksek çıkıyor dıye cunku kendımı anck sesımle ıfade ediyormuşum gibi geliyor...bundan kurtulmam lazım...ayrıca bu benı özellikle sınır etme konuları acaba dıorum etrafı kendıne sahıt mı topluyor ?beni bezdirmeye mı çalışıolar dıorum?aklım çok karışık suçsuzken suçlu oluyorum eskiden oldugu gıbı ezilmeye bıle razıyım yeterki artık ben suclu olmayayım duzensız yazdıysam kusura bakmayın
neyse az öz bahsettım size konu su kendıme engel olamıorum ıcımde bı hırs bı ofke hep var oğlumun kuvozdeki gunlerı aklıma gelınce delırıyorum onlara yaptıklarını ödettırmek ıstıorum ama olmuo....mesela eşimle ilgili bı şıkayetım var benı kızları gıbı görup eşimi uyarmıyolar hep beni suçluolar artık bnde vazgectım hiçbişeyı onlara söylememeyi...son sölediğimde sözler şunlar''sen bızm içimize gırmedın hep uzaktan durdun,eşine ii davranmadın herkes senin sesini duyuyormuş apartmanda,eski gelınım daha iyiydi bı ınat ugruna gitti keşke gitmeseymiş''falan filan ....ağladım oturup hungur hungur gencecıktım onu cok sevdıgım ıcın okulumu hayatımı bırakıp 2.eşi olamyı kabul ettım...sonuç ne ???istenmnyen sevilmeyen kocası tarafından arka görmeyen bırı oldum....onuda gectım eşim beni sınır ettı ben suçlu oldum neden?sesim ddaha yuksek çıkıyor dıye cunku kendımı anck sesımle ıfade ediyormuşum gibi geliyor...bundan kurtulmam lazım...ayrıca bu benı özellikle sınır etme konuları acaba dıorum etrafı kendıne sahıt mı topluyor ?beni bezdirmeye mı çalışıolar dıorum?aklım çok karışık suçsuzken suçlu oluyorum eskiden oldugu gıbı ezilmeye bıle razıyım yeterki artık ben suclu olmayayım duzensız yazdıysam kusura bakmayın