Artık Beni Bunaltan Eşim

Siz çok genmişsiniz zamanla bir tık değişir ama sadece bir tık

Siz çok genmişsiniz zamanla bir tık değişir ama sadece bir tık
haha, değişim hakkını cocuklarda kullandı, iki çocukla sıklık azaldi, yaşla değişeceğini sanmam, umarım da değişmez. ama tavrın değişmesi gerek tabi. yazılmış zaten, ben de seviyorum birlikte olmayı, bj yapmayı da keza, ama mecburiyet anında soğutuveriyor

Siz hamileylen nasil dayandi esiniz merak ettim

Ben zorlanmayı hiç sevmem. Küserse küser.Allah size kolaylık versin.

boş verin hayatda sağlıklı iken her organınız kullanın ... bağzı kadınlarımız çinselliği sadece erkekler acısından düşünüyor biz kadınların da ihtiyacı var sevimeye sevişmeye tabiki dogru zaman hele cocuk olunca erkek ikinci planda kalıyor yada öyle hissediyor biz kadınlar sex objesi değiliz elbet bizimde ihtiyacımız var ve erkeklerinden erkek kadın gibi her daim hazır olamaz bu gercek hazır oluncada eşini kendisi gibi görmek ister 2 veya 3 gün ara normal eşini istedikten sonra istemezsen ayda 1 bile cok sağlıklı iken ve severken her anın tadını cıkartın bence mesala bugun yakınlaştınız bıdaki 2 gün onra o nun yakınlaşmasını bekleme sen sen ertesi gün sen yanas bu görev degil erkeklerde şımartılmak ister böyle bir dene ama denerken onun ihtiyaclarını karşılamak için değil sen de istediğin için yap ondan sonra erkekde bu beni istemiyor zaten isteksiz dahada bozulur aylar yılar olur yanına uğramaz gurur yapar bir çocuk küslüğü gibi uzatsa sen ondan soğumuşsun oda senden daha iyimi olur bu sadece benim şahsi düşüncem evilik sadece cinselik degil cocuk sahibi olamak değil sevdiğin adamın evinde kalmak hiç değil berbaberce hayatın her anını yaşamak güzelini çirkini beraber karşılamak gerek cinsellik gerek hayatın şartları iyi geceler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…