Artık Beni Bunaltan Eşim

Vahsi Kelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2019
1.217
4.738
Merhaba
Eşimle cinsellik konusu yüzünden yaşadığımız tatsizliklardan bıktım içimi dökmek istedim
Konuya gelecek olursak , eşim fazla istekli biri çoğunlukla bende istekli oluyorum ama zaman zaman isteksizlik yaşadığım zamanlar oluyor. işte o zaman anlayış göstermediğini düşünüyorum.

Mesela rutinimiz 2gunde bir(yani haftada 3-4) birliktelik şeklinde .gayet iyi ama diyelim 3 gun olmamışsa hemen suratı düsmeye başlıyor.kirmamak adına geri cevirmedigim zamanlarda isteksiz göründüğum için şikayet ediyor. gizli bir baskı hissediyorum bunu belli etmiyim ,her zamanki gibi ateşli olayım istiyor ama olmuyor her zaman işte.her ilişki de öyle tutkulu olsun istiyor.
Bu arada 7yillik evliyiz .2tane yerinde durmayan çocuk ev isleri derken her defasında o ateşli kadın olamiyorum hele ki anlayissizligi soğuma sebebi oluyor. şuanda bu sebeplerle aramız bozuk çünkü 4 gündür birlikteliğimiz yok yakında kafayı yer

Bazen burdaki isteksiz koca konularını okudukça elimdekinin kıymetini bilmiyormusum gibi hissetsemde ,bu durumunda bir o kadar can sıkıcı olduğunu düşünüp açtım konuyu.

Istekli birisi olarak eşini haklı buldum.
Ev işleri çocuk temizlik yemek bunlar olunca da seni haklı buldum.

Orta yolu bulmaniz lazim.
Eşiniz yorgun olduğunuzda saygi duymalı sonuçta geri çevirmiyormuşsunuz.
Buarada gercekten çok şanslısınız eşinizin kıymetini bilin istekli erkek kalmadi artık.

Evet aslında şanslı gibiyim ama suratini sırf bu yüzden astigi zaman ister istemez ofkeleniyorum hayır kirmadigim zaman da beğenmiyor yetersiz hissettiriyor kendimi

Vallahi şans mı bilemem ama bence hoş değil eşinizin tutumu. Surat asması falan kabul edilebilir bir şey değil, kaldı ki reddetmiyorsunuz da sadece çok tutkulu olamıyorsunuz, ne bekliyor rol yapmanızı mı? Reddedebilirsiniz de.. bunda surat asacak küsecek bir durum yok. Şeker isteyip verilmediğinde küsen çocuk gibi, hiç çekilmez, hiç olgun bir davranış değil. Erkek de kadın da 7/24 sekse hazır eşinin her isteğini yerine getirmek zorunda değil. Ha taraflar doyuma ulaşamaz, ilişki çok nadir olur, eşlerden biri çok isteksizdir o anlaşılır ama sıkça birlikte olunuyorsa beklentilerin bu kadar yüksek olması bence kabul edilemez. Benim eşim de çok isteklidir, ona kalsa günde en az 3 kez sevişmeliyiz çünkü 50 yaşından sonra sevişemicez, acısını çıkarmalıyız. Bende o enerji yok vallahi. Canım istemiyorsa hayır derim, hiç de küsmez kırılmaz. Yani sevişmek istemedim diye onu sevmediğimi istemediğimi düşünse çok üzülürdüm.. Aman kırılmasın gönlü olsun diye sevişsem çok samimiyetsiz hissederim zaten. Oturun konuşun, böyle şeyler için ilişkinizi yıpratmamalı..

Eşinize biraz fizyolojimizden bahsedin. Biz aylık döngümüze göre istekli veya isteksiz oluyoruz, onlar gibi değiliz..
Ben mesela regl sonrası yanıyorum cayır cayır. Ama regl öncesi mahmut abiye bağlıyorum, seks de ne yeniyor mu modunda oluyorum. Bunu eşime her ay anlatıyorum. Tatlım diyorum zamanlaman yanlış, haftaya görüşürüz, tamam diyip poposunu dönüp uyuyor.

++1000
Katılıyorum size.

Ben de direk istemiyorum derim kestirip atarım. Onun ki can da bizim ki patlıcan mı ?

++1000
Katılıyorum size.

Ben de direk istemiyorum derim kestirip atarım. Onun ki can da bizim ki patlıcan mı ?

Ya isteksiz sevişmek karşı tarafa hakaret gibi olur sanki. Aman gönlü olsun diye ölü gibi yatıp hadi bitir de gidelim demek ne bileyim ayıp geliyor bana.. Aç değilsek yemek yiyor muyuz hayır, e sevişesimiz yoksa da yoktur yani. Adamların masturbasyon aleti de değiliz sonuçta..

Aynen vallahi..
Biz de etten kemikteniz sonuçta. İnsan istemiyorsa istemiyordur.

Konu sahibi bence siz de isteksiz sevişmek yerine direk sevişmeyin bugün istemiyorum deyin olsun bitsin.

Ben de diğer arkadaşlar gibi kudurmasın eşiniz demek istedim ama ne yaşadığınızı biliyorum. İyi tanıyorum o modeli çünkü benim evde de var. Ben 12 yıllık evliyim 13e az kaldı. İstediğini alamayınca çekilmez oluyor. Ben size vitamin takviyesi önereceğim. Gingseng içeren bir takviye alabilirsiniz, afrodizyak etkili gıdalar tüketebilirsiniz, bunları araştırın. İncir çekirdeği yağı, ginko biloba içeren vitamin takviyeleri, bal susam tarçın karışımı işinize yarayabilecek şeyler. Hepsi aynı anda değil tabi, içlerinden aklınıza yatanı seçin ama ben gingsengli vitamin takviyesi öneririm size, çocuklar küçükse enerjiye de ihtiyacınız var çünkü.
Ben böyle buldum çareyi. Kaçınılmazsa zevk almak zorunda kalıyorsun.

Evet sanırım ciddi bir şekilde konuşmanın zamanı geldi her 3-4ayda bir bu şekilde tatsızlık yaşanıyor aramızda ve yipraniyoruz dediğiniz gibi

Anlayışsız düşüncesiz işte,valla olan istegimide bitirecek elindekinden olcak

Bu bencillik baska birsey degil.
Birinin ozel alanina saygisizlik.
Kimse kimsenin seks oyuncagi degil, cani istedi mi cikarip isini halletsin?
Insansin sonucta. O amac icin dogmadin annenden..
Saygi yoksa, iliskideki heyecan da zamanla yok olur zaten..

Teşekkür ederim vitamin takviyesi iyi gelebilir deneyebilirin.ama şöyle bende ki isteksizlik sürekli değil 3-4ayda bir olan bişey .dediğim gibi 3,4 günü geçince sanki berbat bir ilişki hayatımız varmış gibi davranıyor hâlbuki beni kendi halime biraksa zaten çabuk toaprlarim

Regl oldugunda napiyor

Aynen katılıyorum bende bu konuda saygı istiyorum. kendimi mecbur hissetmek istemiyorum yakın zamanda şehir dışına cikicagim için bir süre ayrı kalacağız belki iyi gelir uzak kalmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…