- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
-
- Konu Sahibi Vahsi Kelebek
Şuan onu yapıyorum ama var ya suratı yerlerde erkenden yatmaya gidiyor falan
Malesef. yani tam ilişki olmasada dediğiniz süreçlerde bir şekilde tatmin olmanın yolunu buldu ya da bulduk tek taraflı değildi çünkü benden karşılığını görürdü ta ki suan 2 yaşında olan oğlum doguncaya dek.oglum hareketli bir bebek oldugundan eski enerjim olmuyor. İşte arada bir böyle isteksiz olduğumda da beyfendiden surat çekiyorumYeni evlilik olsa hak vermem ama anlarim bu tip bi adami.
Ama siz 2 gebelik yasadiniz.
Gebeliklerde risk yoksa ara vermemis olabilirsiniz ama en nihayetinde logusalik var.
7 yildir regl var, hastalik var, yorgunluk var.
Tum bu surecte nefsini terbiye etmeyi ögrenemedi mi gercekten?
Aynen beğenmiyor tavır yapıyor hasbam. haftada bire razı hale getirsem aklı başına gelir belki:)Ben bir bebeyle iptal olmuşum.
Aklimda olsa, içimde arzu olsa gerek totomda hâl olmuyor.
Bunun ardından duşu, sac kurutması var..
Haftada bire yetişemiyorum.
Valla helal olsun size.
Adam bir de beğenmiyor he mi?
Allahtan belanı mı istiyorsun diyesi geliyor insanın. Nasıl bir düşkünlükse 3 4 ayda biri bile kaldıramıyor. Allah kolaylık versinTeşekkür ederim vitamin takviyesi iyi gelebilir deneyebilirin.ama şöyle bende ki isteksizlik sürekli değil 3-4ayda bir olan bişey .dediğim gibi 3,4 günü geçince sanki berbat bir ilişki hayatımız varmış gibi davranıyor hâlbuki beni kendi halime biraksa zaten çabuk toaprlarim
O sorun bende de var keşke o dönemdeki isteğim hep olsaO zamanda rahat bıraktığı söylenemez reglim 7 gün sürüyor . ilişki olmadan öpüşüp koklasiyoruz tabi o benimde işime geliyor o dönemler isteğim tavan
Gelmez, ben o dönemden geçtim. Evde korkunç bir elektrik oluyor. Vicdanını merhametini kaybediyor benimki bildiğin. Şefkate muhtaç bırakıyor. Elini tutsa aklından ne geçtiğini anlıyorsun. Yüeğyen libidoya dönüşüp boğuyor insanıAynen beğenmiyor tavır yapıyor hasbam. haftada bire razı hale getirsem aklı başına gelir belki:)
Ay valla zemheri hanım eşimin aynısını anlattınız gerçekten aynısını yapıyor kaç yaşında esiniz .benimki 30 yaşında ben orta yaşlara gelince biraz durulur diye umuyorum artıkO sorun bende de var keşke o dönemdeki isteğim hep olsa
Gelmez, ben o dönemden geçtim. Evde korkunç bir elektrik oluyor. Vicdanını merhametini kaybediyor benimki bildiğin. Şefkate muhtaç bırakıyor. Elini tutsa aklından ne geçtiğini anlıyorsun. Yüeğyen libidoya dönüşüp boğuyor insanı
Kesinlikle anlayissizlik.benzeri cümleler kursam da abarttigimi düşünür .Ev işlerine yardımcı tutsun.Çocuk bakımına da yardım etsin.Siz de tüm gün yorulmayın.O zaman enerjim olur deyin.Saygısızlık anlayışsızlık eşinizin yaptığı.
Ay valla zemheri hanım eşimin aynısını anlattınız gerçekten aynısını yapıyor kaç yaşında esiniz .benimki 30 yaşında ben orta yaşlara gelince biraz durulur diye umuyorum artık
Teşekkür ederim yazdıginiz şekilde konuşacağım anlayıp bana saygı göstermek için çabalar insallah.istekliyken günde 2-3 denemek de iyi fikir gözü doyar belki :)Sanmam. Eşim 39 yaşında. Günde en az 5-6 kez yoklar. Siz oturup konuşmalısınız. Sevişmek istemiyor olmanızın nedenlerini anlatın, her zaman aynı çizgide olamayacağınızı anlatın, bunun onu arzulamamanızla hiçbir alakası olmadığını anlatın, gerekirse her gün, kavga etmeden sakince.. Dışardan çocuk gibi göründüğünü hiç olgun olmadığını isteksiz bir şekilde seviştiğinizde ona da saygısızlık olacağını anlatın. Umarım anlar. Yani çözüm sevişmeyerek cezalandırmak değil. Erkekler bu durumu onur gurur meselesi haline getirebiliyor çünkü kadın fizyolojisini bilmiyorlar. Eğiteceğiz başka çözümü yok. Bir de siz de istekli olduğunuzda ilişkinizi rutinden çıkarıp günde 2-3 kez birlikte olmayı deneyebilirsiniz. Ben öyle yapıyorum. 1 hafta birlikte olmuyorsak regl sonrası gece gündüz her fırsatı değerlendiriyorum. Bu onu bayağı götürüyor.
Seni hayal kırıklığına uğratacağım 43 yaşında, hep böyleydi. Bu modelde performans düşüşü yok gibiAy valla zemheri hanım eşimin aynısını anlattınız gerçekten aynısını yapıyor kaç yaşında esiniz .benimki 30 yaşında ben orta yaşlara gelince biraz durulur diye umuyorum artık
Sizi tebrik ederim, günde 2 3e fırsat buluyorsanız şahaneSanmam. Eşim 39 yaşında. Günde en az 5-6 kez yoklar. Siz oturup konuşmalısınız. Sevişmek istemiyor olmanızın nedenlerini anlatın, her zaman aynı çizgide olamayacağınızı anlatın, bunun onu arzulamamanızla hiçbir alakası olmadığını anlatın, gerekirse her gün, kavga etmeden sakince.. Dışardan çocuk gibi göründüğünü hiç olgun olmadığını isteksiz bir şekilde seviştiğinizde ona da saygısızlık olacağını anlatın. Umarım anlar. Yani çözüm sevişmeyerek cezalandırmak değil. Erkekler bu durumu onur gurur meselesi haline getirebiliyor çünkü kadın fizyolojisini bilmiyorlar. Eğiteceğiz başka çözümü yok. Bir de siz de istekli olduğunuzda ilişkinizi rutinden çıkarıp günde 2-3 kez birlikte olmayı deneyebilirsiniz. Ben öyle yapıyorum. 1 hafta birlikte olmuyorsak regl sonrası gece gündüz her fırsatı değerlendiriyorum. Bu onu bayağı götürüyor.
Sizi tebrik ederim, günde 2 3e fırsat buluyorsanız şahane
Günde en az 5-6 yoklama gayet güzel bence, siz de yetişebiliyorsanız tadından yenmezSanmam. Eşim 39 yaşında. Günde en az 5-6 kez yoklar. Siz oturup konuşmalısınız. Sevişmek istemiyor olmanızın nedenlerini anlatın, her zaman aynı çizgide olamayacağınızı anlatın, bunun onu arzulamamanızla hiçbir alakası olmadığını anlatın, gerekirse her gün, kavga etmeden sakince.. Dışardan çocuk gibi göründüğünü hiç olgun olmadığını isteksiz bir şekilde seviştiğinizde ona da saygısızlık olacağını anlatın. Umarım anlar. Yani çözüm sevişmeyerek cezalandırmak değil. Erkekler bu durumu onur gurur meselesi haline getirebiliyor çünkü kadın fizyolojisini bilmiyorlar. Eğiteceğiz başka çözümü yok. Bir de siz de istekli olduğunuzda ilişkinizi rutinden çıkarıp günde 2-3 kez birlikte olmayı deneyebilirsiniz. Ben öyle yapıyorum. 1 hafta birlikte olmuyorsak regl sonrası gece gündüz her fırsatı değerlendiriyorum. Bu onu bayağı götürüyor.
Libidonuza sağlık efendim =)Günde en az 5-6 yoklama gayet güzel bence, siz de yetişebiliyorsanız tadından yenmezoldum olası libidosu yüksek bir kadın olmusumdur, benı 5-6 kez yoklasa 5-6 kere cevap verırım l
Eşiniz dönünce birikmişlerin acısını çıkarırsınız karşılıklıLibidonuza sağlık efendim =)
Ben de kendimi bayağı ateşli sanırdım ama yok yetişemiyorum. Şimdi eşim yurt dışında dizlerimi dövüyorum tabi =)))
Eşiniz dönünce birikmişlerin acısını çıkarırsınız karşılıklı
bizimki de bunun çok benzeri. adetim 8 gün sürüyor, 3 kez bj ya da elle müdahale ediyoruz. 40 gün süren lohusalikta biraz daha anlayışlı davrandı sağ olsun, bir hafta geçmeden "hanım bizim bir iş vardı dayanamıyom" diye geliyor. yapsan dikişler, yorgunluk uykusuzluk, yapmasan evde somurtkan agresif bir adam, engel olamıyor bu haline de.Regl oldugunda napiyor
benim eşim 26 yaşında olduğundan mı bilmiyorum, inanın neler neler konuştum olmuyor. iki gün olmasa üçüncü gün agresif tavırlar, sanki adama büyük kötülük yaptık gibi. sorunun o olduğunu söylemiyor, teklif edince ben o kadar basit bir insan mıyım diyor, ama işini çözünce itiraf ediyor bunun onu nasıl mutsuz ettiğini. sıklıkla da alakası yok. bazen gece 2 kez yapıyoruz, sabah kalkıp istiyor, olmayınca da tırtıyor aramız açılıyor. çok umitlenmeyin ama tabi yilmayinTeşekkür ederim yazdıginiz şekilde konuşacağım anlayıp bana saygı göstermek için çabalar insallah.istekliyken günde 2-3 denemek de iyi fikir gözü doyar belki :)