- 3 Mart 2008
- 1.306
- 14
- 42
- Konu Sahibi E.L.XIX.F.T.G.
tebrik ederim arkadaşım Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elifimm canımm yaaa şokk üstüne şokk yaşıyorumm bende hamileyimmm :) kısss noluyoo bizee yaaa ayy allahım herkese nasipp etsin tatlım benim..ben 3 kere test yaptım 2 si pozitifi biri negatif.şimdi yaptım aç karnına sabah ve pozitif oleyyyy yaa inanamıyomm ama halaaa.elifim allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinn canım kardeşim benim
elifimm canımm yaaa şokk üstüne şokk yaşıyorumm bende hamileyimmm :) kısss noluyoo bizee yaaa ayy allahım herkese nasipp etsin tatlım benim..ben 3 kere test yaptım 2 si pozitifi biri negatif.şimdi yaptım aç karnına sabah ve pozitif oleyyyy yaa inanamıyomm ama halaaa.elifim allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinn canım kardeşim benim
elifimm Canımm Yaaa şokk üstüne şokk Yaşıyorumm Bende Hamileyimmm :) Kısss Noluyoo Bizee Yaaa Ayy Allahım Herkese Nasipp Etsin Tatlım Benim..ben 3 Kere Test Yaptım 2 Si Pozitifi Biri Negatif.şimdi Yaptım Aç Karnına Sabah Ve Pozitif Oleyyyy Yaa Inanamıyomm Ama Halaaa.elifim Allah Hepimize Sağlıklı Hayırlı Evlat Nasip Etsinn Canım Kardeşim Benim
elifcim Tekrar Hayırlı Olsun.canım Korunmayı Bıraktıktan Kaç Ay Sonra Geldi Bebişin.
ayyyyy canım çok sevindim bende 22. ayıma giricem bebek isteyeli sen bana da umut olsun bende sildim kafamdan diyete başladım umarım benimde mucizem gelir... Allah tamamına erdirsin...