- 24 Mayıs 2008
- 388
- 0
- Konu Sahibi E.L.XIX.F.T.G.
tebrikler canımm..darısı bizlereee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik Ederim Daha Adet Gününe 2 Gün Varken öğrendin Sanırım Kan Testimi Yaptırdın
eliiiiiiiiiiiiiiiiiiffffffffffffffffffffffffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Inanmıyorummmmmmmmmmmm:)))))) Ay Var Ya Tüm Gün Nasıl Kötü Geçti Nasıl Sinirliydim Aman Allahım Haberi Görünce Resmen çığlık Atmışım Haberim Yok Millet Delirdim Sanıyo şuan çünkü Oynaya Oynaya Yazıyorummmmmmmmm:))) Canım Benim Allah Tamamına Erdirsin Inşallah. Sonunda Ya Elifim Sonundaaa :))))
canım Ya çok Sevindim.burda Biri Hamile Kalınca Kendimiz Kalmış Kadar Seviniyoruz.çünkü Hepimizde Istiyoruz.allah Tamamına Erdirsin.sağlıklı Bir şekilde Kucağına Almayı Nasip Etsin.darısı Tüm Istiyenlere Ve Bana.
anladım Canım Buay Bende şüpheleniyorum Kendimden De Fazla Heveslenmek Istemiyoum Gecen Ay 14ünde Adet Oldum Yani 5gün Var Daha Ama Merak Işşte Sevindim Senin Adına Allah Tamamına Erdirsin Hayırlısyla