• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El artık bedavaya vericem nerdeyse

betumutlu

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
322
25
318
İstanbul
uyku setimize bi türlü alıcı çıkmadı.hiç kullanılmamış ve mağazadan şu anda alınsa 150 tl olan bu uyku setini 40 tl ye satıyorum.satıldı satıldı yoksa hediye edicem artık birine.

Eklentiler

• $SAM_1021.JPG
    $SAM_1021.JPG
    207,1 KB · Görüntüleme: 64
  • $SAM_1019.JPG
    $SAM_1019.JPG
    196,7 KB · Görüntüleme: 75
  • $SAM_1018.JPG
    $SAM_1018.JPG
    215,4 KB · Görüntüleme: 88
  • $SAM_1016.JPG
    $SAM_1016.JPG
    201,2 KB · Görüntüleme: 86
canım ben daha önce hediye etmek istediğimi söyledim hamile kıyafetlerimi alan olmadı:27:olmayınca olmuyor vallahi.Allah şansını açık etsin ver birine gitsin:52:

uyku seti için özelden bir teklifim oldu size.. değerlendirin isterseniz ama sormam gereken birşey vardı unutmuşum..

ölçüleri nasıl.. size zahmet söyleyebilir msnz

çok güzelmiş kızım olsa asla kaçırmazdım

sağol valla bencede çok güzel ama bi türlü alıcı çıkmadı.çok komik rakamlara düşürdüğüm halde satılmıyor.bende anlamadım.hiç kullanmadım ambalajıyla duruyor.sıfırının fiyatını bilmedikleri için heralde almıyorlar.yoksa kaçırılmaz diye düşünüyorum.neyse 40 tl gitti gitti yoksa hediye edicem bi yakınıma.

Ben talibim uyku setinize ama cuma yada cumartesi size haber versem olur mu doktora gidip cinsiyeti kesinleşsin öyle alayım olur mu ?

4 kenar,1 yorgan,1 baş yastığı,1 süs yastığı mevcut.

Daha satilmadi mı halbuki cok guzel valla size oncede demiştim eğer almamış olsaydım hic kacirmazdim ah su an çalışsaydım yine alırdım ama su an çalışmıyorum bence kaçırmasın arkadaslar ben gittim dandik bir seye para verdim ama bu gercekten guzel

Daha satilmadi mı halbuki cok guzel valla size oncede demiştim eğer almamış olsaydım hic kacirmazdim ah su an çalışsaydım yine alırdım ama su an çalışmıyorum bence kaçırmasın arkadaslar ben gittim dandik bir seye para verdim ama bu gercekten guzel

Hala duruyorsa ben uyku setinize talibim :)

ben almak ıstıyorum ozel mesaj atabılırsınız yada maıl atın detayları konuşalım ] derya ıkı alt tıre

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben daha önce hediye etmek istediğimi söyledim hamile kıyafetlerimi alan olmadı:27:olmayınca olmuyor vallahi.Allah şansını açık etsin ver birine gitsin:52:

eger uygun olursa uygun fiyata vereceksen eger ben alabilirim resimlerini ve bedeblerini nerde ögrenebilirim

ya keşke daha once haber verseydınız sızden haber gelmeyince satıldı dıe dusunup bı arkadaştan ıstıkbal yorgan aldım bugun kargoya verecektı ama verdıgıne daır maıl atmamış eger vermedı ıse ıptal eder sızınkını alırım zıra baslıklara da ıhtıyacım var ama eger kargoya verdı ıse maalesef bu ay sıkısıgım bırde onu alamam ya keseke bı kaç gun once haber verseydınız:((((

Back