• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

ne diyeceğimi şaşırdım inan başın sağolsun canım

Allah sana sabırlar versin arkadaşım

rabbım sabrını bol versın o hep senın yanında ole buyuk serefkı ole bırının esı olmak ohep yanında sende nolur uzulme ıs yerındeyım okuyunca aglamamak ıcın zor tuttum kendımı otekı dunyada ınsallah rabbım ayırmaz sızı

ne dedir ne söylenir bilemiyorum..çok üzgünüm allah sabır versin size ve yakınlarınıza..tek söyleyeceğim siz şehit eşisiniz dimdik ayakta durmanız..emin olun o sizi cennette bekliyordur..

canım bnm allah sabırlar versin,bnde asker eşiyim,inan vatan sağolsun demeye artık dilim varmıyor,allahım yavruna ve sana uzun ömürler versin,,,,

ne söylenebilir ki Allah sabırlar versin size
güçlü olmaya çalışın, yavrunuzun size ihtiyacı var
Başınız sağolsun

söylenecek sözün bittiği an.allah sabırlar versin hiç kolay değil ama önünede gecemıyoruz maalesef. sizin güçlü olmanız lazım cocugunuzun size ihtiyacı var hemde artık hiç olmadıg kadar ihtiyacı var.tekrar allah sabırlar versin başınız sagolsun.

Allah sabır versin şeytan size vesvese veriyorki isyan edesiniz sakın ona uymayın eşiniz cennette bunu bilin ve onun için sevinim ve şehitler sevdiklerine şefaat edecek yarım kalan aşkınızı cennette yaşayacaksınız inşaallah.herkese nasip olmayacak bir mutluluk.
Allah rahmet eylesin

1 sene olmuş bu başlık açılalı ama eminim ki acınız yine ilk günkü gibi tazedir
Gözlerim doldu okurken Allah sabırlar versin inşallah

allah sana sabır versinturkbayragisen asker eşisin seni busözler avutmaz ama diyecek hiç bir söz yok :1hug:allah cocugunu sana bagışlasın ken dine uğra şacak bişeyler yap derim biraz olsun ken dini topla:emir_bebek:gin için

Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi içim acıdı.Başınız sağolsun Allah sabır versin.

allah sabır versin başınız saolsun .çok zor denicek kelimede yok aslında mekanı cennet olsun..

allah sabır versin çok kötü oldum güçlü olmalısın bir evladın var unutma eşinde ağlamanı istemez dir ağlama güçlü ol

Back
X