• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

Allah sabır versin selamete çıkarsın çok üzüldüm ağlıyorum şuan yawruna sarılda uyu allah ona sana sağlık versın .. Allah o şerefsizleri tepe takla yapsın yarabbim AMıN!!!!!!!!

Rabbim sabır versin şehitlere zaten hiç kıyamam onlara uzanan eller kırılsın Rabbim korusun bütün mehmetciklerimizi.....evladlarına eşlerine bağışlasın hepsini....Allahtan sabır diliyorum sana canım.......... ne söylenirki..mafoldumben.

Ne desem anlamsiz gelecek biliyorum... gözyaslarima engel olamadim...
Rabbim sabir versin... cok ama cok üzgünüm...

tüylerim diken diken oldu her satırında.Allah evladını sana sağlıklı bir şekilde bağışlasın,hayırlı evlat etsin.eşinin ruhu sizi hep koruyacak buna inan.

ALLAH sabır versin boğazıma ve yüreğime bir yumruk oturdu sanki bir sene olmuş ama ben şimdi okudum yazını ama unutma eşinden o yiğit askerden bir parça var sana kalan evladın şehidin hep yanınızda olacak sakın isyan etme şehidini üzme evladınla hayırlı bir ömür dilerim size mafoldumben

Canım ne söylesem acını dindirmez biliyorum ama Allahım sabırlar varsin..kızınıda sana bagıslasın canım benim.gercekten çok üzüldüm.Çok sevdiğin birini kaybetmek çok zor gercekten..hayat o kadar tatlı ki bir o kadarda acı....ama sen bir anne olarak moralini yüksek tut ve dirençli ol..Her zaman dua et mutlaka yerini bulacaktır emin ol..Mekanı cennet olsun eşinin..

Canim beniimmm inan cok kotu oldum yazini okuyunca suan agliyarak yaziyorum sana bu satirlari...Allah rahmet eylesinne soyleyecegimi bilmiyorum...Allah kizinla sana uzun omurler versin...enazindan esinden hatira kizin var...onun icin ayakta durmalisin,guzlu olmalisin...aradan bir yili askin bir sure gecmis..inaniyorum ki biraz daha toparlamissindir kendini..Rabbim sana guc kuvvet versin..napalim canim hayat devam ediyor..ustelik sen bi annesin..herzaman guclu olmalisin...

nasıl bir acıdır tahmini bile zor.ama ben şunu öğrendimki Allaha isyan etmeyin.hayırda ondan şerde ondan.ne mutluki çok kutsal bir mertebeyle ulaşmış eşiniz.Rabbim size bolbol sabır versin.

Allah sabır ve dayanma gücü versin canım.Yaşadıklarına dayanmak zor.Kader böyle çizilmiş,ne desen boş.Bir an evvel bu kadere boyu eğmek seni rahatlatacaktır eminim.Gelecek günler daha da zor olacak kendin için değilse bile bebeğin için toparlanmaya çalışmalısın.O hep yüreğinde yaşayacak bundan sonra....
Başın sağolsun canım.....

Allah sabrını versin İnşallah.. Çok zor hayatının baharında birini kaybetmek ama çocuğun için güçlü ve ayakta olmalısın. Sevindirmemelisin ağlayığta hainleri.. Eşin en yüce mertebeye şehitliğe ulaştı.. Seni görüyor oralarda seninle üzülüyor.. Tabiki unutmayacaksın hiçbirzaman tabiki üzüleceksin ama koyverme kendini.. Tüm gücünü artık bebeğine ver... Kahraman bir babası var bebeğinin gurur duy eşinle...

Allahhhh sabırrr wersinnnn canımm.m ne diyicegimi bilmiyorum ama diyicek sözüm şudurrr Allah seni kızına kızınıda sana bagışlasınnnn sizin parçanıza çok iyi bakk.. Allah rahmet eylesinn şehitLer öLMEZ!

biricik kocam biricik aşkım yaşama sebebim ömrüm herşeyim kısacası seni çok ama çok seviyorum.sen olmasaydın napardım ben ya.düşünmek bile istemiyorum.bana suduğun bitmeyecek aşkın için sana teşekkür ederim.ve altı yıldır bana rağmen bitmeyen sevgin saygın duyarlılığın için sana minnettarım.yeryüzündeki meleklerden birisin ve ben çok şanslıyım seni bulabildiğim için.iyiki seninle evlenmişim.iyiki yavrumuz olmuş.yani iyiki varsın.seni çok seviyorum

arkadaşımızın bu yazısını okuduktan sonra iyice mahvoldumsenağlama hayat niye bu kadar acı, niye istediğimiz gibi olmuyorsenağlamasenağlama söyleyecek kelime bulamıyorum mekanı cennet olsunmafoldumben

inan okurken seninle birlikte aktı gözyaşlarım Allah nur içinde yatırsın. onlarki bizleri korumak için ordalar onlarki bizler için canlarını feda ediyorlar Rabbim sabır versin canım o yattıkça meleğine uzun ömürler versin sana uzun ömürler versinki meleğin yanlız kalmasın. hoş yanlız deilsiniz şehitler yıldız olur her gece velerinin sevdiklerinin üstünde parlar derler. eminimki oda sizi aydınlatıyor şu an.

canım allah kızına uzun ömür versin bende asker eşiyim seni okadar iyi anlıyorumki anlatamam geceleri dualarımızı sabahlarakadar beklerken ediyoruz ama allahın takdiri sabırdiliyorum canım ayrıca bende konyalıyım

Back
X