• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

inan içim parçalandı okurken:çok üzgünüm:.allahım sana bol bol sabır versin.güçlü olmaya çalış.rabbim sana ve yavruna uzun ömürler versin

oof of Allahım yardım etsin sabırlar versin.
Çok üzüldüm inan elden başka birşey gelmiyor, teselli edecek kelime bulamıyorum.
İnan acını derinden paylaşıyorum.

arkadaşım rabbim sana sabırların en büyüğünü versin inşallah.arkadaşlar kimse ama kimse bilemez.tamam şükjür benim eşim gazi oldu ama o evreler çok yaralayıcı bilirim.benim eşimde asker diyarbakırdaydık ve ben 32 haftalık hamileyken eşimin tayini hakkariye çıktı.yalnız kalamayacağım içöin apar topar kayınvalidemin yanına gittik.tekirdağa.eşim 10 gün sonra gitti.çarşamba günü gitti benim cuma gecesi suyum geldi ve maalesef erken doğumla bebeğim oldu.eşim ise o ara bilet arıyordu gelebilmek için.yani ne hayallerimiz vardı.doğumda yanımda olacaktı.zaten sedyede ebe eşin gelebilir dediklerinde ağlamaktan kendime gelememiştim.sakinleşmem baya zaman almıştı.neyse eşim akşama geldi.10 gün kaldı ve gitti.ramazan bayramına iki gün kala eşim beni aramadı.arıyorum yok açmıyor.allah kimseyi kimseden habersiz koymasın.sakin olan bebeğim bile benim sıkıntımdan sürekli ağladı.of hatırlamak bile istemiyorum.arife günü bir öğrendik ki eşim ağır yaralı olarak gataya getirilmiş.hemen gittik tabi.6 saatlik o yol bana yıl gibi geldi.binlerce şükürler olsun ki eşim kendine geldi ve çocuğunu ikinci kez orda görmek nasip oldu.ama elletmediler doktorlar bile ağladı.eşim uzandıkça çocuğu çektiler....şimdi çok şükür yanımızda.ben haber bile izleyemiyorum tabi.psikolojim altüst.

bende asker yolu bekliyorum bizimde rabbimin izni ile 62 günüz var İNşallah sağ sağlim döner sevdiğim.okuyupta yazdığını ağlamamak mümkün değil Rabbim yavrunada sana da sabır versin güç kuvvet versin...Rabbim kimseye bu acıyıda yaşatmasın.

allah sabır ve dayanma gücü versin...
eşiniz için birşey söylemeyeceğim,
o şimdi cenneti ala da bir melek zaten...
bunun üzerine söylenecek birşey var mı...

ALLAHım içim parçalandı gözyaşlarımı tutamıyorum
ALLAH sabır versin mekanı cennet olsun nasıl bir acıdır tahmin ediyorum bende asker yolu bekledim geçen sene düşüncesi bile öldürüyordu beni başına gelen kim bilir ne yapar rabbim başka kimseye yaşatmasın sanada sabrın en büyüğünü versin diyecek hiçbir söz yok

bu nasıl bir acı, o küçücük melek 1 yaş daha büyümütştü babasız,, Allah yardımcınız olsun,çok zor, mekanı cennet olsun dememe gerek yok, zaten cennette, Allah senin ve memeleğinin yardımcısı olsun

allah sana büyük acı tattırmış ama isyan etme sakın herşeyi yaradan da o alan da o emin ol allah kulunun duasını çok sever sevdiği kulunada dert verir ki bana dua etsin diye sabır şükür en iyi anahtar bacım sen kaybetmedin eşini inank bu kadar sevmişsin allah inş bunu mühafatlandırır rabbim yar ve yardımcın olsun çocuğunana en güzel mutlulukları yaşatsın inş

allah onu daha çok seviyomuş diyolar.hayır sevmesin versin benim canımı versin kocamı.

Evet Allah daha çok sevmiş canım napcan.
Allah sabrını versin inşallah
Mekanı cennet olsun

Hayata küsme yaşam devam ediyor çok üzüldüm çok
kaç yaşındasın imkanların yeterlimi hayatına devam ederken elinden tutanlar varmı senin için bunları merak ediyorum musaitsen yazarmısın
dertleşmek istersen burdayız her türlü yardıma hazırız ablası olurmu yaz yeter
elimizden geleni yaparız kk bence bunun için var olmalı boş zırvalar için değil

okurken agladım.bi an kendimi senin yerine koydum.
off ne büyük acı.Allahım kimseye yaşatmasın evlat acısı ve eş acısı.
Allah sabır versin sana canım

canım meleğin için hayata karşı sağlam adımlar atmalısın bir asker eşi olarak allahtan sabır diliyorum

gitmedi evet o. sadece ikinize yer ayırmaya gitti...eninde sonunda herkesin gideceği yere...üzülme canım,kader kaderdir.buraya kadarmış.meleğine saarıl.şükret,iyi o elinde...elinde kalanlara şükret...

derdi veren rabbim sabrınıda versin inşallah benimde 2buçuk senelik evliliğim çocuk hasretiyle geçti hep dua edyorum ver diye ama rabbime eşimin başımda olduu için hergün şükrediceğim rabbim böle uygun görmüş çok zor eşimin yokluğunu düşünemiyorum ama rabbim kaldıramıcamız dertler vermez bize sabır kardeşim sabır yavrun için şükret ona sarıl allah sizi rüyalarında buluştursun evladına ömür versin cennette buluşursunuz inşallah ne mutlu sana eşinin cennette olduğunu biliyosun böle düşün bu dünya geçiçi hiç bitmicek sandığımız bi rüya sadece ebedi hayat orası ve o ebediyetini kurtardı rabbim bizleride cennetine kabul eder inşallah sen rabbime sığın o senin içini ferahlatır canım allaha emanet ol yavrunla

ben bi hemşerim olarak sözün bittigi yer diyorum canım arkadaşıma allahtan sabırlı başı dik olmasını istiyorum burayı dün görmüştüm ama yazacak vaktim olmadığı için yazamadım ne kadar şehit verirsek verelim bu türkiye tek millet tek yürek o hainler şunu bilsinler türkiye türklerin din başkasına yer yok hain lanetlerrrrrrrrrrr

:gitme::gitme::sinifsinif: rabbim yardımcın olsun allah sabır versin sana bitanem :Saruboceq: kıyamam cok üzüldüm allahım evladını sana bagıslasın....:Saruboceq:

mevlam sabır versin canım ne denir bilemiyorum boğazım düğümlendi:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

içim yanarak okudum.şehitlik normal bir ölüm değil.bizim kültürümüzde şehit tüm herkesin kardeşi evladı rabbim sabırlar versin.Allah şehirlerimizden razı olsun.yerleri peygamber yeri olsun.

Back
X