• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

:teselli: canım benim başın sağolsun daha doğrusu başımız sağolsun rabbim dayanma gücü versin sana kızın için yavrunuz için canım bırakma kendini senağlama

aşkım biliyomusun tunceli çok güzelmiş.öyle diyolar.niye hiç gezdirmedin aşkım o güzel yerleri.vaktin yoktu dimi kuzum.vaktin yoktu niye o güzellikleri başkaları görsün onlara zarar gelmesin diye bizden ayrı geçirdiğin için.gururumsun onurumsun hep bekledim hep beklicem.kavuşcaz aşkımm.hemde bi daha ayrılmamacasına

allah sabır versin allah rahmet eylesin başka bişi yazamıyorum kelimelerin kifayetsiz kaldığı böyle oluyomuş

aşkım biliyomusun tunceli çok güzelmiş.öyle diyolar.niye hiç gezdirmedin aşkım o güzel yerleri.vaktin yoktu dimi kuzum.vaktin yoktu niye o güzellikleri başkaları görsün onlara zarar gelmesin diye bizden ayrı geçirdiğin için.gururumsun onurumsun hep bekledim hep beklicem.kavuşcaz aşkımm.hemde bi daha ayrılmamacasına

canım ya kısı sevdıgıyle beraberdır....
o senı beklıyecektır

başın sağolsun çok üzüldüm.bende asker eşiyim.bende eşim her göreve giderken pencereden arkasından bakardım kaybolana kadar.belki bir daha göremem diye.allah korusun.diyecek hiçbir şeyim yok.allah sabrınızı versin.

Kelimelerin bittigi yer
Allah sabır ve dayanma gücü versin senağlamasenağlamasenağlama

canım allah sabır versin,sanada kızınada hayata tutunma direnci versi ,zaten onlar ölmedi hep yüreklerde yaşıyor,ama şuda gerçek ki ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef ,rabbim sabrın en yücesini verir inş.

eşin mertebelerin en büyüğüne
kolay kolay hiç bi kulun sahip olamamıyacağı rütbeye yükseldi
rabbimin ne sevgili kuluymuş herkese nasip olmaz
öteki tarafta şefaatçiniz olsun bu taraf yalan dünyaa
allah sana bol sabır ihsan eylsiin

allah sabır versin başın sağolsun çok üzüldüm :çok üzgünüm:

cnm ya şuanda okurken çok ağladım çok yıkıcı bir durum..allah sana sabırlar versinki çocuğuna daha çok sahip çıkasın allah yardımcın olsun.benimde nişanlım askere gidecek nasıl yollıycam bakalım bunları duyunca içim acıyor çok ah ah..sadece iç çekmemkle yetinebiliyorum...

Canım başınız sağolsun biliyorum cok zor bir şey ama yani aslında diyecek kelime bile bulamıyoruz takdiri ilahimi yoksa ecelmi Allahım verdiyse bu acıyı vardır bi sebebi mutlaka...

Ellerini Çekip Benden
Yarim Bugün Gider Oldu
Hem Sever Hem Sevilirdi
Bu Ayrılık Neden Oldu

Yar Aşkıyla Yana Yana
Ayrı Düştüm Ellere Ben
Ama Senden Ayrı Gezen
Yürek Değil Beden Oldu

Yandı Yürek Kebap Oldu
Gül Bahçemde Hazan Oldu
Ben Ki Senden Ayrılmazdım
Bu Ayrılık Neden Oldu

offfffffffffffffffffff ooffffffffffffffffffffffffffff.. Allahım biran önce sabrını versin.. mahvoldum...

canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum...o en büyük mertebeye ulaştı...Allah sana ardında kalanlara sabır versin

cnm ne denirki özlemini acını yürekten hissettim.allah sabırlar versin.her akşam nerdeyse haberlerde duyuyoruz şehit haberlerini.ağlamaktan yaş kalmadı gözlerde..ama siz bunu bire bir yaşamışsınız.ciğeriniz yanmış evladınız teselliniz olsun.size bir hatıra bırakmış.burdan söylemesi kolay tabi ama güçlü olun.yavrunuza sımsıkı sarılın.allah tüm şehit ailelerine sabır ve metanet versin.askerlerimizide korusun kollasın.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s

canim benim acin cok buyuk Yuce Rabbim sana nice nice sabirlar ihsan etsin bu serefsizligi yillarca yapanlar cocuklari babasiz esleri kocasiz analari babalari evlatsiz koyan o serefsizler nice ocak sondurduler vatanimiza milletimize analarimiza bu aciyi yasatan duygusuz kalpsiz kitapsiz dag farelerini yuce Rabbime havale ediyorum cunku bliyorum onun adaletinden daha yuce bir adalet yoktur cunku biliyorumki nasilki hicbir iyiligi karsiliksiz birakmiyorsa bu denli bir serefsizligide karsiliksiz birakmaz

İnan şu an işteyim ve yazılanları ağlayarak okudum.Hiç bir söz senin yanan yüreğine su olmaz çok zor dayanma gücü versin rabbım Bak evladında varmış onun sana emaneti sahip çk yavruna ona sarıl elden bir şey gelmiyor ne denir eşin en güzel mertebeye ulaşmış sende şehit eşisin en büyük onur şeref
tekrar başın saolsun rabbım sana ve evladına sabır versin
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

üzüntümüz seninkinin yanında hiç kalır biliyorum ama sen ve çocuğun hala yaşıyorsunuz. Allah size sıhhatli ömürler versin. Ayrıca sana dayanacak güç gelsin. çünkü böyle bir dönemde en çok sabıra ihtiyacın olacaktır. tekrar başın sağolsun canım.

Allah seni çocuğuna bağışlasın.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Söylenecek hiçbir şey acınızı,acımızı ne dindirir ne de azaltabilir.Allah yardımcınız olsun.Evladımızın,şehidimizin de mekanı cennet olsun.

Back
X