• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

Öncelikle eşinize Allahtan rahmet,sizede sabır diliyorum..Çok zor..sakın kendinizi sıkmayın,içinizden her geldiğinde ağlayın..insan sevdiği birini kaybedince,acısı hiç dinmiyor...sadece zamanla o acıyla yaşamaya alışıyorsunuz...unutmayın,her ihtiyacınız olduğunda,en azından birimizi buralarda bulabilirsiniz.........

allah sabır versin arkadaşım.. çok kutsal bir görevin yolunda kaybetmişsin eşini.. seni hangi söz hangi teselli iyi hissettirebilir ki.. ama metin olmalısın, önce minik yavrun sonra kendin için.. eşin de başka türlüsünü istemezdi eminim ki..

Öncelikle başınız sağolsun Allah rahmet eylesin Allah sabırlar versin...
Bu acının ne demek olduğunu ben çok iyi bilirim o hainler benimde babamı aldı, evet daha onu tanımama bile fırsat vermedi hainler bana ve iki kardeşimede, tabi acının en büyüğünü de annem çekti üstelik babam devlet için görevini layıkıyla yapıyordu tüm Şehitler gibi, istihbaratta çalışıyordu ama işte onu öldüreceklerinin istihbaratını alamamıştı malesef, benim annem üç çocuğuyla yapayanlız kalmıştı ne acıki babamı rüyalarımda bile göremiyorum çünkü yüzünü hatırlamıyorum sadece resimlerde var benim babam. Acını yüreğimde hissediyorum ne zaman bu tür haberleri duysam okusam içim acıyor yüreğim kan ağlıyor. Allah yavrunu sana bağışlasın o sana eşinin en güzel hatırası sende ona en güzel şekilde sahip çıkacaksın gücünü ondan alacaksın bundan eminim çünkü başın dik alnın açık sen Şehit eşisin...

başın sglsun cnm..allah eşinin mekanını cennet etsin,sanada büyük sabırlar versin...okurken bile zorlandımm:(:(:(

başın sağolsun canım inan ne diyceğimi bilmiyorum çok etkilendim.allahım sana ve Annesine Babasına sabır versin .bütün şehitlerimize de Allah rahmet eylesin.Çok üzgünüm çoook

Çok üzüldüm Allah dayanma gücü versin..
evladın için bundan sonrasında güçlü olmalısın..
Allah yardımcınız olsun..

allah çokca sabır versin dayanma gücü versin çocuğunla sana isyan etme demek çok zor ama allahım kuluna yükleyemeceği sıkıntı vermezmiş eşin cennet kapısından sizi izliyordur ve orda buluşursunuz

inan şuan ağlayarak yazıyorum sana bunları. ne denirki sakın ol metin ol hepsi boş laflar. allah sabır versın sana cocugunla uzun bır omur versin:1no2:

canım benim yaaa Allah sabır versin ben de çok üzüldüm ama üzülmek bişey getirmiyo kimseye inşallah cennette beraber olacaksınız sen hiç merak etme

acın çok büyük Allah yardımcın olsun..Allah dayanma gücü versin sana..çok üzüldüm gerçekten...senağlama:çok üzgünüm:Allah meleğine ve sana uzun ömürler versin...

Tv deki haberleri bile gözyaşları içinde seyrederim. Allah sabır versin.
İnşallah cennette beraber olursunuz. Hepimiz yanındayız, dualarım seninle olsun.

cani[m inan ne yazacagimi bilmiyorum
suan aglayarak yaziyorum ayagimda kizimi sallarken okudum yazini kendimi bi an senin yerine koydum kesinlikle dayanilmasi cok zor inaniyorum suan bunun bi rüya bi saka oldugunu duymak icin herseyini fada edebileceginide tahmin ediyorum
zaten ben her sehit haberinde aglarim allah ailelerine yavrularina ve eslerine sabir versin sehitlerimizin
allah bu insanliktan nasibini almamis canilerede bu acinin bin katini yasatsin birini elime verseler inanin gözümü kirpmadan bogazini sikarim o pisliklerin
benim esimde asker fakat biz avusturyadayiz esimde burda askerlik yapiyor bu ayin sonunda bitiyor askerligi her aksam eve geliyor hafta sonlarida evde
yani bizimki askerlikten sayilmaz ama yinede senin durumuna koydum bi an kendimi inandimki hic birsey bu aciyi unutturmaz dindirmez
allah size bunu yasatanlari sizinkinden beter bi aciyla yaksin yavruna kendine iyi bak allah tan senin icin tek dileyebilecegim sabir /COLOR]

ALLahım sabır versin dayanma gücü versin o kadar zor bişey ki düşünmesi bile insanı mahvediyor senağlama Küçük meLeğine sarılarak hayata tutunmaya çalış söylenecek söz bulamıyorum ALLahım size uzun ömür versin senağlama

ah ah ne yazacağımı bilmiyorum.
sadece hıçkırarak ağlıyorum şuanda
üzgünüm çok üzgün
benimde babam asker ve inan gurur duyuyorum eşinle
Allahın cennetinde en güzel yerinde o
sakın üzülme bir tanem.
Onurlu , gururlu veda etti hayatına.
Sen ve meleğin Ruhuyla korunuyor eşinin

Back
X