• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

Rabbim size sabır versin biz ne desek hep boş gelir ateş düştüğü yeri yakar. O acıyı kimse bilemez. Allahım kızınızın ve sizin yardımcınız olsun.Dualarımız sizinle

Ah canım benim,o kadar kötü oldumki okuyunca,ne desem duygularımı sana nasıl ifade etsem,nasıl bi acıdır bu senin yaşadığın,allah sana çok ama çok sabırlar versin arkadaşım,sana bunları ağlayarak yazıyorum,keşke senin acını bütün arkadaşlarım ve ben paylaşsakta acın hafiflese ama ne mümkün,çok üzüldüm çok,seni hiçbişey teselli edemez biliyorum,eşin artık senin kalbinde yaşıcak,bu durum çok zor,yazarken çok zorlanıyorum,çok acı,daha ne söylenebilirki,canım benim allah sana çok büyük sabırlar versin,küçük yavrunada allah uzun ömürler versin,başın sağolsun.................

cnm okurken çok kötü oldum ALLAH'ım sana PEYGAMBER sabrı versin güzel meleğinede uzun ömürler versin....

allah sabır versin canım ya nedenir ki böyle vatanını korumak için canını feda eden
insanları vuran aşşağılık insanların yaşadığı bir memlekette yaşıyoruz allah çocuklarını bağışlasın sana

başın sağolsun canım rabbim sabır versin sakın ağlama isyan etme sen sehit eşisin ne mutlu sana rabbim şehitlere katında ne güzellikler veririyor bir bilsen eşin için sevinirsin o şuan peygamberlerle beraber ve sizlere şefaat edeck sizleri bekliyor canım eşini dua ile an keşek hepimiz şehitlik mertebesine ulaşabilsek biliyorum ateş düştüğü yeri yakar ama eşinin güzel yerde olduğu senin tesellin olsun rabbimden eşine rahmet sana ve kızına başsağlığı diliyorum sakın gücünü yitirip düşmanı sevindirme kızn ve sana allah sağlılı ve uzun ömürler versin canım

allahım ne yazacağımı bilemedim. biz ne desek boş teselli etmez. boğazım düğümlendi gözlerim doldu. allah sana sabır versin yavrunun başından eksik etmesin seni.eşinin de mekanı cennet olsun ki eminim cennettir. onlar sayesinde burada rahat oturuyoruz. bizelere de haklarını helal etsinler.tekrar başın sağolsun ..senağlamasenağlama

rabbim sağlık sıhat versin geride kalanlara ... Nasıl bişe bu yaa lanet olsun bu teröre bu kadar giden canlara kaybolan hayatlarasenağlamasenağlama

rabbim sana sabır ihsan eylesin :Saruboceq:

allah sabır versin.bizler hergün şehitlerimize ağlıyoruz.nekadar metanetlisin!allahım sabır versin canım sana ve ailene...
ŞEHİTLE ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!!!

Doğrusu ben de ne yazacağımı bilemedim...
Öncelikle Allah rahmet eylesin...
Sizlere bol bol sabırlar versin...
Zor bir durum ama şehitlik mertebesine yetişmekte büyük bir şey...
Nur içinde yatsın inşaallah...

bende hep asker eşleri de kocalari gibi ağır abidir düşüncesi hakimdi...
taa ki geyik bölümünde bi muhabbette sana rast gelene kadar..
hatta o gün "beni şaşirttin, asker eşlerini hep asık suratlı, dingin, en fazla tebessüm eden, geyikten ve geyikçikten uzak kendi hallerinde bi hayatlari var diye düşünürdüm" demiştim, gülmüştün...
sonra bi daha hiç rastlaşmadık...
çok cabuk unuturum burada nikleri, çok fazla haşır neşir olmadıklarımla yaptigim paylaşımları...
silinmişsin sandım aklımdan ama unutmamışım seni...
KK ailesi olarak o hacı haberi aldigimiz gün bi an bile tereddüt etmedim kim oldugun konusunda.
evet bu O'ydu... Geyikte dakikalık da olsa geyiğin anasını ağlattığım vaveyla idi biricik eşini Peygamber kucağına yollayan...
iyi ama o komedi insanına yakışır mıydı hüzün?
nasıl dayanacaktı, nasıl tutunacaktı yeniden hayata?
bu düşüncelerle duygusal med-cezirler yaşarken aslında kendini güçlü sanan ben(!)den kat be kat güçlü oldugunu anladım bugun...
sen de öyle bir yürek var ki; o minik melegine kol kanat olup babasının yoklugunu bir an olsun hissettirmeyeceksin buna eminim...
insanlar hakkında çok az yanıldıysam bugüne kadar, kalıbımı basarım ki sen gerçekten babayiğit bir kadınsın vaveyla...
herşeyden evvel ŞEHİT eşisin
Şehitler ölür müymüş hiç?
yok olan sadece bedeni, ruhu hep seninle, hep yavrusuyla inan bana...
siz uyurken geliyor öpüyor kokluyor, cennet kapısında bekliyor sizi...
birgün bu kabus bitecek ve Rabbim bugün çektiğin ızdırapların karşılıgında sonsuz bir cennet bahcesi ile mükafatlandıracak sizi...

hiç kimsenin söyleyeceği hiç bir şey sana teselli olmayacak biliyorum...
o yüzden sadece dua edebiliyorum;
Rabbim sabır ihsan eylesin sana, annesine, babasına, kardeşlerine....
başta eşin olmak üzere bütün aziz şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun...

başın sağolsun başka ne denir ki bilmiyorumgözlerim dolu dolu oldu sana sabır dilemekten başka birşey gelmiyor elden nasıl acı çekiyorsundur şimdi elini tutup destek olmak isterdim ve isterdik kk olarak allah rahmet etsin mekanı cennettir onun kelimelerin tükendiği o anlardan biri

vaveyla sana buradan çok şeyler söylemek isterdim ama kelimeler boğazıma düğümleniyor
ne söyleyeceğimi bile bilemiyorum sakın kendini bırakma arkadaşım hepimiz senin yanındayız sen güçlü bir kadınsın çünkü bizler asker eşleriyiz kızına sarılıp ona sahip çıkacaksın ve çok daha güçlü olacaksın allah sabırlar versin mekanı cennet olsun

şimdi manisada olacaktım ben.ankarada değil.soframı hazırlamış kocamı bekliyo olacaktım.bi kaç saat önce arıycaktı.aşkımpilavı önden koyki tane tane olsun diycekti.alınacak bişey varmı dicekti.gelecekti evine kızıyla boğuşucaktı.hadi kalk sıkılmışsındır bi gezelim dicekti.kuzum o kadar iyiydinki o kadar mükemmeldinki ancak böyle bi gidiş yakışırdı sana.ama çok erken aşkım çokkk.daha 28 yaşındaydın aşkım.kızını kurslara götürcektin aşkım.canım ömrümm söz aşkım kızımız gitcek hepsine hemde en güzellerine.asker olcam diyo kızın aşkım sen gittikten sonra.babam gibi olcam diyo.olcak aşkım olcak .

şimdi manisada olacaktım ben.ankarada değil.soframı hazırlamış kocamı bekliyo olacaktım.bi kaç saat önce arıycaktı.aşkımpilavı önden koyki tane tane olsun diycekti.alınacak bişey varmı dicekti.gelecekti evine kızıyla boğuşucaktı.hadi kalk sıkılmışsındır bi gezelim dicekti.kuzum o kadar iyiydinki o kadar mükemmeldinki ancak böyle bi gidiş yakışırdı sana.ama çok erken aşkım çokkk.daha 28 yaşındaydın aşkım.kızını kurslara götürcektin aşkım.canım ömrümm söz aşkım kızımız gitcek hepsine hemde en güzellerine.asker olcam diyo kızın aşkım sen gittikten sonra.babam gibi olcam diyo.olcak aşkım olcak .

canım sanada kuzunada kıyamam..allahım sizlere büyük sabırlar versin..ama unutmaki şehitler ölmez..inan eşin seni görüyordur..sen güçlü ol kızına sarıl ki oda orda huzurla uyusun....

O kadar tanıdık bir hikaye ki bu bana,iş arkadaşım da 15 yıl önce aynı şeyleri yaşamış.Şu an kızı 16 yaşında,boynunda eşinin adı yazılı kolyesi duruyor hep.Eşyalarını hazırlamışlar,batıya gelecekken eşi şehit düşmüş Kars'ta.Bana anlattığında gözlerim dolmuştu.
Dualarımız askerlerimizle,Allah onları korusun.

rabbim sabır versin, kızına ve sana sağlık versin... diyecek birşey bulamıyorum çok üzüldüm..

allah sabırlar versin canım çok üzüldüm ama eşin çok güzel bir mertebeye ulaştı şehadet şerbetini içti o ölmedi inan o hep sizinle bunu unutma rabbim sana ve evladına uzun ömürler versin..................

başın sağolsun
toprağı bol mekanı cennet olsun...
rabbim sabırlar versin...

evet artık şehit eşiyim.burayla tanışmam asker eşleri topiği sayesinde olmuştu.o yüzden böyle bi başlık seçtim.niye yazıyorum bilmiyorum.ama herkes benim canımı bitanemi tanısın istiyorum,hep onu ömrümü anlatmak canım kocamdan bahsetmek istiyorum.
anlatmak içimdeki onu paylaşmak onun gitmedigini hissettiriyo bana.zaten gitmedi o.gidemez beni kızını bırakamaz sözü var 2 senedir zaten hasrettik tam kavuşmamıza 16 ğün kala gidemez .yapmaz benim kocam bunu bana.o bana kıyamaz bi damla gözyaşıma kıyamaz o benim.
ağlıyorum aşkım gözyaşlarımı silsene ağlama kuzummm desene .61 gündür bunu bekliyorum aşkımm.yeterrrr.
hala rüya gördün aşkım demeni bekliyorum.inanmıyorum ğittigine.nolur biri yalan desin.kabus bu desin nolur.inandığım anda çıldırıcam.
ben allahımdan hiç bişey istememiştim.geceler boyu onu koru demiştim.yalvarmıştım.hadi benim dualarımı duymadın allahım küçücük meleğiminkilerinidemi duymadın.allah onu daha çok seviyomuş diyolar.hayır sevmesin versin benim canımı versin kocamı.
sadece anlatmak istedim.karşımda beni sakinleştirmeye çalışan biri olmadan bunları söylemek istedim.

canım benim allah kolaylıklar versin sabrı yok bunun ama evladına kızına sarılıp onun varlığına şükredeceksın bende şehit ablasıyım nur içinde yatsınlar sözlerin bittiği yer burası güzelim dualarımız onalrla :Saruboceq:

Back
X