• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

şimdi manisada olacaktım ben.ankarada değil.soframı hazırlamış kocamı bekliyo olacaktım.bi kaç saat önce arıycaktı.aşkımpilavı önden koyki tane tane olsun diycekti.alınacak bişey varmı dicekti.gelecekti evine kızıyla boğuşucaktı.hadi kalk sıkılmışsındır bi gezelim dicekti.kuzum o kadar iyiydinki o kadar mükemmeldinki ancak böyle bi gidiş yakışırdı sana.ama çok erken aşkım çokkk.daha 28 yaşındaydın aşkım.kızını kurslara götürcektin aşkım.canım ömrümm söz aşkım kızımız gitcek hepsine hemde en güzellerine.asker olcam diyo kızın aşkım sen gittikten sonra.babam gibi olcam diyo.olcak aşkım olcak .

canım senin emanetin büyüyüp babası gibi asker olacak ne mutlu sana bak gördünmü asker annesi olacaksın ve göreceksin o günleri

allah esine ve esin gibi bi cok askere yapanlari beter etsin.Eminim bi gun onlarda bulucak cezalarini.Amac ne olursa olsun cana kiymaya degermi,bunu yapanlar suan vicdanlari rahatmi merak ediyorum

Allah rahmet eylesin gerçi bütün şehitlerimizin Allahın rahmetinde cennetinde, Rabbim sana sabır versin yavrunu sana bağışlasın sana ve çocuğuna uzun sağlıklı ömür versin

canim Allah sana sabir versin, seni acin cok büyüktür...onu yasamayan tam anlamiyla anlayamaz, bunlarin icinde bende varim....ama yinede sen güclü olup Alla´a sükret cünkü bir sehit mertebesinde olan esin var gurur duy bundan......
Allah yar ve yardimcin olsun..............

vaveyla nolursun sabırlı ol, nolursun Allah'a isyan etme... Şehit oldu o diğerleri gibi ceset değil...
O hepimizin içinde tıpkı diğer Mehmet'lerimiz gibi...
Rabbim sana sabırlar versin...

canım ya okuyunca çok kötü oldum.senağlamabu durumda başka ne denirki, allah sabır versin başın sağolsun.:çok üzgünüm:

canım başınsağolsun okuyunca çook üzüldüm ,,ateş düştüğü yeri yakıyoo,,Allahım sabrını kat ve kat arttırsınn,,Allahım sana ve evladına dayanma gücü versinnn

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZZZZ

canım ne desem ne yapsak acını bir nebze bile olsa dindiremeyiz.haklısında,bazen, herkezin eli kolu bağlı olduğu,çaresizliğin yüze vurduğu anlar vardır.bunu sen hepimizden çok yaşıyorsun.yaradan sana sabırların en yücesini nasip etsin kızım.çok üzgünüm.kendi adıma çokda utanıyorum.ülkemizin sürekli böyle yara alıp ocaklar yakmasından,utanıyorum.çok söylenecekler var.bir çırpıda bitmeyecek kadar çok
canım başın sağolsun,eşinin ruhu şad olsun,mekanı cennet,toprağı bol olsun.
allah evladını sana bağışlasın,dualarınız kabul olsun.senağlama senağlama senağlama

allah sabırlar versin rabbim küçük kızının acını göstermesin sana öbür dünyada babanızla buluşmanızı nasip etsin inş..
başın sağolsun...

ruhu şad olsun ağlamıcam dedim ama gözyaşlarım dinlemedi beni
allah size ve kıınıza sabırlar versin

Allah sabır versin ve bundan sonraki hayatınızda RAbbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.zor çok zor hemde..sözün bittiği yer bu olsa gerek..

canım sakın aglama sen agladıkca emın ol oda orda üzülecektir sen şehit eşisin ne yüksekbi mertebe hemde bu mubarek günlerde tabi biz senin acını dindiremeyiz ama allah acını dindirsin canım emin ol osenını hic bırakmadı bılıyosundur şehitler ölmez cnım allah yattıgı yeri nur mekanını cennet eylesın

düğümlendim ,yutkunamıyorum. nasıl büyük bi acı Rabbim bu.
Allahım sana sabır versin

Her şehit haberinde Allahtan o canileri kahretmesini diliyorum
Ağlayan ana babalar eşler Daha ne olduğunu anlayamayan yavrular..
Sabrınzın ecri çok büyük
Şehidin makamı çok güzel
O sizide oralara alacak
Isyan etmeyin
Rabbim bu acınızı unutturmasın

Rabbim ülkemize vatanımıza milletimize bela olan her bir ferdi KAHHAR ismiyle tek tek kahreylesin

cnm allah sana sabır versin
allah yavrunu bağişlasincnm benim acın çok büyük
söylenecek söz bulamıyorum arkadaşim
bu vatan için ve bizler için şehit olan eşine ve tüm şehitlerimize ALLAH rahmet eylesin cnmı

kilitlendiğim, donup kaldığım bir konu........
çok zor gerçekten bir şehit yakını olarak acılarınızı anlayabiliyorum inanın...
Allah sabır versin yavrunuza ömür versin...

Ey Türk Kızı...Aç gözünü,kaldır başını,gökyüzüne bir bak...Sen şehit eşisin ki almadı onu toprak.
O şu an orda semanın en yüksek noktasında sana bakıyor...Gözyaşların onun cesur yüreğinin tam içine akıyor. Ağlama güzel eşim diyor..Ben burda mutluyum. Tek üzüntüm sizden uzak olmak...O vuslat ta gerçekleşecek bu muhakkak.
Allah sabrını arttırsın güzel kardeşim.Kendine ve kızına aşkın için iyi bak.:Saruboceq:

Back
X