• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

allah sabır versin... gercekten cok uzgunum.
insan nediyecegini sasırıyor. ama üzülme TAKDİR'i İLAHİ.....

Allah sabir versin. Butun askerlerimizle, gazilerimizle ve sehitlerimizle gurur duyuyoruz. Keske bundan sonra boyle acilar yasnmasa....Allah boyle acilari yasatanlari da bildigi gibi yapsin...
Basin sagolsun...Esinin yeri cennet olsun.

Allah sabır versin.Yaşadıklarını anlayamayız belki ama inan üzüntünü paylaştım bir an olsa da.Allahım sizlere güç derman ve sabırlar versin.Başın sağolsun.

ben daha ilk satırları okurken mahvoldum ağladım senin durumun çok zor tahmin edebiliyorum allah bol sabır versin sana başınsağolsun

evet o kadar zor bi durumki galiba kim ne derse desin acin hafiflemez allah sabir versin sana bebegine ve sanada uzun omur versin allah daha buyuk aci yasatmasin

Boyle durumlarda sozler anlamsiz kaliyo malesef cunku ne desek seni teselli edemez acini hafifletmez.Sadece esine Allahtan rahmet sanada sabirlar diliyorum canim.Cok ama cok uzuldum Allah kolaylik versin :(

Allah sabır versin.Evladını sana bağışlasın.Çok üzüldüm.Ama ne kadar iyi bir insanmış ki şehitlik mertebesine ulaşmış.Herkese nasip olmuyor.Dualarım sizinle.

evet artık şehit eşiyim.burayla tanışmam asker eşleri topiği sayesinde olmuştu.o yüzden böyle bi başlık seçtim.niye yazıyorum bilmiyorum.ama herkes benim canımı bitanemi tanısın istiyorum,hep onu ömrümü anlatmak canım kocamdan bahsetmek istiyorum.
anlatmak içimdeki onu paylaşmak onun gitmedigini hissettiriyo bana.zaten gitmedi o.gidemez beni kızını bırakamaz sözü var 2 senedir zaten hasrettik tam kavuşmamıza 16 ğün kala gidemez .yapmaz benim kocam bunu bana.o bana kıyamaz bi damla gözyaşıma kıyamaz o benim.
ağlıyorum aşkım gözyaşlarımı silsene ağlama kuzummm desene .61 gündür bunu bekliyorum aşkımm.yeterrrr.
hala rüya gördün aşkım demeni bekliyorum.inanmıyorum ğittigine.nolur biri yalan desin.kabus bu desin nolur.inandığım anda çıldırıcam.
ben allahımdan hiç bişey istememiştim.geceler boyu onu koru demiştim.yalvarmıştım.hadi benim dualarımı duymadın allahım küçücük meleğiminkilerinidemi duymadın.allah onu daha çok seviyomuş diyolar.hayır sevmesin versin benim canımı versin kocamı.
sadece anlatmak istedim.karşımda beni sakinleştirmeye çalışan biri olmadan bunları söylemek istedim.

senağlama ALALHIM SABIR VERSİNNNN SANA AİLENİZE HERKESEE NEKADAR ACII OKURKEN GÖZLERİMDEN YAŞLAR AKTIII SÖZÜN BİTTİĞİ YERR HERALDE BURASII DİCEK YAZICAK BİŞİY BULAMIYORUM:1no2:

şimdi ne desek boş,böyle bir durumun tesellisi olmaz
allah sabırlar versin,evladınızı size bağışlasın çok üzüldümsenağlama

senin için Allahtan sabır dilemekten başka hiçbirşey gelmez elimden
çok zordur asker beklemek bilirim heleki böyle bişey olunca dahada zorlaşır herşey
ama sen güçlü olmalısın Rabbim yavrunu babasından ayırdı en azından senin ona destek olup bu yokluğu bi nebze hafifletmen lazım
Allah sabır versin :teselli:

bazen bı kelıme ölmekten beter edermış ınsanı senın yazdıklarını okuyunca boğazım düğümlendı bısey dıyemıyorum enbuyuk sevgılıye kavuşmuş RABBIM sana sabır versınn ıyıkı senın kocan gıbı yığıtlerımız varr allah kımseye kaldıramayacağı yuku yuklemez ınan herzamn yanında olan burdakı dostlarını unutma meleğınıde allah sana bağişlasın :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

canım bu mesajı ağlayarak yazıyorum ne diyelim başın sağ olsun başımız sağ olsunkendini daha fazla üzme senin şu anda hayata daha sımsıkı tuunman lazım kendin için kızın için...
ayakta durmaya çalış canım
BÜTÜN ŞEHİTLERİMİİZE ALLAH RAHMET EYLESİN

rabbim yar ve yardımcınız olsun.....başınız sağolsun.....küçük meleğinizle güzel günler görmeniz dileğiyle sağlıkla kalın....

sizi teselli edicek tek bir kelime bile bulamiyorum ne soylesem aciniz hafiflemez ama bundann sonra esiniz icin ve kucuk meleginiz icin yasamalisiniz allahtan esinize rahmet ve sizlere cok buyuk sabir diliyorum.

allahım sana sabırlar versin güç versin kuvvet versin
yavrun için güçlü olmak zorundasın
ne yaparsak yapalım gidenler gelmiyor ama isyan etme ne olur kaderde yaşanacakmış yaşıyoruz allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin

Canım başın sağolsun yüce rabbim sizleri sevgisinden, korumasından mahrum etmesin.
çok tuhaf oldum boğazım düğüm düğüm oldu. bitanem Allah sabır versin. çok duygulandım gözlerim doldu resmen işyerindeyim ağlayamıyorum. Rabbim güzellikler yaşatsın size dert keder vermesin inşallah.

Back
X