• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

6 sene ya sadece 6 senelik evlyim.ve 4 yılı ayrı geçti.doyamadımki ben kuzuma.doyamadımmmmmmmmm

biri ''bu bir rüya'' desin demişsin.. Bunu bizim söylememize gerek yok.. Yüce Allah söylemiş zaten.. Yaşadığınız gördüğünüz tattığınız acı ve tatlı herşey bir rüya.. bir imtihan.. ve hepsinin bir sonu var.. Rabbim sana oyle büyük bi acı vermiş ki mükafatıda cok büyük olucak eminim.. Ve sen sonsuza kadar eşinle cokkk mutlu olucaksın bu hayat denilen rüyadan uyandığın gün.. belki bizde mutluluğunu görüp sana bi yerlerden el sallarız ;)

rabbim bol sabır versin...

bende asker yolu bekliyorum dolayısıyla çok daha çok hassasım...ağlıyorum maalesef...

2008 de yazılmış 2 yıl geçmiş nerdeyse ama...rabbim sabır versin....

allah kızını sana bağışlasın...

gerçekten başlığı okur okumaz bile gözlerim doldu çok üzüldüm:( başın sağolsun benimde erkek arkadaşım askerde şuan onu çok özlüyorum hasret çekmek çok zor seninkisi daha zor ya :(

başın sağolsun ölümlerin en güzelini tatmış eşin.bu dünya gelip geçecek metin ol allah sabır versin gurur duymalısın sen şehit eşisin.

Merhaba Kuzum Vaveylam, turkbayragi

İçindeki ateşi sadece aynı ateşle yanmış insanlar tam olarak hisseder. sevdiğini kaybetmek acı ama sevdiğin boşu boşuna öylesine ölmedi. ve o ölü de değil. Rabbim makamların en şerefli en güzel yerine getirmiş sevdiğini.. benim üniversiteden çok sevdiğim arkadaşım, eşiminde kankisi 19 Kasım 2008 Diyarbakır Licede dönüşüne ramak kala şehit oldu. o gün nasıl içim yandı anlatamam. bir kızı ve gül gibi eşi. hele anacığı evlerine gidemiyorum ama uzaklardan takip ediyorum. ve çok şükür ki İsmail in Canım Kardeşiimin artık baki hayatını kurtardığına inanıyorum. biz ne yapıyoruz ki Allah için enazından eşinin şahitliği ile sen ve evladında inşallah güzel makamlara geliceksiniz...

okurken ağladım :(((( başın sağolsun cnm o şehit oldu ama ölmedi ...

ve sen onun kadınısın...o yuzden güçlü olacaksın ! olmalısın...

o senın qözyaşına dayanamaz cunku...ve sen onu üzmemek için ağlamayacaksınçççona dua edeceksın...o her kelımenı duyuyor unutma cnm....

merhaba, çok etkilendim, çok büyük bir acı ..ama zaman geçiyor, unutmasanızda onsuz yaşamayı öğrenmek zorundasınız, kızınız büyüyecek.. onun için güzel bişeyler hazırlamaya çalışın.. eşiniz için de yapabileceğiniz en iyi şey dua etmek, sizin üzülmeniz onu daha çok üzer.. metanetle ve sevgiyle kalın..

ağlattın beni sabah sabah.. allah sabır versin ama ölmedi o emin ol ölmedi hep meleğinin ve senin yanında görünmeden koruyor sizi....

Vaveyla arada giriyorsun ama hiç yazmıyorsun. umarım iyisindir. haberlerini bekliyoruz canım. lütfen bi ses ver.

inan nefes alamadım yazını okurken..Allah dayanma gücü versin sana canım mafoldumben

ben daha bu yazıyı yeni gördüm.allah sabırlar versin..

inan gözyaşlarımı tutamıyorum şu an nasıl bir acıdır bu..
cnm Allah sana sabır versin ben de sevdiğim birini kaybettim daha bir hafta olmadı içim acıyor kimbilir senin ki nasıl yanıyordur ama alışmak zorundasın küçük meleğin için ona şimdi hem analık hem bablık yapacaksın biliyorum zor ama topla kendini hayat devam ediyor :çok üzgünüm:

eşin gideli bir buçuk yılı geçmiş ama eminim acın hala tazedir.insan böyle zamanlarda sadece birinin onu dinlemesini istiyor,avunmak istemiyor bilirim.Ben de asker eşiyim okurken bile tüylerim diken diken oldu.Ne desem boş,Allah sabır versin,sana ve yavruna.Eşinin emanetine iyi bak,o eminin hala sizinle beraberdir.

Back
X