Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

Allah belalarını versin bunu yapanların..
mübarek günler Allah' yakarıyorum,hepsini tek tek ,gıdım gıcım alsın canlarını..
leşlerini zevkle izleyelim..

sabır diliyorum sana canım arkadaşım..
bil ki cennetin en güzel yerinde biricik eşin..
seni bekliyor,buluşacağınız vakti bekliyor,dualarını bekliyor..
yavrusunun güzel haberlerini bekliyor..Allah yavrunuza uzun ömürler versin..
özür diliyorum başka hiçbişey yazamıyorum,yazmak da istemiyorum..
bu iğrenç düzenden iğreniyorum,gidip birilerinin suratına kusmak istiyorum..
birlerini ellerimle asmak istiyorum..sadece ağlamak istiyorum..

başın sağolsun çok üzüldüm senağlama senağlama senağlama
ALLAH mekanını cennet eylesin :Saruboceq:

kelimelerin kıfayetsiz,tesellinin yetersiz,zamanın hiç geçmeyeceğini,bir daha hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını düşündüğünüzü hisseder gibiyim.. Söylenecek hem çok şey var hem hiç bir şey yok gibi durumlar bunlar... Tesellisi o kadar zorki.. yıllar geçsede acı bitmiyor, bazen geliyor dün gibi yaşıyorsunuz acınızı bazen geliyor bir soğukluk veriyor RABBİM kabullenebiliyorsunuz.. Acınızla yaşamayı öğreniyorsunuz,ALLAHINIZA dua ediyorsunuz acımı unutturacak acı verme ALLAHIM diyee.. Önce RABBİMİZE sonra evladınıza sarılmalısınız,hiç kolay değill hemde hiç değill.. Ama imanımızdan,inancımızdan öğreniyoruz acımızla yaşamayı hayatta kalmayı,evladımıza sarılıyoruz.. bu ateş nice ocaklara düşüyor.. Muhakkak ki ateş düştüğü yeri yakıyor..ALLAH ımıza sarılıp ondan isteyeceğiz sabrını,RABBİM daha başka veremeyeceğimiz sınavlara tabi tutmasın inşallah,kimimiz şükürle kimimiz acılarla sınanıyoruz.. ALLAH yar ve yardımcın olsun canım.. Sen şehit eşisin sen şehit evladınının
annesisin rabbim güç verecektir, o ona açılan ellerimizi boş çevirmez.. içim titriyor sanki,seni o kadar iyi anlıyorumki..
ALLAH yolunuzu açık etsin evladına hayırlı yazılar yazsın inşanllah..
Güçlü olmaya çalış sen ŞEHİT eşisin..
. "ŞEHİTLER ÖLMEZ"...

yüreğine sağlık...senağlama

bende bir asker eşyimm canım Allah sabır versin sen hala bir asker eşisin bunu sakın unutma..dimdik guçlu ayakta durcaksın ki hainler sevinmesin..bende bir asker esiyim Allah yavruna omur versin insallah
çok üzüldümmmmmmmmmm

inan bana hiçbir şey diyemedim ve gözyaşları içerisindeyim. allah kızına ve sana ömürler versin.

off nasıl bir acıdır bu Allahım

tarifi ve tesellisi yok gibi..
Allah sabır versin,yaşatmasın kimseye böyle acı inş..

bu acılara sebep olanların cezasını verisn Rabbim tez vakitte...

şu an ağlamaktan bitkin bir durumdayım inan çok üzüldüm bende asker eşiyim benimde eşim çok riskli bir görevde hergün o korkuyla bizlerde yaşıyoruz .diyecek ne bir kelime var ne bir teselli o gönlün yaralanmış bir kez o dayanılmaz acıyı tatmışsın kızın tek hatırası allah kızını sana bağışlasın unutma şehitler ölmez o senin yanında daima hep aklında olsun bu... başın sağolsun arkadaşım.

hepimiz sana ağladık bugün kardeşim..
bu sana güç versin. kendini ayakta tut..

Allah sabır versin...insan böyle durumda söyleyecek kelime bulamıyor....

şehidimize Allah rahmet eylesin....

içim kıyıldı vallahi ne desem bilemiyorum
bu acı karşısında ne desem de boş zaten
sakın bükme boynunu dik durmanın tam zamanı
O'nun emanetine çok iyi bakmak için,ayakta durmanın tam zamanı
Allah rahmet eylesin

Sehit haberlerini aldigimizda hepimizin yuregi agliyor, senin hikayeni okuyunca da cok uzuldum.
Allahim bol sabir versin sana ve yavruna. Basimiz sagolsun. Sehidimize Allah rahmet eylesin. senağlama

senin acını eminim yazını okuyan herkes taa içinde hissediyor.biz bu kadar üzülüp ağlarken sen neler yaşıyorsun güzel kardeşim.Allahım sana,kızına ,tüm yakınlarınıza dayanma gücü versin.başımız sağolsun....

ne desem nasıl cevap yazsam die düşündüm düşündüm ve bulamadım .ne denilirki bu durumda Rabbim size sabır ihsan etsn.başınız sağolsunn . Allah yar ve yardımcınz olsun :a015:

kelimeler bitti harfler bile yok duygularımı anlatmak için
rabbim sana ve yavruna uzun ömür versin

Canım arkadaşım vaveylam,asker eşleri topiğindeki günler aklıma geldi şimdi,senle orda tanıştık,biliyorum ne kadar eşini sevdiğini ve onun üstünüze titrediğini.Ne mutlu ki öyle bir eşe sahipsin,ondan bir parçan var.Biz ne söylesek boş,ama eşin o yüce mertebeye erişti.Eminim sizi hissediyor o.Allah küçük meleğini sana bağışlasın..bizler de duacınızız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…