evet artık şehit eşiyim.burayla tanışmam asker eşleri topiği sayesinde olmuştu.o yüzden böyle bi başlık seçtim.niye yazıyorum bilmiyorum.ama herkes benim canımı bitanemi tanısın istiyorum,hep onu ömrümü anlatmak canım kocamdan bahsetmek istiyorum.
anlatmak içimdeki onu paylaşmak onun gitmedigini hissettiriyo bana.zaten gitmedi o.gidemez beni kızını bırakamaz sözü var 2 senedir zaten hasrettik tam kavuşmamıza 16 ğün kala gidemez .yapmaz benim kocam bunu bana.o bana kıyamaz bi damla gözyaşıma kıyamaz o benim.
ağlıyorum aşkım gözyaşlarımı silsene ağlama kuzummm desene .61 gündür bunu bekliyorum aşkımm.yeterrrr.
hala rüya gördün aşkım demeni bekliyorum.inanmıyorum ğittigine.nolur biri yalan desin.kabus bu desin nolur.inandığım anda çıldırıcam.
ben allahımdan hiç bişey istememiştim.geceler boyu onu koru demiştim.yalvarmıştım.hadi benim dualarımı duymadın allahım küçücük meleğiminkilerinidemi duymadın.allah onu daha çok seviyomuş diyolar.hayır sevmesin versin benim canımı versin kocamı.
sadece anlatmak istedim.karşımda beni sakinleştirmeye çalışan biri olmadan bunları söylemek istedim.
nasıl anlıyorum seni nasıl
anlamak istemezdim ama anlıyorum işte
sevdiceğini kaybetmek ne dmek bilmeseydim
minicik bi çocuğun gözlerine bakıp sadece bakışlarım karşılaştığı için ağlamayı bilmek istemezdim
her gece yatağına yattığında ona gidişine bi gün daha yaklaştığının sevincini bilmeseydim
yok gerçek olamaz o gelecek diye boş bi ümidin peşinde aylarca takılıp kalmayı bilmeseydim
ve daha senin bilmediğin ( yolun başındasın ) neler neleri bilmeseydim
kuzuna masal anlatırken baba sözcüğünü her masaldan çıkaracağını bilmeseydim
birileri yanında baba diyecek diye korkudan ve çaresizlikten ölmeyi dilemeyi bilmeseydim
okula başladığında;baban ne işi yapıyor diye sordu öğretmen dediğinde
sen ne dedin sorusunu sormamak için kırk takla atacağını bilmeseydim
ve benim bildiğim senin bilmediklerine ilave
bu acının bi sızı olarak kalacağıda var
inan bana ölüm acısı bile zamana direnemiyor
asla yapmam dediğin ne varsa gün gelecek sırayla yapacaksın
sen yine dimdik aslanlar gibi evladını büyütecek babasının mertebesine yaraşır büyüteceksin
kendinle ve kuzunla gurur duyacaksın
şimdi bu sözlerim boş gelecektir sana
çünkü tesellisizsin
o yüzden acını sonuna kadar yaşa,tutma bişeyi içinde.yasını tut sadece, ağla sızla,neden diye sor
rabbim yolunu gösterecektir sana
ben 6 yılın sonunda buldum o yolu
o yolu bulana kadar yasımı tuttum
giymedim,yemedim,içmedim,gülmedim,ayağımı uzatıp yatamadım bile ve konuşmadım
çok zman geçti bak hala yaşıyorum,yaşayamam sanmıştım çünkü
sen de yaşayacaksın ve hatta güzel günlerin bile olacak
Allah sabır versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?