Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

Bunu acıyı veren yaşatan mutlaka sabrınıda,mükafatınıda verir.

Sadece o bilir senin kalbindeki sızıyı,sadece o dindirebilir.

Rabbim yardımcın olsun

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ALLAHIM SEN ŞEHİTLERİMİZE RAHMET EYLE...ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM.ÇOK ÜZÜLDÜM, BİŞEY DİYEMİYORUM KAL SAĞLICAKLA

inan şu an ağlamaktan yazdıklarımı göremiyorum.Allahım sana ve evladına çok büyük sabırlar ve dayanma gücü versin canım.çok üzüldüm...

Allahim nasil bir acidir bu böyle allahim sabir versin benim eşimde askerde allah islah etsin onlari çok kötü oldum ben ya

kelimlerin kifayetsiz kaldığı...
sözün bittiği yer..
boğazımda koca bi düğüm...
asker ablasıım ben düşünemiyorum bile kardeşimden böyle bi haberi almak.
yaşamak ne kadar acı vericidir kimbilir...
allahım sabır versin,dayanma gücü versin...
şehitlik ne büyük mertebe,,ne büyük şeref ne büyük onur...
umarım bundan sonra başka hiçbir acı çekmezsiniz...
rabbim evladınızla uzun bir ömür nasip etsin...

offff içim yandı benim resmen..Allah sana peygamberimizin sabrını,dayanma gücnü versin..Şehit eşisin sen..dik durmalısın..
Başın sağolsun kelime bulamıyorum konuşmaya..Ama evladın için dik dur..Eşinin uğruna canını feda ettiği bu topraklar artık szin kat kat hakkınız..Gururla yaşa..
Başın dik olsun..

allah sabır versin çok zor ya gerçekten ama dayanmalısın kızın için kendin için eşinde böle olmasını istiyodur emin ol güçlü ol..dicek söz bulamıyorum benimde kardeşim asker dualarımız onlarla allahım hepsini korusun

senağlamasenağlama Tutamadım gözyaşlarımı.

Başımız sağolsun.

Mekanı cennet olsun.

Söyleyecekbaşkasöz bulamıyorum.

Boğazım düğüm düğüm. senağlama

canım Allah yar ve yardımcın olsun sabır versin sana dayanma gücü versin eşine rahmet eylesin evladına emanetine uzun ömür nasip etsin inşallah senağlama:teselli:

Canım acın için allah sabır ve metanet versin,kelimelerin yersiz kaldığı bir durum ama bende acını paylaşmak istedim,Yavruna ve sana hayatında başarılar dilerim,şehitimizinde mekanı cennet olsun,

Arkadasım Allah rahmet Eğlesin Mekanı Cennet olsun...

Diyecek tesselli verecek söz yok sanırım...

Diyorsun ya melegiminde mi dualarını duymadın... Duymuştur güzel arkadasım Duymuştur ve unutmaki o herşeyin en iyisini bilir. Her hay'ır sandıgımızın bir şerri , Her şer sandıgımızında bir hay'rı varmış.

İnancını kaybetme... meleginin sanada ihtiyacı var unutma arkadasım... Allah Yardımcın olsun..

çok kötü oldum.zaten ilk şehit haberini aldığımızdada çok üzülmüştük.allah sabırlar versin

basin sagolsun basimiz sagolsun kardes

dilerim ki Allahtan sürüm sürüm sürünsünler

hepsinden ama hepsinden nefret ediyorum

benimde canimdan can aldi bu serefsiz köpekler

oda daha yirmisindeydi hayalleri vardi

elime bir silahi verseler vur bu hain itleri deseler

gözümü kirpmam vururum ama vurmak onlara hediye gibidir

canlarini öyle bir alirim ki akillari hayalleri almaz

bu hainlere ölüm hediyedir arkadaslar hediyeeeeeeee

Sizin eşiniz bir mahalle kavgasında ölmedi...

Sizin eşiniz kötü bir alışkanlıktan ölmedi..

sizin eşiniz biz ve çocuklarımız gecelerı rahatca bu vatanda uyusun diye şehit oldu...

Sizin eşinizi sizden ve cocuğunuzdan ayıran o teroristlere bu dünyada hesap sorulacak..

bu dunyada sorulmayanlara rabbım hesep soracak.....

siz evinizde buyuk acınızı yaşarken sızı ben gibi hıc tanımayan yüzlerce insan da bu sayfayı okurken evınde tv dan bu haberı duyarken gözyaşlarına boğuluyor..

Rabbım şehit yakınlarına dayanma gucu ver dıye her an dua edıyoruz...

Acınızı yaşarken yanlız degılsınız bızler her an yanınızdayız..

Sız ve evladınız yaşadığınız muddetce her daım gururla yuruyeceksınız....

evladınız şehıd evladı dıye her daım gururla gosterılecek....

HER AN DUAMIZ BU TEROR DENEN İLLETİN BITMESI

BU VATAN EVLATLARININ BIR DAHA ŞEHİT OLMAMASIDIR...

BİZ TEK YÜREK OLDUKÇA ONLAR ASLA EMELLERINE KAVUŞAMIYACAK...

ACININIZ ACIMIZDIR..

RABBIM YÜREĞİNİZE FERAHLIK VERSIN......

Başımız sağolsun....

Canim basin sag olsun, allah sana dayanma gücü versin,
sabir , sabir , sabir,
ne denir ki bu durumdaaaa....

tuglerim diken diken olur her sehit haberinde,

su an cok kotu oldum gercekten,

elbet cezalarini alacaklar adi mahluklar, havyanlar desen degil hayvanlara kurban olsunlar,

onlarin olum haberleri gelince o kadar cok seviniyorum ki !!!!!!!!!

esin sehit oldu olmedi o sizi hep gorcek sizi hep kollugacak, size sahip cikacak ne guzel mertebeye

ulasti mekani cennet olsun topragi bol olsun !!!

kizin icin ayakda durmalisin guclu olmalisin ...

Baskda digecek soz bulamiyorum cok fena oldum senağlama

ALLAHIN VERDİGİ EN GÜZEL MERTEBEYE ULAŞMIŞ EŞİNİZ...ALLAH SABIRLAR VERSİN .ÇOK ÜZGÜNÜM İNANIN KELİMELERE DÖKEMİYORUM....senağlamasenağlama

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNEMEZ......onlar herzaman kalbimizde olacaklardır.....

:başın sağ olsun canım geride kalanların ömrü uzun olsun ne desek fayda etmez ölenle ölünmezki hayat devam ediyor cennet mekanı olsun eşinin amin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…