Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

senağlama başınız sağolsun Allah sabır versin ölümün her türlüsü ateşten gömlek ama bu en beteri, elleri kırılsın :Saruboceq:

Bence en onurlusu.Alkolden,uyuşturucudan,trafik kazasından vs ölmektense böyle şehit olmak en onurlusu...
Yİne de Allah askerlerimizi korusun.

ak sakallı dedeler olasın diye dua ederdim ben kuzuma.oda derdiki yok aşkım ben yaşlanmıcam.kızardım deme öyle nefeas alamam ben sensiz derdim.kuzum biliyomuş.nefes alıyorum ama kızım için.onsuz herşey boş.ayakkabılarımı bile o bağlardı eğilme bitanem derdi.kocam canımmmmmmmm nasıl gittin.

canımmm yazma böyle allahım çok kötü oldum yapabilceğimiz birşey var mı yani telafisi yok giden canın ama allhım sana sabır versin çok güçlüsün ayakta duruyorsun bu gücünü allahım daim etsin çocuğun için.emaneti için.yerine kendimi koyuyorum da,çok güçlüsün inan.seni böyle görseydi gurur duyardı inan.allahım sana ve çocuğuna uzun ömür versin.

ya nolur biri yalan desin artık nolurrrrrrrrrrrrrrrr yalvarırım.görevde diyin döncek diyin nolurrrr.o gitmez diyin.

canım benim ..şu an ne desem boş biliyorum ama yazını okuyup kayıtsız kalamazdım..ben senin durumunda olsam ne yapardım acaba..her zaman ettiğim dua ALLAHIM BENİ SEVDİKLERİMLE İMTİHAN ETME dir..ama biz rabbimizden daha iyi bilemeyiz..demekki senin imtihanında sevgili eşinmiş canım..sakın isyan etme..bol bol dua et..sen verdin, sen alırsın rabbim de..Allah sana bir melek vermiş..onun için ayakta durmaya devam et canım..seni tanımasamda şu an yanında olmayı çok isterdim..sana destek olabilmeyi çok isterdim..rabbim yar ve yardımcın olsun..:teselli:Şeniz

ben getirdim kuzumu biliyomusunuz .elele gittiğim tunceliden naaşını aldım geldim.yüzünü görcem dedim.yok dediler olmaz.hayır dedim o benimm verin kuzum gösterin dedim.gülüyodu kuzum gülüyoduuu.bütün gece mogda beklettiler kuzumu üşüdü kuzum.yalan bunlar yalannnnnnn allahım uyandır beni nolur artık.yeter allahım yeterrr

burda yazacağım her şey senin için anlamsız olacak...

yüreğinde deli bir yanan kor var...

ama düşün en azından ondan sana yadigar bir meleğin, bir sürü güzel hatıran var...

Zaman her şeyin ilacı...

ya nolur biri yalan desin artık nolurrrrrrrrrrrrrrrr yalvarırım.görevde diyin döncek diyin nolurrrr.o gitmez diyin.

İnan bana seni teselli edecek sözler kelimeler arıyorum ama yok yok yokkkkkkk yaa..
Askerimize uzanan o hain eller kırılsın inşallah,Rabbim onlardan bunun hesabını sorsun inşallah.Öbür dunyada bunun sorgu süalini nasıl verecekler aceba.
Ne olur canım yavrunuz için eşinin sana emaneti olan kızın için ayakta kalmalı ve güçlü olmasın şimdi senin bu halini görse sana nasılda kızardı kim bilir nasılda silerdi o akan gözyaşlarını ağlama ne olur dinsin artık içinde kanayan yaran.Sen ağladıkça akıttıkça o bağrında kanayan yarayanı rahat uyumuyacak belkide ne olursun sil artık o akan gözyaşlarını ne olursunsenağlama

İlk şehit haberinde öğrenmiştik senin buranın üyesi olduğunu. O kadar üzülmüştük ki anlatamam. Allah rahmet eylesin canım. Allah sana sabır versin. Yavruna uzun ömürler versin.

Allah'ım sabır ver ya Rabbim..
sen yazdıkça ben çaresizlikten tükeniyorum vaveyla..
biliyor musun,şimdi seni görüyor..
ne çok üzüldü karıcığım bilmiyorum ki ben cenneteyim diyor..
ona dua edermisin vavelyacığım..
dua et ona,onunda güzel ruhuna gitsin..
çok çok rahat etsin orada..
özledikçe dua et..

canım ya .o sevenler sevdıklerıyle beraberdır olacak obur dunyada sızınkı gecıcı ayrılık

rabbım yuregıne ferahlık versın

canım allah sabır versin,kim ne dese acın hafiflemez biliyorum
ama isyan etme ne olur,allahın emri bu,yaşadığın çok acı biliyorum ama
ŞEHİTLER ÖLMEZ bunu asla unutma

Sakın isyan etme..:1no2:

Acıyı veren Rabbim sabrını da veriyor..
Eğer öyle olmasaydı bu dünya çekilir miydi?

Başın sağ olsun..Vatan sağ olsun:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ölmez ölemez zaten o.o beni bırakmaz kuzummmmm.ama gelsin artık nolur ya gelsin.çok bekledim yeter

canım ne diyeceğimi bilemiyorum ne olur isyan etme allah sabrını verir göreceksin şimdi seni ve kızını görüyor senin üzülmeni istemez asla

allahım sana sabır versin...konuşamıyorum...yazamıyorum allahım sana güç versin...
buraya içini dök dök ki kendine gel biraz...
rabbim yardımcın olsun...

Vaveyla ben de asker kızıyım hayatım şehirlerden şehirlere taşınarak geçti. Kars'ta apartmanımıza teröristler ateş açardı salonumuzda koca bir kalaşnikof dururdu. Çok aile dostumuzu şehit verdik. Başın saolsun Allah sana ve çocuğuna güç versin. Ne güzelki eşin gitmeden sana emanetini çocuğunu, bir parçasını bırakmış, Artık çocuğunla elele hayatı göğüsleyeceksiniz ve inan çok ama çok güçlü olacaksın.

CANIM BENIM basın sagolsun.....
tüylerim diken diken oldu........
ne dıyecegımı bılmıyorum.......
kızın için ayakta durmaya calıs.......
ALLAHIM SANA VEE BUTUN ŞEHİT AİLELERİNE SABIR VERSİN.......

Allah sabır versin ....

şehidimize Allah rahmet eylesin....

çektiğin acıyı tahmin bile edemeyiz ama sakın ama sakın arkadşım isyana düşme...söylemesi bize kolay ama sabırlı ol ve eşinin sizlere şefaatçi olması için duacı ol...

Yaratan herşeyin hayırlısını bilir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…