Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

Allah'ım sana sabır versin dayanma gücü versin inşallah.Ne denenir ne söylenir bilemiyorum seni şu anda hiç bir söz teselli edemez.Yavrunla sana Allah sabır versin. başın sağolsun.

şuan gözlerimden yaşin indiğini anlatamam benim eşimde bir asker vede yaşar gibi okudum allah sabir versin canim ne denirki yaşayan bilir ama şuna emin ol bu vatan onlar sayesinde askerimiz sayesinde hala ayakta ve dimdik ben bunu bilir bunu söğlerim..

yüce rabbim sabırlar versin sana...
ben de astsubay eşiyim eşim şuan tuncelide görev yapıyor...
korkuyorum benim de korkularım var... üstelik bir kızım var ve ikinci bebeğime hamileyim...
aklım fikrim eşimin yanında...
seni çok iyi anlayabiliyorum...
vatan sağolsun be güzelim...
bizler şanslıyız inan bana...bizler asker eşleriyiz, şehit eşleriyiz...
az ölümlerden dönmedik...
vatan sağolsun...

Allah sabır , dayanma gücü ;meleğine uzun ömürler versin :Saruboceq:
başın sağolsun Allah ın sevdiği kuluymuş :a015:

Allah'ım Rabbim sana kat ve kat sabırlar versin onalr şehit olmadı nurlar içinde yatsınlar onlardan Allah razı olsun onlar sayesinde rahat uyuyoruz Allah'ım sana ve çocuğunu en güzel günleri versin üzülme ne olur bu acıyıda Allah düşmanımın başına vermesin.

:1no2:güzelim çok geçmiş olsun
üzülme dicem ama bir çaresi olmaz biliyorum ama şu unutmaki birgün hepimizde gidecegiş.ama eşinin şuamki mevkine ulaşa bilmek her keze nasip olmaz.allahım herkese hayırlı ölüm nasip etsin.başın saolsun çocugunada sanada

kötü oldum ya bu durumda ne denir bilemiyorum başın sağolsun allah sabılar versin bende bir asker eşi olarak onları ağlayarak sevindirmeyelim tüm şehitlerimize rahmet diliyorum

canım benim ya seni o kadar iyi anlıyoum ki duyunca nasıl kötü oldum nasıl üzüldüm anlatamam allah sabır versin bitanem söylicek kelime bulamıyorum yüce rabbim sana ve küçük melegine ömür versin acın çok büyük inan acını paylasıyoruz tatlım basınız sağolsunnn

oooof cok uzuldum inan...Allahim sabirlar versin....ama isyan etme ne olur.....cocugunuz icin guclu olmalisin,,onun emanetine iyi bakip onu mutlu etmek icin....teselli edecek hicbir kelime yok....Allah sabir versin:çok üzgünüm:

offff mahvoldum burda,sabahki bütün neşem gitti....
canım ne denir ki,Allah herkesi farkı sınıyor,;Allah sabır versin..onun ömrünü bebeğine versin..

canim öncelikle basin sagolsun allah sabir versin biliyorum acisi zordur ama kizin icin hayata tutun isyan etme alin yazisi böyleymis

göz yaşlarıma hakim olamadım.........
allah sabır versin.........

Allah çok büyük sabırlar versin,yar ve yar yardımcınız olsun.Ne demeliyim kelimelerimi nasıl toparlamalıyım,sizi nasıl teselli etmeliyim bilemiyorum ama acınızı paylaşıyoruzsenağlama

ağlamak çare değil, ama ağlıyorum.
ağlamak çözüm değil ama ağlıyorum
ağlamak dua değil ama ağlıyorum
başın sağolsun, sevgili kocan ,sevgili vatan evladımız ,sevgili şehidimiz şu an cennete bahçelerinmden bir bahçe ile karşılanmıştır.orada mutludur.tek derid senin üzülmendir.
görüyor o seni bilir o seni senin üzüldüğünü, allahtan sabır iste , yavruna sağlıklı ömür iste,
ki kocan orda emnatelerinin iyi olduğunu bilsin.
ağlamıyor desin, ruhuşad olsun.
allah rahmet eyleisn,hakkınızı bu millete helal ediniz.
lütfen...

nezmanadır seni arıyorum ben bu kulüpte haberi alınca noldu acaba napıyor acaba acısı dinermi çabuk diye hep seni düşünüodum ALLAH sabır versin ŞEHİDİNE ŞEHİDİMİZE ALLAH rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…