• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

Allah sabirlar versin arkadaşim.şehidimize uzanan eller iki cihanda huzur bulamasin.canlarimizi yaktilar.canlari yansin.onlara rabbimiz ne yapacağini bilir.biz yalniz değiliz.allah hepsini görüyor.biliyor.
Canim şehidimizin ruhu şad olsun.allah sana bol sabirlar versin.
Sakin isyana gitme arkadaşim.o zaman şehidimizin de cani yanar.düşmani sevindirmeyeceğiz yikilarak.hepimizin başi dik ve ayakta olacağiz ki onlar yikilsinlar.hepimiz mehmediz şehit olmakla bitmeyiz.

Rabbim size sabır versin, başınız sağ olsun :çok üzgünüm: size kendisinden kocaman, masum bir melek bıraktı, eşinizin emanetine iyi bakın, eminim oda cennetten sizin ve meleğiniz için dua ediyordur...

senağlama Allah sabır versin demekten başka söyliyebilecek bir sözüm yok.
Bizimde askerimiz var Elazığ'da dün onun köyünde PKK nın askerlere pusu kurduğu ve 1 şehidimiz olduğu haberini bazı gazetelerde ara başlıklarda gördüm. Dünden beri yüreğim ağzımda ve hala haber alamadık. Şimdi onunda etkisiyle oturdum hüngür hüngür ağlayarak yazıyorum bunları. Allah tüm şehit ailelerine sabır versin. Bizlerede yardımcı olsun.senağlama:a015:

teselli etmekte bir işe yaramıyor değil mi......
rabbim çok ama çok büyük sabırlar versin inş....
türk milletinin başı sağolsunnnnnnn.....

Ne denilebilir ki....
Acını hiçbirimiz anlayamayız...
Başın sağolsun allah sana sabır versin....

çok zor birşey allahtan eşine rahmet sanada Sabır diliyorum canım :(((
nedesek seni teselli etmez allah sana sabır ihsan etsin :(

sen şehit eşisin kardeşim.. ağlama..
bi kahramanın eşisin.. gurur duyman gerek başın dik gögsünde kabrt biraz..
herkes bu şerfe nail olamaz.. ben sen o herkes eşin sayesinde yaşıyor. . rahat mis gibi uyku uyuduk . eşin sayesinde.. eşin koca bi adam .. yıkılmaz, yılmaz, kaybetmez..
yanında yok die üzülme sakın.. bu sebnin sınavın. eşin sınavını geçti. cennet kapıları açık ona.. rabbim yanında destek. şimsi sende. evladını size babasına yakışır bi şekilde bilinçli ve başı dik yetiştir ki. büyüdüğünde babası onunla gurur duysun seninlede elbet..
sizler bizim baş tacımızsınız.. sizler efendimizsiniz bizim..
ağlama canım üzülme. sen şehit eşisin. . düşman eşi değil..

bu durumda ne denir nasıl denir bilemiyorm canım
allah rahmet eylesin kalanlara da sabır versin inşallah

rabbim sabır dayanma gücü versin sana canım okurken boğazım düğümlendi :çok üzgünüm: allah katında güzel bir mertebe şehitlik ama geride kalana dayanmak çok zor allahtan sabır diliyorum sana :teselli::çok üzgünüm:

senağlamasenağlamasenağlama
canım başın sağolsun Allah geride kalanlara
uzun ömürler versin senağlamasenağlama:teselli::teselli:

allah yardımcın olsun bacımm tüglerim diken diken oldu ağlıyorum şuan mekanı cennet olsun eşinin
seninde güçlü olman için bi sebebin var eşinin emaneti kızın var ark. nolur güçlü ol :teselli:

Allah sabırlar versin... Allah inşallah tez zamanda köklerini kurutur... İnsan bu durumda ne diyeceğini bilemiyor, ama o ismini bile anmak istemediğim mahluklara isyanım, kinim büyük

ne söylenebilirki...
Ağla arkadaşım, ağla rahatla. Kuzucuğunu al koynuna, onda teselli bul.

Rabbim onu sana bağışlasın.:teselli:

şu an bilgisayarımın başında rahat rahat yazabiliyorsam bu sözleri, sizin eşinizin ve vatanı koruyan, bize bekçilik eden tüm askerlerimizin sayesindedir. allah sabır ve dayanma gücü versin. güzel yavrunuzun ömrüne eklensin eşinizin ömrü. ne mutlu ki size, bir kahramana hanımlık ettiniz. cennette buluşacaksınız inşallah...

Allah sabırlar versin...Rabbim sizlere uzun ve hayırlı ömürler versin.Ne desek boş , hiçbir söz sizin acınızı hafifletemez.

Back
X