Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

Allah yar ve yardımcın olsun gülüm...
10 güneş daha battı ama bende artık kaldıraamıyorum.. kim için ne için uğraşıyor çabalıyorlar.. canlarımıza kıyanları Allah kahr ile gazabetsin o beyinsizleri..

sözün kelimelerin bittiği yer
içim sızlıyor şuan
şehitlikte çok güzel bir mertebedir
söyleyecek tek kelime bulamıyorum canım
ama şu var ki kızın için dimdik ayakta durmalısın ki
kızında yıkılmasın dimdik ayakta kalsın
sen pes dersen o minicik yürek ne yapar?

canım ya yuce rabbım sabrınızı versın cok zorr allah kahretsın kı bıtmıyoo bıtırmıyolarr yuce rabbım hepsının cezesını versınnn

Önce vatan millet
Sonra ana ve yar
Bu yolda savrulan
Birileri var

Ezan dinmez diyen
Bayrak inmez diyen
Şehit ölmez diyen
Birileri var

Şehitler ölmez

Bayrakla dertleşen
Toprakla birleşen
Can verip devleşen
Birileri var

Ezan dinmez diyen
Bayrak inmez diyen
Şehit ölmez diyen
Birileri var

Şehitler ölmez
Şehitler ölmez

artık anlamıyorum ben vatn vatan dıye dıye kac can gıdıyo kac es anna baba cocuk kalıyooo acılarlaa neden ya nedennn artık ben VATAN SAGOLSUN demıyorummm kac gunde kac sehıtt bıtsın artıkkkk bıtırınnn neden bı pkklı olum haberını bu kadar cok almıyoruz neden hep kahraman askerlerımızınkını duyuyoruzz artık gozlerden yas degıl kan akıyooo sehıt anasının dedıgı gıbıı

Şehitler Allah tan şunu istediler...

'' Ya rabbi bizi dünyaya tekrar gönder ve senin uğrunda bir kere daha şehit olalım"
(hz. muhammed, hadis i şerif)

Şehit mertebesine ulaşanlar misk kokuludur...Kıyamet koptuğu zaman şehitlerimizin kokuları dalga olup esecektir heryerde.

Şehitler asla ölü değildir.:Saruboceq: Bu yüzden şehitler yıkanmaz,kefenlenmez.Kefenleri üzerlerindeki kanlı giysileri olur.

Tüm şehitlerimize birer Fatiha yollayalım lütfen :Saruboceq:

Rabbim sabırlar versin,
Allahım yardımcınız olsun.

Sözün bittiği yer.

mafoldumben

vaveyla ciğim o kadar haklısınki söyleyecek kelime bulamıyorum

artık anlamıyorum ben vatn vatan dıye dıye kac can gıdıyo kac es anna baba cocuk kalıyooo acılarlaa neden ya nedennn artık ben VATAN SAGOLSUN demıyorummm kac gunde kac sehıtt bıtsın artıkkkk bıtırınnn neden bı pkklı olum haberını bu kadar cok almıyoruz neden hep kahraman askerlerımızınkını duyuyoruzz artık gozlerden yas degıl kan akıyooo sehıt anasının dedıgı gıbıı

ne olursa olsun ne derlerse desinler güçlü ol çocuğunun başında dimdik dur inan eş kaybetmek babasız kalmaktan daha kötü olamaz çocuğuna haksızlık etme
ve bende artık vatan sağolsun diyenlerden değilim baştakilerin oğulları değil hep gariban çocukları koruyo bu memleketi onların sayesinde bazı kocabaşlarda rahat uyuyo geceleri

her haber baktigimda icim sizliyor , sizinse ates taa icinizde yaniyor sizliyor.. Basiniz sagolsun , allah geride kalanlar uzun saglikli ömür nasip etsin .. Bütün sehit ailelerinin basi sag olsun

kızıma haksızlık ettiğimi de nerden çıkardınız.sırf onun için yaşıyorum ben.hayatta tutunacağı tek dal benim çünkü.ve babasının adına layık bir evlat yetiştirmek için çabalıyorum bütün gücümle.ayrıca kızımla acımı da yarıştırmıyorum.bizzat yaşayarak öğrendim annesizliği ve babasızlığı .ama asıl siz inanınki eşinizi kaybedipte çocuğunuza baban bir daha gelemeyecek demek hepsinden zor ve acı.istese uğruna dünyayı yakacağınız çocuğunuza tek isteği olan babasını verememek ve bu konuda elinizden hiçbir şey gelmemesi karşılaşacağınız en büyük acılardan biri emin olun.kendi eksikliklerimi saymıyorum bile.tek dileğim sizde dahil hiç kimsenin bu acıları yaşamaması .ve tekrar belirteyim ben buraya yazma amacım karşımda beni sakinleştiricek biri olmadan içimi dökmek.ayaktayım .alnım açık.başım dik.ama ruhum yok.

allah sabır versin arkadaşım sana ve kızına..
tarifi zor telafisi mümkün değil ..ellerim titriyor yazacak kelime yok aklımda
allah sabır versin arkadaşım

ne denirki ne söylenebilirki ne teselli edebilir sizii hiçbirşey sadece allahım size sabır we dayanma qücü wersin...çok zor bi durum allah kızınıza uzun ömür wersinn..hani derler ya sözün bittiqi yer diye o burası olsa qerek seni nasıl teselli edebiliriz ki aslaaa olmaz edilmez benceee başın saq olsun.....o sizi qörüyodur merak etmeeeeeeesenağlama senağlamasenağlama

Allah sabır versin arkadaşım ya :S Ne diyeceğimi bilemedim.. Kızın için dayanmak gerek,Allah sabır versin.. Ömür boyu korusun sizleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…