Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

bende asker eşiyim.Allah sabır versin demekten baska ne denir bilmiorum ama derdi veren dermanı da verir...Allah geride kalanları ve herkesi korusun!!!!

ben hem asker kardeşiyim hemde polis eşiyim canım .....
inanki suanda cok kötü oldum canım okurken tüylerim kalktı gözlerim doldu aglıyorum ve çok üzgünüm her gün aglıyorum benim iki abim uzm.çvş biri agrıda digeri sırnakta dün catışmadaydı ve en yakın arkadasını kaybetti mahvolmuş resmen sesi hala kulaklarımda abimin allah sabr versin bitanemmm polisimize ve askerimize uzanan o hain eller kırılır inşallah birgün.......mafoldumben mafoldumben

Rabbim dayanma gücü versin ablacığım. Biz öyle bir milletiz ki şehit olan yakınımız için üzülsekte içimiz parçalansa da bunu belli etmeyiz. Bu hainliği gerçekleştirenlere karşı bakışlarımız vakur duruşumuz hep onurlu olmuştur. Elbette dayanılması çok zor acılar yaşıyorsundur. Ama bir de şu açıdan düşün: "Senin sevgili eşin ŞEHİT oldu." Her kula nasip olmaz şehit olmak ve şehit yakını olabilmek. Sen evladını hep bu gururla yetiştireceksin. Biricik yavrun babasıyla gurur duyarak büyüyecek ve ondan aldığı şeref bayrağını layıkıyla taşıyacak. Rabbim sizi cennetinde kavuştursun, orada kıyılacak olan nikahınızda bulunabilmek duası ile..Allah'a emanet olun. Seni acılı yüreğinden, kızının ise tertemiz gözlerinden saygıyla öpüyorum...

Allah sabır versin canım..eşin şehit olduğu için seni duyuyordur ve senin üzülmeni istemiyordur eminim.başın sağolsun.

Allah'ım ne kadar kötü oldummm
Allah sabırlar versin canımm kolay değil,hiç kolay değil nasıl teselli edilir o da belli değill
Bizim yapabileceğimiz sadece sabır dilemek ve dua etmek sanırımm..

allah sabır versin..şehitlerin 70 şefaat hakkı var derler.. biliyorum çok acı .. ama şöylede iyi bir yanı var ki ahireti kurtuluyor,, allah insanın hayatını en hayırlı zamanda sonlandırır.. bunları düşünmek güç verir size..yalnız değilsiniz,, şehitler ölü değildir..

valla bende ağlayarak yazıorum gözlerim dolu dolu canım Allah sabır versin canımmmmm başın sağolsunn:Saruboceq:

allahim resmen hickira hickira agliyorum mafoldumbenmafoldumben
canim benim allah sabir versin
kelimeler kifayetsiz kaliyo
sözün bittigi yer ne desem bos
biz bile bu kadar kötü olduysak seni düsünemiyorum bile mafoldumben
ama kizin icin dimdik ayakta durmalisin

Allah Rahmet eylesin canim..basin saolsun...

şuan tüylerim diken diken oldu..benim eşimde doğuda yaptı görevini her gün diken üstünde yaşayarak..Ne denilir ki...ALLAH SABIR VERSıN=(( ACINI PAYLAŞIYORUZ CANIM

Allah kimseye yaşatmasın.. Tüm askerlere hayırlısıyla sevdiklerine kavuşmalarını nasip etsin.. Allah sabrını versin şehir ailelerinede.

Allah mekanını cennet etsin ama şehit olması bi arkadaşın da dediği gibi sonsuz olan hayatını kurtarmış
Allah'ım sana güç kuvvet versinn

Allah mekanını cennet etsin.. Allah rahmet eylesin.. canım çok zor büyük bi acı yaşıosun ama tek tesellin kızın ..

Daha yeni okudum burayı, çok kotü oldum, başınız sağolsun,zor ama dimdik durmaya çalışın kızınız için.ınşallah Cennette kavuşursunuz eşinizle.Allah sabır versin,onlara çok şey borçluyuz.

daha önce yazmıştım allah sabır versin size diye
bugün yine 10 şehit haberi ne zmana dinecek bu vahşet
bir polis eşi olarak ne demektir vatan yolu gözlemek çok iyiy biliyorum
ama yeter artıkkk analrın eşlerin çocukların yüreklerine acı düşmesin
allhım tüm askerleri ve polisleri korusun :Saruboceq:
terörsitler vatan hainleri kendi başlarını yesin allah belalarını verisn

rabbım sızın yasadığınız acıyı kımseye yaşatmasın

bugun 10 aılenın yıne canı yandı..

Rabbım tum pkk lıları kendı pıslıklerınde bogsun

bitmeyecek bu lanet olası şey hiç bitmeyecek.daha ne kadar yanacak canımız daha ne kadar evlat babasız kalacak?daha ne kadar eş eşiyle birlikte ruhunu şehitliğe gömecek.karne günleri neden çocuklar karnelerini kara toprağa gösterip bak babacım karne aldım diycek.babalar günü bugün benim kızım niye dedesinin elini öpüyo babalar günün kutlu olsun diyo.NİYEEEEEEEEE.niye bugün oğlundan hiç değilse bir telefon bekleyecek baba oğlunun üstüne toprak atıyo.canım yanıyo.canımız yanıyo.televizyonda öylesine gezerken duyupta ağlayamam kızım yanımda diye hemen geçtiğim haberler kaç aileyi daha bizim gibi yapıyo.aileyiz biz hala.kızım dedesi babaannesi ve ben.sıkı sıkıya kenetlendik acımızı hafiletmek için birbirimiden güç aldık.ama hafiledimi HAYIR.ruhumuz yok artık.nefes almak içinse tek sebeb var.CEYLİN.Ama şehit haberi duyunca onuda almak istemiyorum.hadi benim kocam gitti ama niye hala şehit haberleri .boşunamı gitti benim kocam.eğer bişeyler düzelmicekse niye bütün bu acılar.VATAN SAOLSUN diye.ama niye hep ben hep biz VATAN SAOLSUN diyoruz.başka birilerininde bu Vatanın bekasını düşünmesi gerekmiyomu.Yinede VATAN SAOLSUN.çocuklarımız için,şehitlerirmizin kanlarının boşuna dökülmediğini bilmek için.ve PAŞAM babalar günün kutlu olsun.kızın dedesini öptü senin yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…