Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vaveyla ciğim o kadar haklısınkibitmeyecek bu lanet olası şey hiç bitmeyecek.daha ne kadar yanacak canımız daha ne kadar evlat babasız kalacak?daha ne kadar eş eşiyle birlikte ruhunu şehitliğe gömecek.karne günleri neden çocuklar karnelerini kara toprağa gösterip bak babacım karne aldım diycek.babalar günü bugün benim kızım niye dedesinin elini öpüyo babalar günün kutlu olsun diyo.NİYEEEEEEEEE.niye bugün oğlundan hiç değilse bir telefon bekleyecek baba oğlunun üstüne toprak atıyo.canım yanıyo.canımız yanıyo.televizyonda öylesine gezerken duyupta ağlayamam kızım yanımda diye hemen geçtiğim haberler kaç aileyi daha bizim gibi yapıyo.aileyiz biz hala.kızım dedesi babaannesi ve ben.sıkı sıkıya kenetlendik acımızı hafiletmek için birbirimiden güç aldık.ama hafiledimi HAYIR.ruhumuz yok artık.nefes almak içinse tek sebeb var.CEYLİN.Ama şehit haberi duyunca onuda almak istemiyorum.hadi benim kocam gitti ama niye hala şehit haberleri .boşunamı gitti benim kocam.eğer bişeyler düzelmicekse niye bütün bu acılar.VATAN SAOLSUN diye.ama niye hep ben hep biz VATAN SAOLSUN diyoruz.başka birilerininde bu Vatanın bekasını düşünmesi gerekmiyomu.Yinede VATAN SAOLSUN.çocuklarımız için,şehitlerirmizin kanlarının boşuna dökülmediğini bilmek için.ve PAŞAM babalar günün kutlu olsun.kızın dedesini öptü senin yerine
ne olursa olsun ne derlerse desinler güçlü ol çocuğunun başında dimdik dur inan eş kaybetmek babasız kalmaktan daha kötü olamaz çocuğuna haksızlık etme
ve bende artık vatan sağolsun diyenlerden değilim baştakilerin oğulları değil hep gariban çocukları koruyo bu memleketi onların sayesinde bazı kocabaşlarda rahat uyuyo geceleri
kızıma haksızlık ettiğimi de nerden çıkardınız.sırf onun için yaşıyorum ben.hayatta tutunacağı tek dal benim çünkü.ve babasının adına layık bir evlat yetiştirmek için çabalıyorum bütün gücümle.ayrıca kızımla acımı da yarıştırmıyorum.bizzat yaşayarak öğrendim annesizliği ve babasızlığı .ama asıl siz inanınki eşinizi kaybedipte çocuğunuza baban bir daha gelemeyecek demek hepsinden zor ve acı.istese uğruna dünyayı yakacağınız çocuğunuza tek isteği olan babasını verememek ve bu konuda elinizden hiçbir şey gelmemesi karşılaşacağınız en büyük acılardan biri emin olun.kendi eksikliklerimi saymıyorum bile.tek dileğim sizde dahil hiç kimsenin bu acıları yaşamaması .ve tekrar belirteyim ben buraya yazma amacım karşımda beni sakinleştiricek biri olmadan içimi dökmek.ayaktayım .alnım açık.başım dik.ama ruhum yok.