Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

Benimde eşim bi kaç sene sonra askere gidicek ve biz 3 aylık ewliyiz inanki yazdılarını okuyunca ağlamaktan mahvoldum biz ne desek boş allahım sana sabır wersin çocuğun için hayata bağlanmak zorundasın.offff

çim bı tuaf oldu ve ıann gozlerımden yaslarr kendı kendıne suzluyoo sankı ben yasamızm gı ama ınanıyorumkı olum uzak deıl yarın beım yasayamacagım ne malumm

Sana allahtan sabır eşine de rahmet diliyorum ...
Hayat bu verdiklerini geri alıyor birgün bizleride alacağı gibi...............
Eşin cennette sen ise hala onun görebildiği kadar yakınındasın sevginle ne güzel canım.....

bir asker eşi olarak... Allah rahmet eylesin... yazını ağlarak okudum ((
Mekanı cennet olsun..
Rabbim sabırlar versin sana canımmm yaa...

bir asker eşi olarak gözlerim dolu dolu olduu çok zorr be arkadaşımmm allah sabır versinn hiç bir türk evladına göstermesinn

Hiçbir söz acını dindirmez,seni teselli etmez...seni çok iyi anlıyorum...
allah sabır versin...ama eşinin seni gördüğüne inan...
Allah yanında olsun canım....

canım arkadaşım.inan ki söylicek söz bulamıyorum.allah sabırlar versin.kaderin önüne geçilmiyo ne yazık ki.onlar cennete gidiyolar.bu bir gerçek.kızın için hayata tutunmak zorundasın canım.biliyorum çok zor .ama öyle olmak zorunda.güçlü olmaya çalış .ne olacağımız hiç belli değil.bugün varız yarın yokuz.dayanma gücü versin sana allahım yüce yaradanım.

canım allah inşallah sabrını verirde birde kızın olduğunu sana nasıl ihtiyacı olduğunu hatırlarsın ayrılık çok zor ölüm ondan kötüsü sadece dua et allah sizide onun şefaatinden mahrum etmesin mekanı cennet onun toprağı bol olsun başın sağ olsun

allah sana sabır versin..şehidimizin toprağı bol olsun inşllah..

allahım bune büyük bir acı yüreğim yandı yazını okuyunca yazın bitti ama benim gözyaşım hala akıyor çünkü benim sevdiğim erkeğim hayatımda askerde senin içinin ateşi bir anda bana sıçradı nasıl yaktı yüreğini benimde yanıyor kardeşim bunları yazarken üstüm gözyaşı oldu seni asla teselli edemem kimse edemez artık sen yavrunla teselli olacaksın onun küçükcük bedeni seni güçlendirecek yüceltecek allahım acını hafifletsin bu acı asla tamamen gitmeyecek allahım senin yüzünü bir daha soldurmasın:çok üzgünüm:

Arkadaşım sana ne söylesem ne yazsam biliyorumki boş ama inan zaman her şeyin ilacı.Günler geçtikçe kızın büyüdükçe bu acı yerini inanılmaz bi özleme ve hasrete bırakıyo.Allah sana ve kızına eşinin göremediği günleri yılları göstersin.Allah sana sabır versin ve dilerim sana ve kızına birdaha hiç acı yaşatmasın.

allah sabır versin acını öyle asil ifade etmişsin ki okurken duygulanmamak imkansız benmde erkek arkadaşım askerde bu vatanın evlatlarını kendi topraklarında şehit edenlerin allah belasını versin

cnm bnim inan ağlıyarak yazıyorum unutmaki ALLAH sevdiği kullarını daha ağır imtihanlara tabi tutar bugüne kadar gelmiş bütün peygamberler evliya ermişler ve salih kullar hiç biri dünyada mutlu olamamışlar acı imtihanlar vermişler sabır timsali hz eyyüp ün 9çocuğunun öldüğünü vucudunda yaralar açıldığında oyaralardan kurtlar çıktığında insanların kokudan ondan kaçtığı zaman omağaraya sığınıp ALLAHım kalbime dokunma çünkü o seni zikrediyor dediğinde yerdn su fışkırıyor yıkan ey eyyüp diye nida duyuyor ve iyileşiyor imtihan ne kadar zor sevap okadar çok sabır en önemlisi ama isyan olursa bütün sevaplar gider inşallahuteala ya cennet makamın artacak yadagünahlarımıza kefaret olur çekilen büyük acılar cnm fırsat bulursam şehitlerle ilgili bildiklerimi paylaşırım hayatta tesadüf diye birşey yok tevafuk var benim şuanda yazma sebebim boş değildir eminim cnm benim kendi cnmızın sahibi bile kendimiz değilizki seni ve bebeğini ALLAH aemanet ediyorum son olarak metanet ve sabır sabır sabır diliyorum sevgilerimle

Allah size ve kızınıza sabır versin.Bende asker kızıyım babam her göreve gittiğinde sabah olsun babam gelsin diye minik yüreğimizle kardeşimle dua ederdik. Yazınızı okuyunca çok kötü oldum birden o günleri hatırladım..Ne diyeceğimi bilmiyorum...Yüce Rabbim size miniğinize sabır versin dayanma gücü versin.Başınız sağ olsun...

Allah sana sabır versin inanıyorum ki öteki dünyada kavuşacaksınız ve mutlu olacaksınız onun için yapılacak en güzel şey hepiimiz bu sayfayı her okuyan onun ve tüm şehitler ve geride kalanları için dua etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…