Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

Çok kötü oldum okurkenn dayanamadım ağladımm.Acını ne söylesek dindiremeyeiz.Allah sabır ve dayanma gücü versin sana.

Allaha emanet tüm askerlerimizz...

:çok üzgünüm:ben çok üzüldüm inan ne dicemi bilemedim.Allah sabırlar versin sana başın sağolsun... İnanması çok güç allahım minik meleğini sana bağışlasın inşallah :a015:

canım bu dünya gelip geçici Allah sana bu sınavı vermiş çok ama çook zor bir durum senin yerinde olmayan biri anlayamaz...ama dediğim gb öyle güçlü olki eşinle cennette buluşmak için Mevlama dua et inan bu sınavı geçersen Mevlam seni geri çevirmez...ama ne olur isyan etmeden bu sınavı geççç...Allah yardımcın olsun yavrunu sana bağışlasın inş...

senağlama ufff ne denir nasıl denir ne demem gerekir tam olarak bilmiyorum ama inan ta içimde hissettim ve aylaştım acınızı. Rabbim şehidimize rahmet ve siz değerli eşine ,kızına ve şehidimizin anne ve babasına tüm aile ve sevenlerine binlerce sabırlar versin. herşey gönlünüzce olsun inşallah.

Sözün bittiği yer burası heralde....Başın sağolsun.Allah sabırlar versin.Başka hiç bir şey diyemiyorum.

canım arkadasım ALLAH sabır versin verdin diyorum...diyorum ama satırlarını okuyunca benım ıcım parcalandı yuregımı satırlarının arasına bıraktım......Rabbim sana ve meleğine uzun guzel mutlu bir omur nasıp etsın...ALLAH'A EMANET OLUN

allah sabır versin cnm mekanı cennet olsun bizlerede inşallah şefatci olurlar sabırını arttırsın inşallah cenabı mevlam

ruHa saD Olsun .. mekanı cennet oLSun !! duaLarımız..qoNLumuz oNunla !! basınız saqolsun Allah bol bol sabır wersin

senin için yapılabileceğimiz tek şey acını paylaşabilmek ne yazıkki!eşin vatan için hepimiz için çalıştı ve bu dünyadan gitti yeni bir hayata göç etti.bütün şehitlerimizin ruhu şad olsun.sen asker eşisin dimdik duracağından eminim hayata karşı.çocuğunda hepimizin evladı yüreğimiz sizinle.

ay cnm ne kadar üzüldügümü bilemzsin başın sagolsun dogru demişler allah sevdigi için almış çok üzüldüm ya tüylerim diken diken oldu ama unutma ki o hep yanınızda şehitlerimizin hepsi kalbimizde yaşıyo kendini bırakma sakın çünkü çok sevdigin eşinin sana bıraktıgı bir hediye var çoçugun o melegi annesizde bırakma cnm Allah sabırlar versin tüm şehit ailelerine

senin eşin ölmedi cnm şehit oldu...... bu çok büyük birşey Allah sabır versin sanada meleğinede .... daha ne denir bilmiyorum cnm allah tüm şehit ailelerine sabır versin

Canım yhaa üzülme dicem Ama fayda etmicek ama o artIk cennette Allah'ın ynnda Sizi herzaman seyredecek biyerlerden eminim Allah sabır versin

canım benim ya yazını okyunca donup kaldım allah sabrını versin bu durumda ne denir bilemiyorum allah mekanını cennet eylesin ....

allah sabır versin inşallah ve acını hafifletsin.zamana ve eşinin sana bıraktıgı melege sarılman dilegiyle.çok üzgünüzz

dicek bişi bulamıyorum. boğazımda bi yumruk kocaman. gözlerimden akan yaşlar var. sözün bittiği yer.....:1no2::çok üzgünüm:senağlama

İnsanız,yakıştıramıyoruz hiçbir acıyı kendimize,ama bütün acılar bizim için her an,her saniye..Allah seni çok büyük bir acıyla imtihan ediyor canım,bu acının yanında, mutlaka her ne kadar içinin yangını hiç sönmesede, sabrını veriyordur.Üstelik sen bir annesin,ve güçlü olup yavrunu, canından sana kalan emaneti sarıp sarmalaman lazım..Ateş düştüğü yeri yakar ama,senin yaşadıklarını okuyunca yüreğinin sızlamaması imklansız insanın..Bende polis eşiyim,bir nebze daha iyi anlıyorum seni..Ayrıca şehit eşi olmak çok yüksek bir payedir ve şereftir..Allah sana sabır versin,evladına uzun ömür versin,ne denir ki başka...senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…