Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

canım benim gözün yaşlı değil omuzların dik olsun.Ne mutlu sana ki eşin cennetin en güzel yerinde.tüm şehitlerimiz ve eşin bizlere hakkını helal eder inş.onlar olmasa biz yatağımızda nasıl rahat yatacağız.için rahat olsun arkadaşım eşinin ve tüm şehitlerimizin kanı asla yerde kalmayacak.

Allah sabır versin canım....

hiç birşey yazamıyorum sana...çünkü ne söylesem acını hafifletmez.....

sadece eşine rahmet sanada sabır diliyorum arkadaşım....

çok üzücü çokkkkkkkkkk:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

allah sabır versin canım şuan bogazıma bişey takılmış gibiym çok kötü oldm gerçekten...

günbegün bu haberleri duyuyoruzhepimiz güçlü olmak zorundayız elimizdekileri bier birer bu dünyadan çekip alıyolar...ama kalbimizde yaşattıklarımı ve inandıklarımızı en önemlisi vicdanımızı alamazlar!

bu yüzden şehitler asla ölmez!ne mutlu sana ki bu mertebeye ulaşmaış bi eşin var artık..
ve o hep seninle canm seni mutsz görmesi yerine güçlü görmek isterdi diilmi..yavrunu sabırla büyüt babasını srdugunda üzülerek kötü hissetmesi yerine o artık hep bizimle diip babasınla gurur duymasını sağla...
ve inancını kaybetme canım...
biliyorum herşey çok zor artık... ama dua et nolur...allah sabır versin canım..bişey diyemiyorum ki nalet olasıcalara diyemiyorum kahretsn işte !!! . . .

Allah sabırlar versin. anlatılmaz bir duygu bu. biz böyleysen acıyı tadan nasıldır tahmin edemiyorum. ama şehitler kendilerini ölü olduklarını bilmezler. çünkü şehitler ölmez. emin ol o senin üzülmene üzülüyordur. dünya hayatı bittiği zaman göreceksinki. şu anki gözyaşların mutluluğa dönüşmüş inşallah. şu an gülenler vatana hainlik yapanlar. kazandıklarını düşünenler gerçek acıyı görecekler inşallah. bu vatanda ayrılık getirenler utansın. başka ne denebilirki. Ya sabır çek canım yaa. zor of çok zor .

cnm seni o kdr iyi anlıyorum ki.....insan eşine konduramıyor ona birşey oldugunu;artık yanında hiç olamayacagını.düşünmüyor düşünmek istemiyor.düşüncesi bie kahredıyor ınsanı.BAŞINI OMUZLARINI DİK TUT;dik tutki eşin üzülmesin.o seni görüyor o senin yanında hep.sen göremesende sesını duyamasanda...allahım hep yanınızda olsun inş

canım başın sağolsum inan o kadra güzel anlatmışsınki eşini ağlayarak okudum ve kendi derdimi unuttum inan lütfen sabırlı ol kızın için çok üzgünüm keşke elimden bişey gelse ama hiç bir söz bu acıyı hafifletemez.

sen aslan gibi bir adamin esisin esin mertebelerin en yuksegine ulasti sana bassagligi dilemiyorum bassagligi olunun arkasindan dilenir, sehit olmus askerler olmezler ,hersabah safak vakti yeniden yeniden dogarlar yeryuzune, onlar KAHRAMANDIR onlar Allahin kendi yanina sectigi insan uzeri varliklardir ne mutlu boyle birine es oldun evladiniz oldu senin kadar suan kim guclu durabilir canim benim ,esin hic olmedi eminim tam suan su mesajimi okurken bile yaninda sacina dokunuyordur birgun hepimiz bu dunyadan gocup gercek dunyaya gidecegiz iste burda seni esin karsilayacak hic ayrilmamis gibi kavusacaksiniz ama o gune kadar senin gorevin onun parcasina sahip cikip en iyi sekilde yetistirmen biliyormusun senin esin gibi kahramanlara neler borcluyuz onlarin omzunda guclenen bir milletiz seni ve kizini opuyorum senin gibi bir kadinin mesajimi okumasi,seninle ayni sitede olmak bile bana gurur verdi sevgilerimle................

en çok sevdiğim şeydi bitanemin saçlarımı okşaması.evde olduğu kısıtlı zamanlarda yatardım dizine kedi gibi.yoksun aşkım yoksunnnnnn.saçlarım bile sensiz kaldı.özledim aşkım ya çok özledimmmmmmmmmmm.bi nefesini bile duysam yeter aşkım.

ne kadar zor ne kadar üzücü bişey belki şuan benden daha çok anlayan yoktur seni. bende aşkımı birtanemi herşeyimi kaybettim.3 gün oldu daha inanamıyorum kabullenemiyorum
üstelik kavuşamadan evlenemeden birgece bile sımsıkı sarılıp onun kokusuyla uyanamadan...
son defa seni seviyorum demek isterdim.seninki daha ani bir kayıp aşkım hastaydı ama söz vermişti iyileşecekti. olmadı bıraktı beni bu yalan dünyada tek başımaa.geçecek acın azalacak diyorlar ama ben geçmeyeceğini biliyorum. yinede kendimede sanada sabır diliyorum.
ALLAH kimseyi sevdiğinden ayırmasınn... gidenler inşallah oldukları yerde huzuru bulurlar rahat ederler ama geride kalan olmak herşeye rağmen çok acı ,çok zor
kader herkes bir gün ölecek ama o bir kere öldü ben hergün ölüyorummm

tabiki ozledin ama nerden biliyorsun o saclari oksamadigini acilan uzerini ortup o sevdigi tane tane pilavi cocugunla yerken oda yaninizda yemis kadar oldugunu ,ask olmez hemde nerde olursa olsun hangi boyutta olursa olsun sevgi ozleme meydan okur onunla anilarin yasadiklariniz konustuklariniz evrende hic kaybolmadi ki bazen gozumuz algilamaz bazi boyutlari ama bizde o boyutta yasariz sadece gozumuz gormez ama senin burnuna onun kokusu gelmez mi yanindan bir ruzgar gecmez mi elbet gecer ama sen farkina varmazsin bazende varirsin o seni yine sariyor askiyla sarmaliyor guclu ol ki aglama agladigini gormesin o evden gorevine cikip geri geliyor senin gibi esini seven bir kadini kimse birakip gidemez canim benim sana ve kizina sevgilerimi yolluyorum kendini birakma dimdik ol senin kadar gururlu bir kadin varmi ?

ya canım benim mahvettin beni burda yaa..ağlamaktan bi hal oldum inan ama ağladıkça akıttığımız göz yaşımız onu çok üzermiş yalvarırmış bize ağlamayın dua edin diye gelirmiş yanımıza dokunurmuş ben ölmedim duy beniiiii ağlama bana burda dua etmen lazım dermiş ...ama biz onu duyamıyoruz göremiyoruz ..dilerim Allahıma asker eşi olarak sabırlar versin canım ,kızına sarıl onun sana çok ihtiyacı var unutma sen eşisin ama o da yavrusu..ona daha çok güçlü olmayı öğret ki ilerde babasına yakışır bi evlad olsun bu babasızlığın acısını hayatına mal ederek yaşamasın ..sevgilerle.....

cnm allah sabır versin senağlama ne desek boş zaten :1no2: çok zor ama dayanmalısın çünkü eşinden sana kalan yawrun için dayanmalısın cnm ona sımsıkı sarıl .....senağlama

merhaba.bütün şehitlerimizi ve sizin gibi şerefli şehit yakınlarını ayakta selamlıyorum.sizlere çok şey borçluyuz.allah yar ve yardımcınız-yardımcımız olsun.

ne mutlu sehit esi olmak ne mutlu sehit oldunu bilmek..güclü kal kardesim esin ne seni nede o kücük melegini birakip gitti o SEHIT.. sehitler ölmez..ALLAHIN izniyle.. hic yanliz degilsin.. dilerim RABBIM sana ,melegine ve ailesine sabirlar versin..

Hani sözün tükendiği yer vardır bir an kala kaldım. Rabbim öncelikle size dayanma gücü versin. Çok zor olmlaı yaşamayan bilmez, ateş düştüğü yeri yakar elbet. Lakin acınızı tüm yüreğimizle paylaşıyoruz.
Canım benim şöyle düşün, ölüm her an başucumuzda şöyle ya da böyle her an ölebiliriz. Eşin şehit olarak değil de başka şekilde de aramızdan ayrılabilirdi. Ama Rabbimiz O'na bu yüce makamı layık görmüş ne mutlu O'na ne mutlu size. Ayrılık elbette yanan bir kor ateş yüreğinizde ne desek boş. Ama O her an sizinle unutmayın. Nefes alıyor ama aldığınız havayı göremiyorsunuz hava yok diyebilir misiniz?? Eşinizi de aldığınız her nefes sayın, O ölmedi, şehitler ölmez, eşiniz her an sizinle inş.
Yüce Allah dayanma gücünüzü, metanetinizi arttırsın. Cennetinde kavuşmayı nasip eylesin size inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…