Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

canım ne denilebilir ki böyle bir eşe tek yapabilceğimiz şey sana saygı göstermek
senin acın türkiyenin acısı
allah sana ve kızına sağlık versin çok ama çok sabırlar versin

söylenecek hiçbirşey yok
acın çok büyük ama küçük meleğinin sana ihtiyacı var bunu sakın unutma .

cokcok basin sagolsun allah bolsabirlar versin.allah seni cocuguna bagislasin.suan icin nedersek bos seni hic birsey teselli etmeyecektir.ama sehidine biricik askina yapacagin tek sey ona bolbol dualar okumandir.sakin olaki gözyasi dökmemeye gayretgösterki cani yanmasin eziyet görmesin.her akittigin gözyasi ona eziyet olarak geri döner.bolbol dua etki aglamaki onu rüyanda göresin.cokcok aglarsan rüyanda göremezsin.neolur hicaglama dualarla acini dindir.insallah en yakin zamanda rüyanda görürsün azicikta olsa özlemin gider canim. allaha emanet ol

Allah yardımcın olsun sabır wersin kızına we sana gurur duy eşinle yawrunda gurur duysun ne mutlu size bu watanı sonuna kadar ha ediyorsunuz bişi diyemioyorum...
nolur isyan etme emin ol eşin cennette we emin ol o senn yanında gözyaşlarını siliyor

aglama...
gözünden akan her damla ocaklarımızı söndürmeye calısan itlerin kahkası olacak esin sana o asil görevi emanet bıraktı şimdi kızınla ve sönmeyecek olan ocagında dimdik ağlamadan dur.allah yardımcın olsun gani gani sabır versin inşallah...

canim benim diyecek söz bulamiyorum ki...Allahim onu cennetin en güzel yerine almistir,inan o hala sizinle,bizimle...Allahin sevgili kuluymus ki kimselere nasip olmayan o yüce makama cikmis...
Allahtan sana tüm sehit ailelerine sabirlar diliyorum,en yakin zamandada su lanet terörün bitmesi icin,gencecik fidanlarimizin kilina zarar gelmemesi icin dualar ediyorum....

Allah yardımcın olsun o seni hep izliyordur eminim eşindi şimdi yukarıda meleklerden senin kuruyucu meleğin görevini almıştır
hepimiz yanındayız güçlü ol canım

Canim ya çok üzüldüm..inan ağlayarak okudum..allah sabir versin..sen başini dik tut ki haimler sevinmesin...

cnm ya inan çok kötü oldum allah sana ve tüm şehit ailelerine sabır versin,haklısın yaşamayayan bilemez,acını paylaşıyoruz herzaman yanındayız cnm,eşinin emaneti küçük bi yavrun var onun için dimdik ayakta durmak zorundasın allah sana bunu başarma gücü versin

bende çok üzüldüm.gözlerim doldu zor tuttum kendimi.çok acı birşey.allah sabırlar versinn..Ve artık tek bir şehit bile weermiyelim.neyi payşalamıyorlar bunlar ya.Türk ewlatlarıyız ve türkiye doğusuyla batısıyla kuzeyıyle guneyıyle bır butun..bir ayrım yok.olmayacakta.olan giden canlara geride kalanlara oluyor..

canim gozyaslariyla okudum allah sana sabir versin cok zor ama inan allh onu coooook sevmis yeri cennet insaalah obur tarafta hic ayrilmiyacaksiniz

inan öyle doluyumki şuan.içimde öyle bir hırs varki sorma bende bir asker eşiyim ve anlatılamaz duygular var içimde.elimden gelse bi kaşık suda boğasım geliyor bu şerefsiz magara hayvanlarını.şıçan gibi deliklere girmeyi bilirler başka ne bilirlerki resmen şıçan bu herifler.pisliklerinden haberleri yok yüzlerine tükürmessin bile şerefsizlerin.eşine allahtan rahmet sanada başsaglıgı diliyorum,alllah sabırlar versin. rabbim yavrunu sana bagışlasın.KAHROLSUN PKK

Ateş düştüğü yeri yakarmış. Biz ne kadar üzülsek de bu acıyı en iyi yaşayan bilir.

Başın sağolsun kardeşim... Allah dayanma gücü versin. Eşine kendi katında en mükemmel yeri veren Rabbim rahmetini de ondan esirgemez inşallah.

Allah kızına hayırlı uzun ömür versin.

Şimdi seni hiçbir söz teselli etmez, ne desek boş ama elimizden senin için iyi dilekler dilemekten ve dua etmekten başka bir şey gelmiyor malesef.

şehitler ölmez,ölmez
şehitler ölmez ,ölmez
ölü demeyin ona,
ölü demeyin ona,
bir avuç toprak için,
bir kucak sevgi için,
gelecekteki çocuklarimiz için,
canini feda eden,
o kutsal insana,
ölü demeyin ona
şehitler ölmez,ölmez

ey kadim dostum sanmaki bizler mutluyuz,sanmaki günlük gülistanlığız,sanmaki gülüyor oynuyoruz...
hergün içimiz kan ağlıyor.bir an için sesimizi duyurmak istiyor onun için çabalıyoruz.youtube deki hain pkk nın görüntülerini 8 yaşındaki oğluma izletip ''al oğlum işte bizim düşmanlarımız bunlar, sende büyüyüp asker olacaksın onların karşısında dimdik durup göğsünü siper alacaksın, intikamımızı alacaksın diyorum ama sabredeceksin sende onların en beklenmedik anını yakalayacaksın sende onların arkasından vuracaksın.ölseler bile bütün vücutlarını parçalayıncaya kadar tarayacaksın bunları yaparsan ne ala ama korkup kaçarsan analık hakkımı helal etmem.şerefsizler birde türk askeri nasılda korkup kaçtı diye başlık atıp dalga geçmişler.bunların facebook ta fan siteleri var allah rızası için bunlara yol vermeyelim susmayalım.yoksa sıra bizim evlatlarımızda.daha nice analar ağlar.ağlarda gerisi yalan ağlarduyarlı olalım allah rızası için.bu topraklar şehit kanlarıyla örtülmesin.....

gerçekten şu an bu yazınızı eşimle okudukta eşimle oturduk şu anda ağlıyoruz.okadar duygulu ki okumamız yarım kaldı.ne acıki bunu senin kadar anlayamamız.yazıklar olsun diyorum bu ülkeye.bir ermeni öldürülüyor herkes ermeni oluyor.bir papa öldürülüyor herkes papa oluyor.okadar şehit verdik ama kimse şehit olmuyor.ne biçim bir ülke bu nereye gidiyor bu ülke.askerime bile sahip çıkmıyor.cenaze zamanı bile hava kuvvetler komutanlığı golf oynuyor... yazıklar olsun...

unutma sehitler olmez o hep senin yaninda gitmedi senin kalbinde zihninde yasantinda herseyin. aldigin nefeste ictiign suda o hep sizin yaninizda. birgun diger tarafta bulusacaksiniz ve cok ama cok mutlu olacaksiniz. inan bana seni en guzel yerden sehitlik mertebesinden izliyor ve sana heran bir kez daha asik oluyor

okuduğum an resmen kalbime bıçak saplandı sanki canım benim Allah sana sabır versin,bebeğine bağışlasın seni.

Daha ilk cümlelerde göz yaşlarıma hakim olamadım....Kalbime bıçak saplandı sanki...
Allah gani gani rahemt eylesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…