Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

arkadaşım başın sağolsun.
ben de asker eşiyim.
allah evladını bağışlasın.
o tatlı yavrun sana yadigar kaldı ne mutlu size.
ALLAH SABIR VERSİN.
ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR.
ACIMIZ BÜYÜK.

canım sehıtler konusunda bır cok hadıs var bılıyorsun şehıtlerın ölmedıgıne daır senın her damla gözyaşın şehıdımıze ızdırap olur şehıdımız dıyorum o ve onun gıbı bınlerce şehıt bızler için canlarını feda ettıler bılıyorum ateş duştuguı yerı yakar ama ne olur bu dunyanın gecıcı oldugunu ve ınş senın kurtarıcın sefaatcin olacagını duşun bıraz rahatlamaya çalış allah sabır versın

Offf her defasinda dönüp dolaşip burda buluyorum kendimi ve gözyaşlarima hakim olamiorum.allahim büyük büyük sabirlar versin sana.özellikle o yakarişlarin gelsin deyişlerin kalbimi parçaliyor.öyle büyük firtinalar kopuyor ki içimde .allah sana büyük sabir ve dayanma gücü versin.

canım ne yazacağımı bilemedim inan çok üzüldüm..

başın saolsun

Rabbim sana ve tüm şehit ailelerine sabırlar versin

sözün bittiği yer burası :a015:
ne söyleğeceğimi bilemiyorum :1no2:
allah rahmet eylesin vede sabır versin
çok üzüldüm canımsenağlama sevdiğini kaybetmenin ne olduğunu çok iyi bilirimsenağlama allah yardımcınız olsun :Saruboceq:

ALLAH sabır versin,gözlerim dolu dolu şu anda ne diyeceğimi bilemiyorum..O bu vatan için canını verdi,ŞEHİT oldu...böylesine yüce bir mertebe herkese nasip olmaz...dik dur,ağlama,üzülüp hainleri sevindirme.. çocuğun için,güçlü olmalısın..

insanın boğazına bişey düğümlenir... yutkunamazsın... gözlerin dolar ve taşar... allah sabır versin!
bunun hiçbir tesellisi yok...

başın sağolsun arkadaşım rabbim sabır versin; ama ne mutlu sanaki şehit eşisin bu acını hafifletmeye yeterli olmaz tabiki ama şunu hiç unutmaki ve rabbimize isyan etmeki eşinin gittiği o güzel mekanda ellerinde çiçeklerle seni bekliyor ve sende inş bir gün onunla beraber ebedi sonsuz ve mutlak saadete ulaşırsın tekrar sabır diliyorum

Allah sabır versin, dayanma gucu versın..
melekler tutsun kollarının altından.. Allah rahmetını vermıs zaten eşine..
şehitlikle yücelendirmiş.. güçlü olmalısın, isyan etme..
eşin çok buyuk bır mertebe de canım..

BAŞIN SAĞOLSUN YEMİN EDERİM ÇOK ŞEY YAZDIM AMA SİLDİM NE DİYECEĞİMİ BİLEMEDİM BENİMDE EŞİM ASKER BAŞIN SAĞOLSUN ARKADAŞIM:teselli:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Okurken tutamadım göz yaşlarımı
Biran kendimi düşündüm yerinde.Rabbim sabır versin canım.
Dayanmak çok zor...
Yazacak birşeyde bulamıyorum aslında....
Unutma şehit eşi olmak herkese nasip olmaz....
Rabbim mekanını cennet etsin.....​

biliyorumki rabbim hiç bir kuluna boşu boşuna bir acı yaşatmaz sadece acıların derecesi değişir sanaa çok büyük bir acı yaşatırken büyükte bir hediye vermiş canım şehadetlik mertebesinde bir eş evet acın büyük acımız büyük gencecik evlatlarımız birer birer gidiyor ama emin olki bu yapılanlar kimsenin yanına kar olmayacak eşinin ve tüm şehit olan askerlerin kanını asla yerde bırkamayacak bir silahlı kuvvetlerimiz var.....allah sana büyük bir sabır versin eşinede Allahım rahmet etsin bende bir şehit torunuyum 20 yaşında şehit olmuş bir asker torunuyum çok zor denecek çok söz ama teselli edecek hiçte bişey yok canım allah büyük sabırlar versin

vaveyla,
yazdıklarını okurken bir an kendimi senin yerine koydum,belki de sadece senin yerine koymaya çalıştım:1no2:
çok büyük bir acı((ateş düştüğü yeri yakar,o kadar taze ki eşini kaybedişin,seni ne desek teselli edemeyizsenağlama
Ama arkandayız,acını paylaşmak istediğin sürece,bizden destek istediğin sürece yanındayız.
Eşin en güzel mertebede o bir şehit artık,yazdıklarımız belki de içini acıtıyor,belki duymak istediklerini dile getiremiyoruz,canım kardeşim Allahım sana sabır versin,öyle bir sabır versin ki,eşin seninle gurur duysun,evladın anneciğinin dimdik ayakta duruşuyla huzur bulsun.
Sen şehit eşisin,bu vatan,bu halk eşine minnettar,dualarımız şehidimizle,seninle ve yavrunla.
Başın sağolsun,başımız sağolsun:çok üzgünüm:

ah arkadaşımm bende asker eşiyimm daha doğrusu 1 yıl öncesine kadar eşim şimdi emekli senin haberini alınca topikde büyük üzüntü yaşadık günlerce senden haber almaya çalıştık o zaman da dedimm şimdi de aynısını diyorumm ateş senin ocağına yüreğine düştü kimse seni tam olarak anlayamaz teselli veremez sadece diğer şehit eşleri....
asla kendini sınırlama asla gözyaşlarını tutma asla acını maskeleme bunu kendine yapma asla yapma
ve tatlım senin kuzun şehit mertebesinde isyan edip onu üzme.....
yaşanmışlıkları düşün onlarla mutlu ol
eşini çok sevmişsin buna şükret sınırluı bir zaman da olsa sana aşkı yaşattığı için
ve geriye bir teselli bir evlat bıraktığı içinnn şükrettt
zor ama şükret , şükretmeye çalış
malesef olanları olacakları değiştirecek kudretimiz yok
keşke olsaydı....ama yokk
sen aynı zamanda annesinnnn tatlımmm güçlü oll
offf daha neler geçiyoo içimden
senin yerine koymaya çalışıyorum kendimi
sarıkamışa giderken kimliklerimizi araba paspasının altına sakladığımızı eşimin araba kullanırken benim silahı elimde tuttuduğumu ...
ve tamamen dağlık yerleşimden çok uzak bir yerde gece yarısında yola bir adam fırladığında eşimin adamı teyet geçip vitesi 5 lediğinde son derece safça
hayatım yazık alsaydık ya adamcağızı dediğimde
kül gibi bir suratla gecenin bu saati yerleşim yerinden bu kadar uzakda ve dağ başında sence ne niyetle bizi durdurmaya çalışıyordur deyince korkudan zangır zangır nasıl titrediğimi hatırlıyorumda....
sonrada askerlik yan gelip yatma yeri değil diyenleriiiiii......
acına kaybına çok büyük bir saygı duyuyorum
başın dik olsun arkadaşımmm sen şehit eşisin başın dik olsunnnn
sevgiyle kalll................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…