Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba canım,
bende artık anne olmak istiyorum.bana "anne" diye seslenecek bir meleğim olsun istiyorum hemde çok istiyorum.
bizimde 2 yıl oldu.sabrım azalıyor sanki yavaş yavaş...
merhaba canım,
bende artık anne olmak istiyorum.bana "anne" diye seslenecek bir meleğim olsun istiyorum hemde çok istiyorum.
bizimde 2 yıl oldu.sabrım azalıyor sanki yavaş yavaş...
evet etrafımdaki herkes çocuklu.hatta ilk çocuk bitti ikinciye hamile olanlar bile var.tabi öyle olunca da sen niye bekliyosun?hadi artık..diyenlerden bunalıyor insan.biz erkek infertilitesiyle uğraşıyoruz inşallah düzeltebiiriz.sizde bir problem var mı?(inşallah yoktur)
evet etrafımdaki herkes çocuklu.hatta ilk çocuk bitti ikinciye hamile olanlar bile var.tabi öyle olunca da sen niye bekliyosun?hadi artık..diyenlerden bunalıyor insan.biz erkek infertilitesiyle uğraşıyoruz inşallah düzeltebiiriz.sizde bir problem var mı?(inşallah yoktur)