• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık ANNE olmak istiyorum..

yorgundunya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
347
199
48
Selamlar öncelikle..Dört yıllık evliyim on sekiz yaşında severek evlendim.Bu zamana kadar evliliğime dair hiç bir sıkıntım olmadı,eşime hala ilk gün ki gibi aşığım.Tek derdimiz bebek:(iki kez düşük yaşadım ve nedeninin eşimden kaynaklandığını anladık ve ameliyat oldu.Eşim 29 yaşında ve askerliğini hala yapmadı(eğer yaparsa kısa dönem yapacak).Eşime gecen yaz epilepsi teşhisi konuldu,olan fazla kilolarına kullandığı ilaçlar nedeni ile yenileri eklendi.Hastalığı nedeni ile askeri hastaneye gitti ve heyet kilo nedeni ile bir yıl erteledi askerliğini.Eylülde tekrar çıkacak heyet karşısına belkide muaf olacak.Belkiler belkiler....Size sorum bebek yapmalı mıyım yoksa askerliğimi belli olsun.Kafam çok karışık ama bir taraftan da çook istiyorum artık anne olmak.Askere giderse maaşı kesilecek ve biz şuan askerliği için birikim yapıyoruz araya hamilelikte girerse zorlanır mıyız?o dönemde kimseye muhtaç olmak istemiyorum ama bi bebeğim olsun çoo..kk istiyorum.

Daha cok gencsin. Bence askerliği de belli olsun öyle.. Ben de başlığı okuyunca 35 yasinda falan zannettim. Biraz beklesen bir sey olmaz, ne bu acele? Bebeği siz istediğiniz icin değil ona iyi bir hayat vermeye hazır olduğunuz zaman yapın. Belirsizlikler icinde doğmasın. Mutluluklar :emir_bebek:

bence askerliği bekleyin siz çalışmıyorsunuz eşini askere gidince ne yer ne içersiniz
askerliğe kadar biriktirelen parayla da geçinemezsiniz herşey para artık
hem hamileyken insan eşini yanında ister duygusal yönden de zorlanırsın
peki eşin bebek için ameliyat olmuş ya düzeldi mi rahatsızlığı

bence önce bir yolunuzu görün canım yolu görmeden çocuk yapmak çok dogru degil hersey planladıgın gibi olmazsa cok üzülürsün esinin askerligi bir netleşsin belki uzun dönem çıkar belki kısa belki gider belki gitmez dedigin gibi önce belkiler netlessin sonra karar verin bence mutluluklar...

hersey rayına oturduktan sonra bebek sahıbı olmak en guzelıdır, acele etmeye gerek yok bence esın bır donsun onmdan sonra hayırlısıyla RABBIM verırse yolunuza bakarsınız..

fikirleriniz için çok teşekkürler öncelikle..haklısınız!şuan çok istiyorum evet ama mantığım ise sizler gibi beklememi istiyor.Çevrem değil kendi istediğim için istiyorum bebek:(çevremden tepki alıyorum bıktım artık.Hadi artık sende yap diyeni mi ararsınız,halı çırpma ses çıkıyor (evi metrelerce uzakta) bebebeğimi uyandıracaksın diyen komşumu ararsınız...Şuan en doğrusu beklemek gibi görünüyor.

bence askerliği bekleyin siz çalışmıyorsunuz eşini askere gidince ne yer ne içersiniz
askerliğe kadar biriktirelen parayla da geçinemezsiniz herşey para artık
hem hamileyken insan eşini yanında ister duygusal yönden de zorlanırsın
peki eşin bebek için ameliyat olmuş ya düzeldi mi rahatsızlığı

evet düzeldi ameliyattan sonra.

En iyi secimi sen yaparsin canim. Yalniz bebegini stresli bir ortamda buyutme. Kendin her tur sikintiya katlanirsinda bebeginle cok daha zorolur. Allah gonlune gore versin.

En iyi secimi sen yaparsin canim. Yalniz bebegini stresli bir ortamda buyutme. Kendin her tur sikintiya katlanirsinda bebeginle cok daha zorolur. Allah gonlune gore versin.

Evet haklısın.Şuan hamile kalsam bile eşim askerden geldikten sonra doğacak.Ama doktor hamileliğinin ilk altı ayını yatarak geçireceksin dedi. Bebeğimi de kendimi de sıkıntıya sokamam.Teşekkürler

Son düzenleme:
Genceciksin. Aynı yaştayız.

Bence bu belkiler biraz netleşsin o zaman çocuk yap canım.

Hiç acelen yok inan ki...

Anne olma isteğini çok iyi anlıyorum inan...

Ama geç olsun güç olmasın ...

Back