Gebeliğe Hazırlık Artı-med kullanan var mı❣️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla canim dediğim gibi arkadaşın adete kala yumurtladigini ve sorasi hamile kaldığını öğrenince benimde o ara 10 gün geçmişti testi yapayim dedim tesadüf oldu ve testlerim hep silik oldu koyu hic olmadı resmino bulayım atayim sana
Anladım canım ben yarın başlayayım o zaman kullanmaya☺️Doğurgan döneme giriyormuşum yarından itibaren inşallah tuttururuz bu ay

Bende bu ay hsg cekildim yarın adet günüm olcak gibiyim. Doktor yolu gözüktü yine 😂
İnşallah olmazsın canım hamilelik belirtileri adet belirtileriyle çok benzermiş🤗🤗Birkaç ay daha deneyin daha bu ay çekinmişsin bende dün çekindim☺️Deneyelim bir süre daha

Haklısın canım ama 2 yıl oldu ondan bu sabırsızlık :KK14:
Benimde 2 sene olucak neredeyse canım🤗ama çoğu kadın hsgden sonra kalıyor şansımızı deneyelim biraz daha bence☺️Ama tabi daha fazla bekleyemiyorsanız başka tedavilere yönelebilirsiniz herşeyin hayırlısı☺️Biz eşimle bi 5-6 ay daha normal yolla deniycez artık bakalım zaman ne gösterir♥️Rabbim hayırlı kapılar açsın bize💕

Benimde 2 sene olucak neredeyse canım🤗ama çoğu kadın hsgden sonra kalıyor şansımızı deneyelim biraz daha bence☺Ama tabi daha fazla bekleyemiyorsanız başka tedavilere yönelebilirsiniz herşeyin hayırlısı☺Biz eşimle bi 5-6 ay daha normal yolla deniycez artık bakalım zaman ne gösterir♥Rabbim hayırlı kapılar açsın bize💕
Aminn😊 belkide beklemeliyim şansımız artıyorsa buna sevindim 😊

Back