Gebeliğe Hazırlık Artı-med kullanan var mı❣️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kocasininprensesi93

Oğluş annesi👼🏻🍼Melih Buğra'm💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2019
1.580
7.858
108
Kızlar artı-med marka ovulasyon testi aldım içinde 5 adet var.yarın doğurganlık dönemine giriyorum. Ne zaman kullanmaya başlayayım❣️❣️Kullananlar bilgisi olanlar yorum yazabilirler mi

Bende geçen ay ondan aldım ve kesinlikle yetmiyor cünkü adetten sonra hergün yapamadım yetmedi. Şimdi 30lu olanlardan aldım netten. Aynı fiyata denk geldi
5 tane yetmiyor dimi😕ezcanede 30lulardan satılıyor mu acaba. Yarın bir paket daha alsam bu testler bittiğinde onlardan kullanmaya devam etsem olurmu farklı markadan

Ben kullandım ama burda bi arkadasin yazısını gördükten sonra basladim o zamanda adetimden 10 filan geçmişti. Bi hafta kadar testi yaptim hep silik cıktı bende gunleri degerlendirdim öylece

Ben kullandım ama burda bi arkadasin yazısını gördükten sonra basladim o zamanda adetimden 10 filan geçmişti. Bi hafta kadar testi yaptim hep silik cıktı bende gunleri degerlendirdim öylece
Peki 5 adet yetti mi canım yoksa iki paket mı aldın, yetmeyecek gibi geldi bana.

Yani adetin 7 gün sürüyorsa adetin bittikten 3 gün sonra başladın yani 10uncu gün yanlışmıyım🤔silik çıkınca dogurgan olunan dönem oluyor belirgin çizgi de yumurtlama günü oluyor bildigim kadarıyla ikinci çizgi çok belirgin olmalı yumurtlama gününü tutturmak için🤔

Yani adetin 7 gün sürüyorsa adetin bittikten 3 gün sonra başladın yani 10uncu gün yanlışmıyım🤔silik çıkınca dogurgan olunan dönem oluyor belirgin çizgi de yumurtlama günü oluyor bildigim kadarıyla ikinci çizgi çok belirgin olmalı yumurtlama gününü tutturmak için🤔
Valla canim dediğim gibi arkadaşın adete kala yumurtladigini ve sorasi hamile kaldığını öğrenince benimde o ara 10 gün geçmişti testi yapayim dedim tesadüf oldu ve testlerim hep silik oldu koyu hic olmadı resmino bulayım atayim sana

Back