artes 201 mini dikiş makinası kullananlar.

akrepburcu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
561
258
mrb hanımlar. ufak tefek işlerim için bu ürünü düşünüyorumda kullananlar nasıl memnun mu?

Kullanan ve çok memnun olanlar var. Katlanmış kot dikmiyor galiba. Başlangıç için iyi bir tercih olabilir.

sökük paça katlamak için filan istiyodum.
Sökük paçayı katlamak için paça yapıştırıcısı var. Tuhafiyede satılıyor ve 5 yada7 lira gibi bir fiyatı var. bir paketle 100 paça yapıştırabilirsiniz. Ütüyle yapışıyor. Alırken tuhafiyeye sorarsınız. Ben perdenin altını bile onunla yapıştırdım. Ama başka şeylerde dikerim derseniz makine alın. Dikiş bilginiz azsa zaten ilk diktiğiniz beğenmezsiniz ama yapıştırma kolay ve güzel oluyor. Ben olsam hem yapıştırıcı hem makine alırdım.

Sökük paçayı katlamak için paça yapıştırıcısı var. Tuhafiyede satılıyor ve 5 yada7 lira gibi bir fiyatı var. bir paketle 100 paça yapıştırabilirsiniz. Ütüyle yapışıyor. Alırken tuhafiyeye sorarsınız. Ben perdenin altını bile onunla yapıştırdım. Ama başka şeylerde dikerim derseniz makine alın. Dikiş bilginiz azsa zaten ilk diktiğiniz beğenmezsiniz ama yapıştırma kolay ve güzel oluyor. Ben olsam hem yapıştırıcı hem makine alırdım.
başka şeylerde dikiyorum. ufak tefek şeyler işte bebeğime. kendi kıyafetlerimi de onarıyorum, daraltıyorum. kv. makinası var şu an ödünç aldım. onu kullanıyorum. kendime almak istiyorum bi tane.

Bende bu makineden almak istiyorum ama nasıl iyimi kullanışlı mi merak ediyorum. İki gün sonra bozulur mu acaba. Menun olanlar veya kullananlar bize bi cevap versin lutfen.

X