Bu da benim derdim şuanda:)Galiba yeri burası değil
Ben soğuk denize bayılırımGecen hafta gunubirlik oren e ugradik, hayatimda bu kadar soguk deniz suyu gormedim (rota bozcaada, assos, akcaydi yani zaten kuzey egenin soguk sularindaydik, ama oren bambaskaydi yani)
Tatil koyu hakkinda bilgim yok, ama deniz suyu hep oyle soguksa ve soguk denizden hoslanmiyorsaniz havuzu olan bir yer tercih edin.
Öreni çok iyi bilirim ben deTatil köyünü bilmiyorum ama Ören çok sakin bir yer. Yazlığımız var orada, yılda iki kere gidiyoruz. Deniz çoğu Zaman soğuk. Şanslıysanız bazı dönemler iyi oluyor. Ramazan bayramında rahat girebilmiştik.
Birkaç kez gitmiştim. Artemis tatil köyü güzel. Ören çarşısına yakın. Ama deniz çok soğuk oluyor.kızlar selam
Kurban bayramında artemis ören tatil köyüne giden oldu mu?
Ören balıkesir
Yorumlarınız nelerdir?
Ben soğuk denize bayılırım
Ören e her sene gideriz
Aynı sekilde assos küçükkuyu da favorimizdir , bu otele yer ayırttık ama otelin konumunu cok bilemedim
Gecen hafta gunubirlik oren e ugradik, hayatimda bu kadar soguk deniz suyu gormedim (rota bozcaada, assos, akcaydi yani zaten kuzey egenin soguk sularindaydik, ama oren bambaskaydi yani)
Tatil koyu hakkinda bilgim yok, ama deniz suyu hep oyle soguksa ve soguk denizden hoslanmiyorsaniz havuzu olan bir yer tercih edin.
Öreni çok iyi bilirim ben de
Denizini de cok severim
Tatil köyünü cıkaramadım ama
Ramazan Bayram'ında orada idik
Deniz beklediğinizden sıcaktı
Dalga olunca sıcak dalga gidince soğuktu
Havuz da var ama yine de esiyordu
Akşamüzeri Bursa bile serin orası bayağı serindir bayramda
Denizi güzel mi kiAskeriyenin yanında koyun sonunda
Bu otele mi birkac kez gttinizBirkaç kez gitmiştim. Artemis tatil köyü güzel. Ören çarşısına yakın. Ama deniz çok soğuk oluyor.
Bursalı mısın ?Ramazan Bayram'ında orada idik
Deniz beklediğimizden sıcaktı
Dalga olunca sıcak dalga gidince soğuktu
Havuz da var ama yine de esiyordu
Akşamüzeri Bursa bile serin orası bayağı serindir bayramda
Ben de kuzey egeyi cok severim:)Ben guney ege insaniyim, izmirden yukarisi soguk geliyor bana :)
Hoş su an guneydeyiz burda da hava sicak, deniz sicak, ancak dusta serinliyoruz
Bursalı mısın ?
SevindimBir süre Burhaniyede ikamet ettim,komşum otelin sahibine yemek yapıyordu,güzel anlatıyordu.umarm güzel geçer tatiliniz
Ben de bursadayım:)Bursadayım
Deniz iyiydi biz gittiğimizde
Ama rüzgar olunca yosun vs gelmişti
Bir de Deniz ayakkabısı öneririm
Yalnız değişik bir oteldi
Kıyıda az şezlong var iskele ve platform var insanlar orada idi daha çok
Biz kıyıda yer bulamayız sanmıştık ama hep bulduk